Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Analógfilm

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaad Movies Helyzetjelentés 2016.12.10 12:20:06
Sziasztok! Mint azt nyilván észrevettétek, jó ideje nem volt semmilyen új bejegyzés a blogon, olyannyira jó ideje hogy már pofátlanságnak éreztem nem informálni titeket hogy mi van. Már csak azért is mert közeleg az évadzáró, és pont ez az amiért nincs bejegyzés egy ideje: azóta az évadzáró videót…..
Analógfilm 2016.12.10 23:31:58
Kivételesen nem filmről, hanem videójátékról készítettem top 10-et, mégpedig az egyik kedvencemről, a God of War-ról. Meg is kellett küzdenem vele rendesen, mert rengeteg módon szabotált a gépem. Dehát az csak természetes, hogy Cratos nem hagyja magát. Emitt pedig a Filmbarátok…..
Eljött hát ez a nap is! Pontosan ma hét éve, hogy útjára indult a Baaad Movies, és ahogy minden születésnapkor, most is csak hüledezünk, ha belegondolunk, mennyire nem számítottuk az elején ennyire hosszú életűre.  Persze ezt elsősorban nem magunknak köszönhetjük, hanem…..
Analógfilm 2015.03.27 23:36:54
És ezzel véget is ért az utazásunk Alice-ék világába. Köszönöm nektek a figyelmet és a kommenteket, amiket írtatok! Esküszöm az egészben számomra az volt a legjobb, amikor a hozzászólásaitokban rávilágítottatok olyan dolgokra, amik nekem fel se tűntek! Kétségtelenül rossz…..
Immár 4 éve hagyomány, hogy minden nyáron megrendezzük a Filmelemző Oscart, a videókészítők versenyét, ahol Ti készíthettek filmbemutatókat nekünk, hogy aztán kiválaszthassuk és díjazhassuk a legjobbakat! Az Oscar idén is megrendezésre kerül, egészen konkrétan mától kezdve…..