Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Appel Zsuzsanna

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fényképek http://picasaweb.google.com/111458038907280244664/Jordania# Az ember általában jobban megbecsüli azokat a dolgokat, amik nem hullanak az ölébe könnyedén. Én is így voltam a jordániai utazásommal, amit végül is harmadszori nekifutásra sikerült megvalósítanom. Először…..
Appel Zsuzsanna 2018.07.11 20:00:10
A kacszúzát kacsazsírban fokhagymával konfitáltam,azaz alacsony hőfokon hosszú idő alatt vajpuhára sütöttem. Szép szelet pirítóson kakukkfüves hagymás erdei gombákkal amúgy rendesen borsozva,vele sült fokhagymával,fonnyasztott parajjal tálaltam. (Az első fotó...nyomokban…..
Tisztelt szálláskereső leendő Vendégeim! Ismerjétek meg Magyarország azon településeit is amelyek talán nem olyan ismertek, ámde annál szebbek! Bélapátfalva a Bükk egyik legszebb részén helyezkedik el , Szilvásváradtól 3 km-re. Faházaink teljesen felszereltek, csendes erdei…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..