Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annnya

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a mai adást vezető Anikót elkezdték kínosan hosszú ideig beszéltetni a szerkesztők, szerencsétlen meg látványosan küszködött, hogyan csalja az időt a semmiről beszéléssel, akkor már éreztem, hogy rohadt nehéz dolgom lesz, mert valószínűleg a mai anyagban kevés volt a kraft, olyan kevés, hogy…..
Ma Bencét kapjuk, aki megint istenesen (érted?!? Bruhahaha!!! ikszdé ikszdé XD) odateszi magát, mert szóviccekben irtó jó a csávó, de legalább addig se Anikót kell néznünk. Mai kérdésünk: Mi a fasz lesz most Evelinnel, meg Somával? Mi lenne, semmi. Mire Soma szabadul, a csaj már rég túl lesz tíz…..
Elkezdődött az eco hét a villában, vagyis a gyökerentyűknek maguknak kell megtermelni az áramot, ha enni, kávézni szeretnének, vagy fel akarják tölteni a vibrátort. Speciel nekem sem könnyű, mert kurvára nincs net, pedig kétszer is megrugdostam a rootert, de még az sem segített, úgyhogy most…..
Ugyan Zserbó kiesésének villabéli drmámáját már gyönyörűen lekottázta Bruti májsztró, de még bőven volt kraft az ominózus estében, hogy a keddi adás felében is arról legyen szó. Mondja is Bencur Gyula, hogy a lakók berántották a bulifűnyírót, csak épp nem ketyerészett mindenki azonos fordulatszámon.…..
annnya 2016.10.19 22:33:28
Három fontos dolog is történt tegnap: Lóri lett a szegény ember Jézus Krisztusa, Anikóról kiderült, hogy tényleg nagy rá a nadrág és lett egy Ginánk, de nem Lollobrigida...
Nem vagyok odáig az autókért, nem tudok órákon át beszélni a turbófeltöltőkről, egyrészt mert nem érdekel, másrészt meg azért, mert azt sem tudom, mi az. Nincs jogsim, autóm, nem érdekel ez a dolog (vezetés), BKV-zok és überezek, és minden évben megfontolom egy kerékpár beszerzését, szóval nem én…..
A legtöbb magyar tévéadón megfordult autós műsor új otthonra lelt, április 16-tól a Viasat 6 szombat esti műsorát erősítik Winklerék. A Totalcar, ami nem mellesleg ugyanannak a CEMP-nek a gyermeke, mint az Index és Comment:com is, 2002-ben indult a TV2-n, utána volt a Sportklubon és a DoQ-n…..
annnya 2016.03.23 20:26:47
@Sipovicsné Zahedli Krisztina: reméltem, hogy kimarad, hát nincs szerencsénk
Kivonat a szerkesztőség levelezési listájából: Nino KarottaTestvérek! Holnap délelőtt elmennék egy 16. kerületi kereskedésbe, venni egy autót. Az a kérdés, hogy van-e valaki, aki elkísérne, hogy visszahozza az Alfát, hogy én már jöhessek az újjal? És nem, nem mondom meg, mi…..
annnya 2014.08.14 14:01:30
@Make Valamit: téééényleg, itt vettük Marcit... a második nappal meg tök igaza van Karottának, valakinek mindig kell valamit A-ból B-be szállítani
Egy tanult barátom, ha meglátta Draskovics Tibort, élete fontos történeteként mindig elmesélte egy professzora alábbi intelmét: "Kollégák, maguk közül egyszer néhányan vezetők lesznek az államigazgatásban, és dönteniük kell két jelölt közül. Az egyik középszerű, de…..
annnya 2014.08.13 20:56:13
@atiz_3: okmiban ügyfél megjelenik szig cserére, sima ügy, egy aláírás, amit beszkennelek, fotó, még egy aláírás az adatlapra, kész. Ügyfél morogva : micsoda bürokrácia !
Belsőség Traktor lett, maradhat? 2014.07.18 16:34:15
Ő Nikolett, sok embert megihletett Akár rosszul is elsülhet, ha az egyik kéz nem tudja, mit csinál a másik, de a kis káoszban mindenképpen van valami aranyos: a spontaneitás. Ez aztán vagy működik, vagy nem, szerencsére most – legalábbis úgy tűnik – működött.A múlt…..
Első rész - Érkezés Az előző nap (repülés+esti városnézés) szervezetre gyakorolt hatását szerintem jól mutatja, hogy 'hajnali' tizenegykor indultunk el Brooklynba - Coney Island felé menő metróra fel, leszállás Jay St. - Metrotech. Itt azért kicsit forgolódtunk, nem…..