Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csabablog

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na most már a címmel megsértettem egy jó pár embert. Vélemény szabadság van, nekem ez a véleményem. Persze az ellenkezők sorolják az érveiket és azt mondják, hogy ha nem próbáltam nem is tudom mi az. Bizony megpróbáltam és sikerült agymosás nélkül kijönnöm belőle, de…..
Csabablog 2014.07.07 22:45:08
@bloodhound v2.0:

Szia!

Tényleg csak tárgyilagosan, nem a biztosítás volt a lényeg, hanem az általánosítás, de persze könnyű pár jól bevált mosóporos poént bedobni, ütni, vágni, azokat a bugyuta mlmeseket, csak nem ez a téma. Hanem az, hogy a cikket olvasta 200.000 ember, és ebből kitudja mennyien nem tények alapján ítélnek meg valamit. Most meg ezt olvassa pár ezer ember és nagyjából semmi értelme. Óriási a lemaradás alap információk terén.

Pl biztosítás: Magyarországon pár száz ezer embernek van klasszikus biztosítása, Ausztriában 8 milliónak.

Mosópor: valaki az omit vaszi, vagy a jarielt, aminek a fele hulladék, hogy többnek tűnjön, mert ha veszel valamit több ezer Ft-ért az nem jó ha kicsi. Vehetsz amvéjjes haverjaidtól ugyan olyan áron jobb minőségűt és nem leszel lehet allergiás.

Hónalj deo: 10 éve pár mlm cég olyt értékesített amiben nem volta alumínium, akikhez eljutott a fasz mlmeseken keresztül az infó, azoknak lehet, hogy nem lett komolyabb elváltozása a mellében.

Sorolhatnám azt az ezer meg ezer hasznos infót amit a normális rendszerek eljuttatnak az emberek felé, normálisan, ugyan úgy mint egy normális szakma esetén.

Üdv,
Csaba
Csabablog 2014.07.08 20:54:07
@bloodhound v2.0:

Szia!

Látod, van amiben egy véleményen vagyunk. Megnevezted a céget, elmondtad, korrekten, hogy mi történt. Oké! Ez gy nekem rendben van! Korrekt.

Ami nem korrekt, az a BBC-is rész szerintem.

pl. Ha a gyereked, majd azt olvassa, a neten, egy nagyon látogatott portálon, hogy egy buszsofőr buzi (bocsánat a példáért), és Te pont buszsofőr vagy, és a gyereked megkérdezi, hogy Apa akkor Te is buzi vagy? Akkor nem mondanád el a véleményed a korrekt tájékoztatásról, még akkor is, ha az egy blogbejegyzés?

Nem érted a problémámat?
Úgy érzem, hogy többen nem akarják érteni a problémát csak nyomják az ezer éve lejárt lemezt a tönkrement barátságokról, mindent az mlmre fogva. :)

Szerintem hagyjuk a témát, mert ennek nincsen vége soha.

Köszönöm, hogy időt szántál a válaszodra.

Üdv,
Csaba
Csabablog 2014.07.08 21:22:02
@bloodhound v2.0:

Rendben, örülök, hogy van közös nevező. :)

Akkor marad a virtuális barátság!

Üdv,
Csaba