Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tumblr Banner Maker

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ide kattanva látszik a hónap "termése", de pl. innen egyenként is lapozhatóak. ..
Tumblr Banner Maker 2014.07.06 15:15:12
Appdroid Tumblr - már megint... 2011.08.03 21:50:00
Tumblr. Mindenki hallott már róla, ha máshol nem is, ebben a cikkünkben. "A Tumblr egy mikroblogok írására alkalmas felület, melyeken szövegeket, fényképeket, videókat, linkeket, idézeteket és hangfelvételeket lehet megosztani. A felhasználók követhetik egymás blogjait, vagy…..
B-oldal Ajánlott tumblr oldalak 2011.06.06 17:46:00
Annak ellenére, hogy 100%-ban még mindig nem értettem meg, miért van szükség a tumbrl jelenségre, zenei témába vágó 2 olyan oldalt találtam / kaptam, mely mindenképpen megérett a követésre: http://awesomepeoplehangingouttogether.tumblr.com - csodálatos fickók és hölgyek,…..
Tudom, hogy sokan már azzal sem tudtak mit kezdeni, hogy az addict a twitterre ment, vagyis hogy a blogról hely híján kimaradó anyagokat ott kezdtem el posztolni. Sokan azonban örültek neki, mert már eleve twitteltek, mások meg talán ennek is köszönhetően vettek egy mély levegőt, és…..
A Tumblr az internet egyik leghatékonyabb figyelemelterelő eszköze. A saját tunbli fenntartása viszont sokaknak macerás: nagyon könnyen berántja a júzert, és kezd el az ember napi 2-3 órát is kitoszni az ablakon arra, hogy vadidegen emberek gondolatait és életének apró történéseit…..
. David Karp, a tumblr 27 éves társalapítója és vezérigazgatója New York hipszter paradicsomában, a brooklyni Williamsburg-ben lakik. Azon belül egy pont százéves épületben, a 2000-ben 75 loftra osztott néhai Esquire cipőkrémgyárban vett tavaly egy 158…..
Jaj, reszketek a gyönyörtől, hát ki követte el az év tumblr-ét???!!! Rozmaringos vízzel mosnám a lábát, kérem jelentkezzen!! A Matekosok nem ezt érdemlik x(..
A National Geographic Magazin első száma 1888. október 17-én jelent meg füzetszerű, téglaszínű borítóval, kettőszáz példányban, melyeket a National Geographic Társaság tagjai kaptak meg. Ez a társaság 1888. január 13-án alakult meg harminchárom alapító taggal. 1964-re a…..
Közvélemény-kutatások iránt rajongó főszerkesztőnk tett egy próbát, és felmérte a Tumblr magyar közösségének politikai preferenciát. A mikroblog-platformot használók és olvasók médiafogyasztási szokásait, világnézeti megoszlását, szavazási hajlandóságát,…..
Tumblr Banner Maker 2014.07.06 14:06:44
Korábban hírek repkedtek arról, hogy a Tumblr tovább kívánja növelni a részesedését, a közösségi oldalak között, így egy jó hír a WP 8 felhasználók számára, hogy bemutatták a hivatalos Tumblr alkalmazást. A felhasználók rögtön jó visszajelzéseket adtak az…..
1,1 milliárd dollárért, azaz nagyjából 250 milliárd forintnak megfelelő összegért vásárolja meg a Yahoo a Tumblrt. Legalábbis ezt írja a Wall Street Journal, és innentől nagyjából tényként kezelhetjük a megállapodást és az akvizíció nagyságrendjét is.  A Marissa…..