Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ronaldo24

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid, de tömör főcím. Lássuk, hogy miképpen kell értelmezni ezeket a szavakat, melyeket nem egy vallási szervezet aktív tagjainak szántak, akiknek minden kerek, amit annak tartanak a vezetők, hanem az utca emberének, akik egy mozgó újságos állványról vehetik le a Jehova Tanúi Őrtorony című…..
Ronaldo24 2016.02.07 11:45:06
@leslie07: Igen biztos vagyok abban, hogy Jézus Isten fia. Sokáig nem hittem el, de nekem mindig is fontos volt az, hogy megértsem a szöveg környetét is, valamint összehasonlítottam Jehova Tanúi bibliáját a Károli bibliával.
Ronaldo24 2016.02.06 16:12:48
@a századik juh: Szia. Érdekelne, hogy átment nektek a válaszom? Természetesen kiadható neked az e-mail címem.
Ronaldo24 2016.02.07 07:56:50
@a századik juh: Azért lenne kérdésem hozzátok és most lehet, hogy sokan meg fogtok haragudni, de nem érdekel, hiszen a világ összes embere úgy sem állhat azon az oldalon amit képviselni szeretnék! Biztos vagyok benne, hogy vannak közöttetek olyanok akik sohasem voltak Jehova Tanúi! Pontosan nem tudom mi az amit szeretnétek elérni, és azt sem tudom, hogy ezt hogyan teszitek, de ötleteim vannak, és lenne is ötletem, hogy még hatásossabban hogyan lehetne harcolni az igazságért. Látom a Ronaldo név nagyon bejött nektek, de nem vagyok bálványimádó, elismerem a tehetségét de nem több, és még csak nem is 24 vagyok. Az igazságot pedig vállalni kell! Sok mindent megtapasztaltam a gyülekezetben, és biztos vagyok benne, hogy Jehova Tanúi tanítása az igaz tanítás, és erről bármikor szívesen beszélgetek is, de a mocskosságot nem szeretem, és az történik, igazságtalanok sokan, és ennek pedig hangot fogok adni, Isten előtt is megtenném!
Tisztában vagyok vele, hogy a JT-k között általánosan elfogadott, hogy megszakítják a kapcsolatot a saját családjukkal csupán azért, mert azok rámutatnak a botrányaikra. Ez beteljesíti (Róma 1:31), hogy... természetes vonzalom nélküliek, irgalmatlanok... "természetes vonzalom…..
Ronaldo24 2016.01.08 16:45:10
@a századik juh: A hideg kirázott, hogy mekkora igazságot fogalmaztál meg! Számomra mondjuk ez egyet bizonyít, Jehova nélkül az ember nem tud különbséget tenni jó és rossz között.
Ronaldo24 2016.01.08 17:59:15
@a new hope: No comment :) De jó, hogy Ennyire értelmes emberek élnek itt.
Szia! Először is bocsánatot kérek, hogy írok neked, de annyi a kétely és a kérdés bennem, hogy már szinte sokszor egész nap csak sírni tudnék! 2011-ben Keresztelkedtem meg, abban a reményben, hogy lesznek barátaim és egy szerető testvéri közösség tagja lehetek. Hatalmas…..
Ronaldo24 2014.07.13 13:19:01
@kingdom:

Kedves kingdom!

Hát tudod egyre jobban és jobban átélem mindazokat a dolgokat, amiken egykoron ti is keresztül mentetek!
Viszont egy dolog ragadott meg és az az, hogy Jézus soha nem támadott volna vissza.
Az ítélkezés Jehova feladata!
Én megértelek benneteket, de szerintem ez még sem megoldás, miért válnátok olyanokká mint ők?
Ronaldo24 2014.07.14 06:51:05
@kingdom:

Szellemileg megkötözött személy! :)
Basszus ha tudnám miben lehetnék a segítségetekre, simán lépnék, tudjátok ki fogja hallgatni az így Jehova áldása meg úgy Jehova áldása szöveget, közben meg mindegyik milliós kocsikon jár, és még a többiről ne is beszéljünk!