Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Életmesék

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az t hiszem minden hülye kreténségnek meg van a maga határa. A TV2 már többször túllépte ezt a Kiválasztott című műsorral, de most igazán extra baromságot nyomott a nézők orra elé. Már előre bevezette a produkciót a csatorna egy bulvárlap által, hogy ettől is több butítani…..
Életmesék 2008.04.20 15:22:50
A müsor szórakoztató kategóriában indul, és abban - különösen hogy a dohányzást is megpóbálja visszafogni, valós érvekkel- elmegy. Olyan ez a felnőtteknek mint gyermek a mese. Mi tudjuk, hogy nem igaz, mégis elsoroljuk neki és ő elkerekedett szemmel hallgatja, mert elandalodhat, nem kell olyan kellemetlen élményre gondolnia, ami - netán- napközben történt vele. A kettéfürészelést, a levegőben lebegtetést, a karddal való ládában álló ember átszúrását, ki az a balga, aki elhinné, de leköt, mert a legpontosabb óramüben is akadhat baki. Ezerszer inkább ezek "tudom hogy csaltok," müsorok, mint az öldöklő, egymást minden értelem és cél nélkül vagdaló emberek főszereplésével készitett borzalmas filmek, amiket persze az interneten is sok helyen és sokan magasztalnak. Ezerszer inkább egy ilyen büvész esztrád müsor, amelyről legtöbbünk tudja, hogy szórakoztatni akar, mintsem a szaporodó jövendőmondók - akik úgy ülnek ülnek a giccses falikárpitjuk előtt, mint pók a hálójában és van aki percenként 3oo forintért hihetőnek reméli azt, amit sorolni fognak. Ez a borzasztó, nem egy szórakoztató müsor, mert egyvalamit a legnaivabb ember is tud: csodák nincsenek. Hiszen ha volnának valamennyien megnyernénk a lottó ötöst, örökké élnénk, aranybányára lelnénk és sortolhatnám. Az Uri Geller féle áltatás, normálisan gondolkodó embernek nem árt..szerintem.
Életmesék 2008.04.20 18:16:31
Ha a műsor során tett igéretét, csak két ember beváltja, már megérte, hogy ennyien "végigszenvedték" /már aki/ az adást. A hugom egyetlen lánya 52 évesen halt meg tiz perc alatt, tüdőrákban. Bakfis kora óta nem lehetett eltiltani, lekönyörögni a cigiről, azt mondta inkább meghal. Sikerült neki. Már jó ideje köhécselt, ha rágyujtott, fuldoklott, de uj munkahely, uj kapcsolat stb. nem ment orvoshoz. Azt hitte a cigitől van. Egy este már feküdt, amikor hirtelen nem kapott levegőt. A párja kihivta a mentőt, de már nem tudták életre kelteni. A boncorvos azt mondta a hugomnak: asszonyom, a leányának szerencséje volt, hogy igy ment el, mert a tüdőrák, -áttéttel a vesére és a béltaktusra,- csak isten a megmondhatója milyen nagy és milyen hosszu kinszenvedést okozott volna neki. Hát ezért bocsátom én meg mindenkinek aki ezt az előadást meg merte rendezni- ha az Uri Gerlernek adott parola, vagy az, hogy most mi, akik már az utcán kieregetett füsttől is kényelmetlenül érezzük magunkat, örülhetnénk annak, hogy ketten, vagy uram bocsá tizenketten, abbahagyták ezt az átkozott szokást.- Tudom, hogy nehéz, de az embernél nincs csodálatosabb. Három fiam, hat unokám van, és egyik sem dohányzik. Igaz apám, és a férjem sem kapott rá. Azért vallom azóta is, hogy a jó példa, mindenféle szenvedélybetegség esetében ellenében- RAGADÓS!!! ragadós. Meg tudom csinálni! MEG TUDOM CSINÁLNI!!!Ez legyen a jelszó, amikor a cigiért nyultok, és tetessétek le mindenkivel akit szerettek, vagy aki szeretetből hallgat Rátok. KÖSZÖNÖM!!!
a www.borzongato.extra.hu oldalon tiz krimi novella  van, ingyen, izelitőül, - hogy aki szereti a müfajt, olvasson. A MÜVELTSÉG ALAPJA A SZÖVEGÉRTELMEZÉS AMI CSAKIS OLVASÁSSAL SAJÁTITHATÓ EL...
Meseeldorado 2008.01.23 07:58:00
Ime a bizonyiték, hogy a legintimebb, szexuális kérdésekről is lehet jó izléssel, irni. A novellákban sok ismerős helyzetre találtam, olyanokra, amik akár bevallom, akár nem, velem estek meg, és amiket, - ha előbb olvasom az irásokat, biztosan elkerülök. Jó szivvel ajánlom…..