Regisztráció Blogot indítok
Adatok
__DelMare__

17 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbook Ex Machina 2015.06.12 06:00:00
Annak idején talán az Aliens új mozis vetítése után láttam az Ex Machina trailerét és elég rendesen kinevettem, mert megint az láttam, hogy a nyugati filmgyártásban egy női személyiséggel rendelkező mesterséges intelligencia is csak a megmentendő hercegnő szerepét kaphatja.…..
Én valószínűleg infarktust kaptam volna, de hogy utána beszakítanám a fejét az ötletgazdának, az tuti. A brazil tévében csinálták meg, biztos rémesen büszkék voltak magukra. A maszkok/smink egyébként fasza lett. ..
Nem tudom, mit gondolt a MÁV, vagy egyáltalán bárki, aki ezt a hirdetést jóváhagyta. De kicsit olyan lett a végeredmény, mint egy „Magyarország jobban teljesít”-be oltott Tények-riport. A megfogalmazás mondjuk tömör, csak nagyjából olyan kifinomult, mint egy agyba állított…..
__DelMare__ 2014.11.24 23:24:48
5*
THE PLAYLIST The Fall (2013-) 2014.11.16 04:23:58
Mert nem csak Amerikában vannak sorozatgyilkosok. A The Fall pedig, szépen, lassan hömpölyögve megmutatja, hogyan kell piszkosul jó bűnügyi minisorozatot csinálni.      ..
THE PLAYLIST The Affair (2014-) 2014.11.14 00:00:02
A cím, és úgy első ránézés alapján, a víz kivert az unalomtól. Erre meg rácáfol és beszippant!      ..
Vannak ikonikus figurák, olyanok, akikre mindentől és mindenkitől függetlenül emlékszünk. Nagyon úgy néz tűnik, Red Reddington is ilyen lesz. Példálózni, még akkor is kismillió névvel lehetne, ha szigorúan a sorozatok világából akarunk merítkezni, hiszen hősökből és…..
Mi a rosszabb az érdektelen filmnél? Semmi. Én, Neeson helyében csinálnék mondjuk egy Gyilkos Elmék: Massachusetts variációt. Így, unalmas perceimben, forgathatnék együgyű és felesleges kaptafa epizódokat, mindenféle, totál jellegtelen, emberrablós, túszejtős marhákról. Ha…..
But I'm a creep,I'm a weirdoWhat the hell am I doin' here?I don't belong here. Szóval Terry Gilliamről annyit, hogy Brazil, meg 12 Majom, meg esetleg a Doctor Parnassus. És hiába jöhetne még, hogy Monty Python, és Gyalog Galopp, és Brian Élete, az nem az ideillő sorminta folytatása…..
THE PLAYLIST Louie (2010-) 2014.11.06 00:06:57
Ilyen, amikor a világ egyik legjobb stand-up előadója saját sorozatot csinál. És ilyen, amikor a most dübörgő negyedik évadra, csúcsra is járatja a Louis C.K. jelenséget.  És ilyen, amikor egy magyar származású, de az Államokban született és híressé vált stand-up…..
THE PLAYLIST Homeland (2011-) 2014.11.05 02:01:31
Az egyik legjobb ügynök sorozat, komoly mély zuhanás után ismét magára talált. Nagyon.     ..
THE PLAYLIST Gotham (2014-) 2014.11.05 00:23:37
Gotham aranyszabálya, Harvey: nincsenek hősök.    ..
THE PLAYLIST The 100 (2013-) 2014.11.04 23:25:02
Megkezdte 2. évadját a poszt-apokaliptikus Legyek Ura sci-fi.  ..
Itt van a 2014-es sorozatévad legjobb ügyvédes újonca?? Biztos is!    ..
A HONDA marketingesei nem mentek a spanyolokhoz viaszért. Újraértelmezték azt. Tessék csekkolni. Érdemes.      ..
Nem csak mi sírjuk vissza Chucky babát. Na, kérem szépen! Így kel ezt csinálni! Kergessenek álmomban pelenkás játékbabák, ha elmerném orozni október havunk vezető horrorgyöngyszemének vitathatatlan érdemeit: ennyire rettenetesen bénán összelapátolni, a besz@ratunk-műfaj…..
Követelem, hogy ezzel a produkcióval turnézzák be az országot. ..
__DelMare__ 2014.10.14 00:12:25
Egyelőre csak a tervezőasztalon létezik ez a kollekció, de ha minden igaz, lesz is belőle valami, és ha igen, akkor veszünk is, pontosabban beszerzünk egyet-egyet az összesből. (via) ..
__DelMare__ 2014.08.28 00:53:04
Komolyan meg kellene fontolni, hogy Michael Baynek egy zsák krumpli áránál egy fillérrel is többet adjon bárki is, mert ha faszikám meg van szorulva, akkor menten tud kreatív lenni - lásd a Pain and Gain című rendezését, és a The Last Ship elő évadát, amit producerként jegyzett,…..
Három sorozat rajongóinak van jó hírünk mára: harmadik évadot kapott a Showtime-tól a Masters of Sex és a Ray Donovan, az AMC pedig bizalmat szavazott a Halt and Catch Fire-nek. A RD öt- a MOS négymillió nézőt érdekel, jó a sajtójuk, és úgy egyébként a sorozatok is (a Masters od…..
__DelMare__ 2014.08.21 22:00:29
Úgy tűnik, egy-egy filmtervnek néha sikerül megszöknie a The Asylum rendesen megrakott tervezőasztaláról, más magyarázatot nem látok ennek a filmnek a létére, amely a lehető leghányavetibb módon használja a found footage filmek stílusjegyeit (értsd: hol tartja valaki azt a…..
Ahogy azt korábban a C:c is megírta, a '90-es évek tinihorrorokból és romkomokból ismert sztárja, Freddie Prinze Jr. a Comic Conon nekiment egykori kollégájának, Kiefer Sutherlandnek: "Benne voltam a 24-ben, szörnyű volt. Minden pillanatát gyűlöltem, Kiefer pedig a legnagyobb…..
__DelMare__ 2014.07.30 22:27:22
A maci ment, a kacsa jött. Van úgy, hogy a géniuszok is teligázzal falnak mennek. Family "Seth MacFarlane" Guy csak rálépett a sokat akarok, de kurvára keveset fogok, klasszikus taknyolós banánhéjra. Nincs mit ezen szépíteni, a Maverick-et pisikakis gegparádéba oltva…..
Jolie, Batman szerkóban adja a filmből már sajnos kivágott pantomim jelenetét. A gonosz létezik! - hangzik el a filmben, és dögöljek meg, ezt a játékidő felénél már én is határozottan éreztem. Megszállta valamelyik forgatókönyvírót, arra kárhoztatva minden épelméjű…..
Bízzunk benne, hogy nem lesz belőle kamion mikor a parthoz ér. Bad Boys 1-2-3, A Szikla, Armageddon, Pearl Harbor, Transformers-összes. Egy a rendező, egy az apa, és most ez a manus elkezdett sorozatokat gyártani. Ő nem a gourmand, nem a szobor gyűjtő kisiparos, nem is a művész, ő…..
"Nabazdmeg." Van egy pali a távol-keleten, aki ráadásul koreai, és baromira vágja az ottani akcióorgiákra jellemző egyedi stílust. Valószínűleg kicsit betegebb is az átlagnál, mert szereti a vért művészi szinten keverni az  epefekete humorral. Na most emberünk kitalálta,…..