Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ugyse lépek betöbbet

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban MMO-fronton minden az új WoW-kiegészítőtől hangos (ráadásul kettős évforduló is van), szinte elvész a sok Warcraft-cikk között az EVE Online újdonsága, ami egy nyamvadt kis patch ráadásul, és csak december 9-én lesz elérhető. Pedig a CCP Games brutál jó trailert…..
ugyse lépek betöbbet 2014.11.27 09:45:32
@Komojtalan: AO az egyik legjobb MMO volt valamikor (Van belőle eredeti dobozos példányom! :D ). Sajnos a fejlesztő FunCom nem igazán fejlesztette ezt a játékot (érthetetlen módon egy "wow irányba hajló" CONANRA fókuszált inkább :( ) így az idővel idejét múlttá vált. Kár érte, mert a maga idejében nagyon jól össze volt rakva. R.I.P.
Az Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Dánia, az Egyesült Királyság, Franciaország, Finnország, Hollandia, Írország, Izrael, Kanada, Málta, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Szlovénia, Svájc és Svédország. Ezek azok az országok, szám…..
ugyse lépek betöbbet 2014.07.04 09:12:38
@Grgabácsi:
Jogos. Úgy értettem egymással.
ugyse lépek betöbbet 2014.07.04 09:15:42
@ekszvájzed:
"Oszd meg és uralkodj!"
Ma is remekül működik
ugyse lépek betöbbet 2014.07.04 09:19:50
@Celtic: "legalabb nem olik egymast, hanem szeretik."
Kicsit fura értelmezést kap így a "Make love, not war" mondás, de ha minden katona ezt tenné a harcmezőkön egymás gyilkolászása helyett... Worldpeace? :D