Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaboniki9

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt egy fiatal lány első külföldi tapasztalatáról szól. Niki öt hónapja él és dolgozik Hollandiában au-pairként, írása inkább benyomásokat rögzít, és elsősorban talán a fiatalabbnak szól. Fogadjátok ennek megfelelően! :) (A képekért köszönet neki.) „Az én…..
szaboniki9 2014.07.09 01:06:25
@geegee: :D :D :D :D :D síííírok... :D na ezzel zárom is a napomat.. :D kéész :D :D
szaboniki9 2014.07.09 09:29:50
@Megdobbent: Az életkorom alapján sajnos már abszolút nem férek bele a gyermek kategóriába, inkább oda sorolnám magam, akik, most kezdik megtanulni és elfogadni a felnőtt élettel járó dolgokat... De tudod mit, bárki bármit mond, soha nem fogom teljesen feladni a gyermeki énemet, hanem próbálom tökéletes összhangba hozni a felnőttel. Az ilyen véleményekkel rendelkező emberek, mint Te pedig csak segítenek ebben. Köszönöm! :) Lehet, hogy naív vagyok, valószínűleg már az is maradok, de soha nem akarom ennyire feketén látni a világot. Honvágy pedig naná, hogy mindig lesz, mert ha nem lenne egy droid lennék. :)
szaboniki9 2014.07.09 11:32:19
@Kövérmadár [swe]: Az lesz, hogy neked nem lesz honvágyad nekem meg mindig is lesz akárhol kötök ki. :) Én úgy érzem ezzel az érzéssel kerek ez az egész, de még szerencse hogy mindenki más így meg lehet ismerni más perspektívákat is.