Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diamond Hostess

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes dologba botlottam a minap. A francia M83 nevű zenekar Mindnight City-je kísértetiesen hasonlít a Wellhello Rakpart című slágerére. A basszusmenet ugyanannak tűnik, ahogy a szaxofon is. Persze előfordulnak kisebb-nagyobb áthallások a popzenében, de nektek mi a véleményetek? Ha…..
Diamond Hostess 2015.04.06 09:27:31
A Get Lucky meg egy Michael Jackson szám feldolgozása.
www.youtube.com/watch?v=BkVOb4p9c3Q

Szóval ezen kár erőlködni, újat alkotni a zenében a Queen tudott utoljára, a nyolcvanas évek vége óta minden csak nyúlás. De azért a crossoverek között sok a jó. :)
Egy év próbaidő próbára bocsátás. Tessék ezt ízlelgetni egy kicsit, nem szarkupac, lehet. Egy év próbaidőt  próbára bocsátást kapott Puzsér Róbert, mert azt mondta Hajdú Péterre, hogy egy szarkupac. Azt is mondta rá, hogy klinikai pszichopata és takonygerincű antihős, de…..
Van két lány (Ashley C. Williams, Ashlynn Yennie) meg egy japán animefigura (Akihiro Kitamura). A közös bennük az, hogy mindhármukat elrabolja Dr. Heiter (Dieter Laser), hogy felhasználja őket eszelős orvosi kísérleteihez. A doki ugyanis a fejébe vette, hogy megalkotja az emberi…..
Lehet hát: a The Big Bang Theory, azaz Agymenők című sorozat három főszereplője, Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) addig zsarolta a sorozatot gyártó Warnert és a CBS-t, hogy megkapták a fejenként és epizódonként járó egymillió dolláros…..
Diamond Hostess 2014.08.05 10:06:29
Milyen érdekes, a Friends nem laposodott el. talán a hetedik-nyolcadik évad nem volt annyira erős, de az sem volt unalmas vagy önismétlő. Nagyon szép lezárása volt, kerekké tették a történetet és folytathatatlanná.

A titok: élő karaktereket kell teremteni, valódi motivációkkal, akikkel együtt lehet érezni, akikben magadra ismersz, ,akiknek drukkolsz. Még a Chuck karakterei is reálisabbak voltak, mint a HIMYM-ben levők. Sajnos a TBBT végzete is az, hogy karikatúrák vannak benne, akiken rengeteget röhögünk, de valójában nem érzünk együtt velük, mert nem valódi, élő karakterek és már nem lehet új dimenziót adni nekik az eredeti koncepció drasztikus megváltoztatása nélkül.

***SPOILER ALERT***

Ok, Sheldon lelépett, ez új. De ami miatt szerettük, az pont az állandó, Asperger-szindrómás jellegű viselkedése, amikor annyira okos, hogy az agya mások által követhetetlen magasságokban jár és ő nem érti, hogy őt miért nem értik. Mindez egy rendkívül alacsony EQ-val. Hogy hozhatják vissza úgy, hogy mindez, a sorozat legfőbb vonzerejét jelentő tulajdonság nem változik meg? Akármilyen forgatókönyvet is képzelek el (pl. tényleg komoly tudományos áttörést ér el vagy meghal az anyukája és emiatt fokozottan szüksége lesz Amyre etc.), mindegyik oda vezet, hogy vagy még őrültebb és elviselhetetlenebb lesz, viszont fokozódik a társaságra való igénye, vagy elszürkül és depresszióssá válik. Előbbi lenne az üdvözítő nyilván, de hova lehet ezt még fokozni?

Egy ötletem mondjuk van: legyen ő az új páciens Charlie Goodsonnál. :)
Diamond Hostess 2014.08.05 10:18:53
@proudest_monkey: Én már jártam női magazin szerkesztőségében. Nem sok pasit láttam ott.
Diamond Hostess 2014.08.05 09:34:54
@sixx: Na ja, ahol tartalmat adnak el és nem reklámidőt. :)