Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koska

303 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emmanuel Adebayor elismeri, hogy a Premier League vasárnapi mérkőzésén - amit az Old Traffordon játszanak - sok minden el fog dőlni. A togói csatár magabiztos, szerinte feledtetni tudják a kínos vereséget, amit a hétközben szenvedtek el a Liverpool ellen a Bajnokok Ligája…..
De Rossi tudta, mi a dolga.. (Nou San Trafford)..
koska 2008.04.10 22:15:39
A korábbi Unitedes Kléberson örül honfitársa, Anderson manchesteri sikereinek. "Sir Alex remek pozíciót talánt Anderson számára, és mostmár hiba lenne őt kihagyni a csapatból," nyilatkozta a jelenleg a Flamengonál játszó brazil középpályás, aki egyébként sohasem tiltkolta,…..
A Roma elleni találkozón Owen Hargreaves elnyerte Eric Cantona tetszését. A United korábbi legendás játékosa az olaszok elleni Bajnokok Ligája összecsapást követően igen tömören csak ennyit nyilatkozott az érdeklődő újságíróknak: "Szeretem a 4-es játékost."..
koska 2008.04.10 20:43:09
Carlos Kameni ügynöke szerint a Manchester United és a Tottenham által is megkörnyékezett kapus a nyáron elhagyja az Espanyol csapatát. A kameruni hálóőr már most elképesztő szezont tudhat maga mögött, így érthető hogy Ernesto Valverde továbbra is szeretné a klubnál tartani 6…..
Dimitar Berbatov tisztában van vele, hogy a Manchester United továbbra is érdeklődik iránta. "Tudom, hogy Sir Alex már egy ideje szerződtetni akar, de engem jelenleg csak a Tottenham érdekel," nyilatkozta a minap a bolgár csatár...
United Blog Piqué elszánt 2008.04.09 15:05:01
Egyelőre még kérdéses, hogy a mai, Roma elleni BL-visszavágón játszhat-e Rio Ferdinand, aki még a hétvégi bajnokin szenvedett könnyebb sérülést. Amennyiben Ferguson nem kockáztat úgy a Zaragozától nemrég visszatért Gerard Pique helyettesítheti az angol bekket."Készen állok" -…..
Azért ez nagy meccs volt :O a Chelseaben meg lesérült Cudicini így Hilario állt a kapuban. irtózatosan imádom a Bajnokok Ligáját :) remélem holnap egyébként nem csak focizgatunk hanem nyerünk is mert tettem tippmixen a csapatra...
Edwin van der Sar továbbra is úgy tervezi, hogy a nyári kontinenstorna után befejezi válogatott pályafutását. A holland portás már korábban jelezte, hogy a nyári Európa-bajnokság után nem kíván tovább a holland válogatott rendelkezésére állni. A 37 éves kapust a válogatott…..
Francesco Totti a negyeddöntő visszavágóján sem játszik a Manchester United ellen. Az olasz gárda játékmestere a múlt heti, 2-0-s angol győzelmet hozott első felvonás alkalmával sem lépett pályára combizom-sérülése miatt. Luciano Spalletti, a Farkasok vezetőedzője már a…..
A Mirror értesülései szerint Jose Bosingwa felkeltette Rafa Benitez figyelmét is, így a Uniteden és az Aston Villán kívül újabb Premier Ligás csapat jelentkezett be a Porto hátvédjéért. A 8 millió fontra taksált Bosingwa a nyáron minden valószínűség szerint elhagyja jelenlegi…..
Cristiano Ronaldo jelenleg egy spanyol manökennel, Nereida Gallardóval jár. A portugál klasszis korábban is több hírességgel és modellel randevúzott, legutóbb Gemma Atkinsonnal járt. Új kedvesével januárban ismerkedett meg, de eddig titokban tartotta a kapcsolatot, noha a 25 éves…..
A tegnapi, Middlesbrough elleni döntetlen már önmagában sem javított a MU drukkerek hangulatán, ráadásul a mérkőzésen megsérült Rio Ferdinand nem biztos, hogy egészséges lesz a Roma elleni BL-visszavágóra. Mivel Nemanja Vidic már biztos kihagyja a meccset, a védelem…..
Tisztelt olvasók, Manchester United szurkolók!Mint arról értesülhettetek, és tapasztalhattátok, a ManUtdFanatics december közepe óta nem üzemel, ugyanis tárhely problémáink adódtak, és ezidő alatt lejárt a tárhely és a domainszerződésünk is (január 12-én). Az oldal…..
koska 2008.04.06 22:52:26
Nemanja Vidic kidőlését követően Sir Alex Ferguson a veterán Gary Neville-t is nevezte a Middlesborugh elleni mérkőzésre készülő bő keretbe. "Már egy év is eltelt Gary utolsó meccse óta, az ő korában pedig nagyon nehéz a visszatérés, de a lelkesedése nagyon bátorító." -…..
Rio Ferdinand előrehaladott szerződéshosszabbítási tárgyalásokat folytat a Vörös Ördögökkel. Az új kontraktus értelmében a jelenleg 29 éves játékos további 5 évre kötelezné el magát a Unitedhez. Az angol védő a hét folyamán már leszögezte; Manchesterben szeretné…..
Az Arsenal jelenleg harmadik helyen áll az angol labdarúgó Premier League-ben, hat pont a hátránya a listavezető Manchester Uniteddel szemben, ugyanakkor Arsene Wenger úgy véli, csapata még megnyerheti a bajnokságot."Az emberek azt mondják, mi már nem érhetünk oda az első helyre,…..
A Burnley csapata érdeklődik a United ifjú tehetsége, Ritchie Jones iránt. A másodosztályú klub vezetőedzője, Owen Coyle nemrég pórbajátékra hívta a manchesteri középpályást, az angol játékos pedig lenyűgözte a szakembert...
A Real Madrid portugál védője, Pepe szerint is honfitársa a világ jelenlegi legjobb futballistája."Mentálisan és fizikálisan is erős, fontos játékos a csapata számára és rengeteg gólt szerez. Emiatt hiszem azt, hogy jelenleg ő a világ legjobbja." (madridista.hu)..
United Blog Szavazz! 2008.04.04 13:27:00
Szavazz Te is 2007/2008-as év játékosára, góljára, illetve utánpótlás játékosára!..
A 20 éves argentin zseni még a Celtic elleni BL 8addöntő visszavágóján sérült meg, de egy speciális argentínai rehabilitációs programnak köszönhetően a héten már visszatért Barcelonába, és ott folytatta a felkészülést. "Jól érzem magam," - jelentette ki Messi. "Rengeteget…..
A The Times szerint a Roma elleni Bajnokok Ligája találkozón Daniele De Rossi ismételten elbővülte Sir Alex Fergusont. A Manchester Unitedet legutóbb az ugyancsak hasonló szerepkörben játszó Miguel Velosoval hozták kapcsolatba. A Vörös Ördögök mellett az olasz középpályást…..
United Blog Evra magabiztos 2008.04.04 11:07:00
Patrice Evra magabiztos; a francia játékos szerint a United képes kezelni Nemanja Vidic hiányát, és a védelem a következő 2-3 hétben is jól fog teljesíteni. "John O'Shea remekül helyettesítette Vidic-et a Roma ellen, és ezzel is bizonyította keretünk erősségét" - nyilatkozta a…..
A Daily Star értesülései szerint a Burnley érdeklődik Sean Evans iránt. Az ifjú manchesteri tehetségnek egyébként júniusban jár le a szerződése. A The Sun forrásai pedig állítják; Mikel Arteta a Real Madrid, a Barca, a Pool, a Chelsea, az Arsenal és a Valencia mellett a United…..
A Juventus egykori vezetőedzője, Marcello Lippi pozitívan csalódott a Manchester United portugál klasszisában. A tréner véleménye Cristiano Ronaldo AS Roma elleni játéka láttán változott meg.A kedd esti Bajnokok Ligája negyeddöntő után sok olasz futballbarát beszélt elismerően a…..
koska 2008.04.03 21:38:04