Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hanter

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar-magyar szótár Emese 2010.12.11 03:11:00
Emese - 1. Kedvenc színésznőm, aki szexi nekem: Stefanovics Angéla Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence       ha festi magát, többnyire Emesének látszik. Főleg trendi szemcsikében...     2. A "Köszönjük Emese!" egy reklám nyomán lassan…..
 A termelőszövetkezet könyvtárosnője (1986) ferde szemekkel néz rám. Kis, mongoloid szeme van, azért. Nomeg, mert gumicsizmában klaffogok be. Mit lehet tenni. Én a gumicsizmát lehetőség szerint megtisztítottam s a szag, hát az nem komoly, ammónia, kénhidrogén szerűségek,…..
Lottónyertes Blikk bumm... 2008.09.26 17:16:15
Robbant. De remélem ennyiben is marad. Jobb lenne tényleg, ha titkos lenne a hely is, de ezt úgy kell elképzelni, hogy minden terminálnak van egy száma, ami rákerül a szelvényre is. A Szerencsejáték ZRT. pedig a nagynyertes (100.000 Ft feletti) szelvények számát közli. A…..
hanter 2010.05.23 12:17:41
@nyertes:

Szóval letetted a hentesbárdot, Haver.
Vegyél is magadnak egy jó verdát, elég volt a robogókból, ha nem tévedek...

A többit pedig sz@rd le.

Üdv. Hanter.
"A szegény embernek kicsi az autója, ha van neki egyáltalán. Többnyire mondjuk nincs, de ha mégis van, ez egy újabb ok, hogy még szegényebbé tegyük." - mondta Pöcs Berci, az Országgyűlés Közlekedésbiztonsági bizottságának elnöke, az új közúti bírságolási…..
Ugyan miért  fárasztaná magát szegény  APEH a háromszázezer forintos gyorshajtási díj beszedésén Melós József néggyermekes családapától, aki a vasúti szárnyvonal megszüntetése után környezetbarát Lada kombijával Piripócsról jár be dolgozni a 35 kilométerre…..