Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czinczi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt ugyebár az iPhonos eset... Norbi - állítólag - meglepte Rékát egy új okostelefonnal, amelynek képi bizonyítékát a megajándékozott a rá  jellemző szemérmes visszafogottsággal a facebookos rajongói képébe tolta. Hát, igen! Ők már csak ilyenek... A diszkrét ajándékozás fogalma náluk nem létező…..
Na, akkor vázlatosan foglaljuk össze az elmúlt napok eseménydús történéseit! Schoberték európai körútra indultak, hogy kellőképpen reprezentatív közvélemény-kutatás segítségével felmérjék, vajon a befektetők elkártyázni kívánt pénzét elég potens reklámhordozóba fektetik-e. Mivel Réka a világ minden…..
Az RR toxikózis nagyon alattomos mérgezésfajta, extrém hosszú lappangási időt követően jelentkeznek az ismertetőjelei, többnyire amikor már a beteg irreverzibilis végstádiumban van. Ezért kérek minden olvasót, ha az alább felsorolt tünetek valamelyikét vélnék felfedezni önmagukon, haladéktalanul…..
czinczi 2014.09.03 16:55:33
@updateminuszegy:
Lehet, hogy véteknek gondolod, de úgy is felfoghatod, hogy rengeteg ember szórakozik a jobbnál jobb írásaidon, amik mindig szórul szóra igazak. Ezért nehogy egyszer úgy ébredj, abbahagyod!!! Na, az vétek lenne!!!! Témát szolgáltat dögivel az "álompár", úgyhogy hajrá!!!!!!!
Túl vagyok a Szökés 2014 fedőnevű egománia jövendöléses feldolgozásán, elemeztem a vakációt Norbi szemszögéből, majd áttekintettem a rékai mélységeket és "összetartó áramlásokat" is. Őszintén szólva magam sem gondoltam volna, hogy Schoberték egyéniségét hűen tükröző, primitív időtöltésére a…..
czinczi 2014.08.24 20:03:32
@updateminuszegy:
Tényleg, a gyerekprogis is!!!! Vajon ténylegesen mennyit lehetett velük?!?!? 1-2 óránál tuti nem többet, nehogy má' elbízza magát az a 3 gyerek ;)
Tisztelt Blogbarátaim! Teljességgel tisztában vagyok azzal, hogy az updateminuszegy egyfajta szubkulturális játszótér. Ha a soha nem tapasztalt olvasói csúcsok meghódításának reményével fogtam volna hozzá, akkor naivabb lennék, mint Drága Rékánk, aki azt gondolja, mindenkit kedve szerint…..
czinczi 2014.08.22 16:15:05
czinczi 2014.08.22 20:46:54
@updateminuszegy: annyira szeretem az írásaid és örülök, hogy nemrég rádtaláltam :) Számomra hihetetlen mód ugyanúgy látod ezt a két embert, mint én, csak te nem kevés munkával ezt borzasztó profi módon meg is tudod fogalmazni. Nem kenyerem mások fikázása, de számomra ez a blog nem is erről szól, hanem két pszichiátriai eset életének kulturált naplózása abszolút reálisan, némi iróniával fűszerezve. Imádom!!! :) És nem tagadom, a Fb-on követem a nagyasszonyt és sóder/sóher urát, de sem irigy, sem karfiolseggű nem vagyok, sőt napi szinten sportolok. Mégis napról napra megdöbbentenek mindketten. Ennyi hazugságot, ennyi önimádást, ennyi hamis nyáladzást sehol a világon nem tapasztal az ember. Nálam mindezek ellenére a szülői/antiszülői mivoltuk veri ki a biztosítékot legfőképpen. Talán azért is mert a lányom napra pontosan egyidős az ő lányukkal, a fiam 5 éves. Rengeteg időt töltünk családilag együtt, ketten neveljük őket: anya apa!!!! Nem bébiszityó!!! Együtt járunk négyesben nyaralni, kirándulni, moziba stb stb. 1 évben 1x 3 napra "szökünk", mégis ritka boldog család vagyunk, 2 lelkileg, érzelmileg, testileg egészséges gyerkőccel és szülőpárossal! Nem hazudok fals életet magunknak...... Persze nem is vagyok híres...... Hála égnek :) A lényeg borzasztóan sajnálom azt a 3 kisgyereket. Anyagilag mindent, lelkileg, érzelmileg lószart sem kapnak a szüleiktől! Kicsit hosszú voltam, bocsi ;)
Mielőtt megnéznétek a videót, próbáljátok meg a verbális levezetésnek köszönhetően vizualizálni az élményt! Megpróbáltam mozgósítani a fitness iparban szerzett szakmai szókincsem legjavát, hát ennyire futotta: kanapé- alulöltözött nő ül - susogós térdgatyás HMCS ( hülye mini helyi menő csávó) a…..
Piros, piros, piros, háromszor is piros, Piros bort az üvegbe, "Csinos", "csinos", "csinos", háromszor is "csinos" Menyecskét az ölembe.  A két izmos karja, vállamat takarja, Megcsókolnám, de ő nem akarja! Stílszerűen ezzel a nótával kapcsolnék át Norbert nyaralási módijának ismertetéséről Réka…..
Az elmúlt napok nagy talánya, hogy az Alpokba szökött, kedvenc celebpárosunk miként igyekszik megszabadulni a hétköznapok fásultságának béklyóitól. Úgy tűnik, eddigi  időtöltésük határok nélkülien uniszexi. Norbert családkitagadó önvallomásának ellentmondóan a beharangozott édes kettes töltekezésnek…..
Tádádádám! Réka oldalán eldördült a startpisztoly, végre kezdetét vette a 2014. évi szerelem-zarándoklat. Ígéretemhez híven felvázolom, miképp képzelem el a nyaralás főbb állomásait és történéseit. Feltétlenül számítok Rátok! Mit gondoltok? Milyen kalandokat élnek át kedvenc celebjeink?  ..
Updateminuszegy Öregszem? 2014.08.09 09:26:10
Immáron sokadik alkalommal szembesültem Réka oldalán egy felettébb meglepő jelenséggel. A képek tanúbizonysága alapján teljesen tanácstalan a kezében lévő tűsarkú cipő használatát illetően.  ..
czinczi 2014.08.09 14:38:13
@agresszív kismalac: Rékucinak is nagyon hasonlatos a lábfeje, volt hozzá "szerencsém" látni! De maga a combja, és térdtől lefelé a lábszára szemből........ Na az is megérne egy hasonló írást!!! Lara lányának 2x olyan vastagak a virgácsai 11 évesen. Egyébként RR akkor kerülne a pszichiátriára, ha a csodás fotóira egyetlen lájk sem menne, se egy tövig benyaló komment!!! Ott állnának tök "üresen" a fotói. Szerintetek hány nap kéne neki a teljes idegi összeomláshoz?
czinczi 2014.08.09 15:08:24
@agresszív kismalac: Tuti nem hiszi! Azért rakja fel azt a töménytelen mennyisègű fotót magáról, mert napi szinten kell neki a megerősítès a külleméről (is). Ő tényleg pszichiátriai eset!!!!
Rubint Réka minden kétséget kizáróan érdekes jelenség. Halandótól rajta kívül még nem tapasztaltam az övéhez fogható törekvést. Megalkotott magának egy virtuális világot, amelynek elemeit majd három éve tartó fáradhatatlansággal rakosgatja össze. Debütáló posztjait olvasva csupán egy közlékeny,…..
"Egész életemben kutyásként utáltam a macskákat, ezért mostantól a Macska Árvaház Alapítvány támogatója vagyok. Árva cicák és magányos emberek összehozása. Ennyivel tartozom a Macskáknak" Bizonyára emlékeztek Norbi ezen megosztására, mint ahogy arra is, hogy a hirtelen támadt elköteleződés fura…..
czinczi 2014.08.06 20:32:54
Már-már csillapodni látszanak a Schobert Norbert által plus size témakörben generált indulatok, én pedig még csak most szentelek a témának külön bejegyzést. Ennek ellenére nem érzem, hogy bármiről is lemaradtam volna, hisz Norbert komplexusos életpályáját periodikus rendszerességgel végigkísérik a…..
czinczi 2014.07.22 13:50:18
@SmittyB: Tiplizz innen de gyorsan! Ez nem neked való hely, bár valami oknál fogva mégis olvasod a blogot. Miért is???
Kénytelen vagyok a blog olvasóközönsége előtt megkövetni drága Rékámat, mivel jó ideig kételkedtem abban, hogy a szerelmi élete valóban olyan színes-e, mint azt a facebookon általa közzétett beszámolókból sejtetni szándékozta. Tallózván az önéletrajzi ihletésű interjúiban egészen más kép alakult ki…..
Schobert Norbert vitathatatlanul különös jelenség az önmagukat csillagoknak képzelő, ZS-kategóriás celebritások égboltján. Rubint Réka és az Update-atyuska mellett számomra még Fekete Pákó az a megfejthetetlen égi tünemény, aki a rokonszenv legapróbb kezdeményét sem képes bennem aktivizálni. Rajtuk…..