Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tirpák Mihály

132 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Barátok Közt már a 9. évadnál jár, ugyanis az RTL Gold az első résztől kezdve vetíti sorozatát. Ebben az évadban volt megcsalás, válás, halálesetek és egyebek. De voltak bőven ellentétek is. Barátból ellenség Egy új lakó érkezett Mátyás Király térre, Kollár János személyében, aki ráadásul…..
Ma reggel egy videó hívta fel a figyelmem, ugyanis a brit Nicktoons adás változat ma váltott arculatot, így már borítékolható, hogy már ezen a kontinensen is bevezetésre kerül az a logó, amit január 1-én vezették be az USA-ban. A magyar adás változat még mindig a 2019-es arculatot használja, de az a…..
Ma napra pontosan 5 éve, hogy 2019. április 30-án megszűnt az M3-as csatorna a tévében. A csatorna a közmédia egyetlen egy fizetős retro tematikájú csatornája volt, mely 2013. december 20-án kezdte az adását. Az M3 megszűnési hírei 2019. március végén láttak napvilágot, vagyis a csatorna…..
Ma megjelent az első AI dalaim, amit a mesterséges intelligencia segítségével készítettem, ezért is kapta a dalgyűjtemény az AI címet. Azon belül a régi dalomat is feldolgoztam AI segítségével. Ez az első dalgyűjteményem, ami eltér a szokásos Hip-Hop iránytól, inkább főként pop stílusú számokat…..
Amikor gyerek voltam, anno csak három csatornát néztük, vagyis az M1, az RTL Klub (később RTL) és a TV2 volt fogható, pluszban ott volt két helyi tévé csatorna Nyíregyházi TV és Kölcsey TV személyében. M1 Az M1 akkoriban nemzeti főadó volt, ami most a Duna TV. A csatorna több volt a Duna…..
2020 óta figyelemmel kísérem a TV2 stratégiáit az internetes sajtókon keresztül, de az idei tervek között szerepel azok a műsorok is, ami korábban évekkel ezelőtt az RTL Klub-on (jelenleg: RTL) találkoztam. Noha a 2022 óta visszavette a vezetést a konkurenciától, nem is dőlnek hátra, ugyanis…..
Mai napon kinn voltam az iskolával Nyíregyháza egyik legismertebb üdülőhelyen, Sóstón. Körben jártuk a tópartot és láttunk csodálatos épületeket is. Igazából egy nyomozói túra volt, hogy minél jobban ismerjük meg a város egyik jelentős helyét. Időjárás szempontól októberinek tűnt április…..
Tervezem a teljes erő visszatérésem a YouTube-ra csak kicsit másképp. Egy részt nem fogok gyártani új videókat az LRF-re, így az LRF Média Csoport végleg kikapcsolódik a fiktív rádiókkal együtt. Főként a Tirpák Mihály és Tirpák Mihály TV Idents csatornával, valamint a bloggal is szeretnék…..
2023-ban az ARD német közszolgálati média csinált 3 részes dokumentumfilmet a VIVA TV-ről, mely tavaly lett volna 30 éves. A 3 részes filmben azok a műsorvezetők szólaltak meg, akik ott voltak a német VIVA csatornán, de azok emberek is szólaltak meg, akik háttérben dolgoztak a VIVA…..
Nyáron eltűnik a Comedy Central Family a képernyőről. Ez a csatorna lesz az utolsó a 2017. október 3-án indult csatornák közül, ami lehúzza rolót, vagyis azon napon a Comedy Central Family mellett elindult a Sony Max, Sony Movie Channel és az MTV Hungary, de azok 2022-ben megszűntek. Őszintén…..
Ma reggel hat órakor láttam, hogy az M4 Sport logója nem teljesen fehér, hanem a ferde vonalak piros színűek, míg a logó többi része erősen fehér. Ez akkor szokott lenni, amikor labdarúgó eb vagy vb van, de előtte az olimpia emblémája van, ami alatt az van írva, hogy 100 nap múlva, azaz 100 nap van…..
Ma 10 éve, 2014. április 16-án váltott arculatot a Viasat 3. A csatorna átvette az akkori dán testvér csatornája arculatát, a TV3-ét. Azóta mi történt a Visattal? Először az MTG a Viasat 6-al együtt eladta a Sony-nak, majd 2021-ben a Sony tovább passzolta a görög Antenna Group-nak. Továbbá…..
Na itt álljon meg a menet! Hetek óta figyelem ez a Mobilfox-os ámokfutást, amit művelnek a TikTokon, amiről nem voltam hajlandó elmondani véleményemet. De most az a pénzszórásos videó, amit a drágalátos TikTok foryou-ban dobott, végképp kiverte a biztosítékot. Szánalmasnak és gusztustalannak…..
Mostanában beköszönt ez a kora nyári áprilisi idő, tavaly ilyenkor csak hűvösebb idő volt. Miután végeztem a kisérettségivel és a sulis nappal, így ebéd után egyből a Bujtosi-tó felé vettem az irányt a Nikon D60-as fényképezőgépem társaságában, ami az iskola táskámban volt mélyen elrejtettem el…..
Nos az a helyzet, hogy a napokban olyan hírek láttak napvilágot, hogy névileg változni fog a TeenNick csatorna, vagyis Nickelodeon Teen néven folytatja a csatorna, azaz névileg elfranciásodunk. De most a Paramount Global erősen jelezte, hogy a DTV News által közölt cikk valótlan, így a magyar…..
Az MTVA rendezett egy elő áprilisi tréfát az arculatváltás terén, ugyanis a 2021-ben bevezetett arculat megmaradt, csak módosítva, csak az ajánló grafika tűnt el és átalakult, de a reklám és az ajánló közti identek maradt a régi. Ez úgy tűnhet, hogy a közelgő áprilisi bolondok napja előtt egy nappal…..
A lego film, másképpen brick film, de általában lego film nevet szoktam használni. A lego filmjeimet stop motion technikával készültek, vagyis több mint, 10 kép felhasználással másodpercenként. Hogyan készül egy átlagos lego film, ez lépésről, lépésre elmagyarázom. Első lépés, a forgató…..
Március 8-án van a nemzetközi nőnap alkalmából, ez alól tévé csatornák sem kivételek, ugyanis a Paramount Globalhoz tartozó MTV és tematikus társai finomítottak az on-screen logójukon, ugyanis az M betűt fejjel lefelé állították, ezzel jelképezik a W-t, mint az angol Woman kezdő betűjét. Ebből…..
2022. június 30-án volt utoljára videó a Brick Light csatornán, ekkor lett vége hivatalosan a LEGO Brick World-nek az ötszázadik epizóddal. Most nem egy új LEGO sorozattal tértem vissza, hanem egy kis filmmel, ugyanis Nájk családot átültettem lego verzióba. A videó alanya a Nájk család, ami 2024.…..
A héten három ország választott dal az idei versenyre, vagyis olaszoknál, finneknél és letteknél már megvannak az indulók. A mezőny másik fele még csak következő hetekben fog választani. Finnország: Windows95man – No Rules Mit is mondanék erre a dalra, mint hangulatilag előidézték Käärijä…..
Tegnapi napon a Tirpák Mihály nevű fő csatornám elérte a 600 feliratkozót, így már ez az egyik év nagyobb durranása. A főcsatorna 2013-as indulása óta rengetegszer átalakult tematikában és kinézetileg, legutóbb 2 nappal ezelőtt bevezetésre került az új logó, valamin az új csatorna dizájn. A…..
2023-as esztendő végén a televíziós csatornák rengeteg színes műsorokat ajánlott, gondoltam megnézem, hogy a műsorok hogyan teljesítenek nálam. 15 és 18 óra közti idősáv 15:20-kor huppantam a tévé elé és az első műsor egy film volt az RTL-en, melyen közkedvelt Bud Spencer és Terence Hill filmet…..
Micsoda év volt. 2023-as év tele volt izgalmakkal és persze történelmi szempontból is, ugyanis hosszú évek után visszatért a Zsákbamacska, szintén hosszú évek után visszatért a The Voice és a Sztárbox is a képernyőre. Végig izgultuk az Atlétikai VB-t, amit Budapest rendezett és élőben követtűk III.…..
Az utolsó előtti bejegyzésben az idei novemberi eseményt tártam fel, melyben szóba került a szalagavató, az LRF újra indulása és a november végi havazás. Most a bejegyzés sorozat utolsó részében jön 2023. decembere. GTA VI. trailer reakció videó Előző napon, december 5-én megjelent a Rockstar…..
Az előző bejegyzésben az idei októberi események kerültek terítékben, melyben megemlítettem a két EB selejtező meccset, a TheVR dokumentumfilmet és a Taylor Swift 1989 című album újra kiadott változatát. Most a cikksorozat utolsó előtti részben jöjjön 2023. novembere. Szivárvány November 5-én…..