Regisztráció Blogot indítok
Adatok
09szepi06

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Az autós 2011.02.15 06:00:00
-Csucsukám, na most fordultam rá az Árpád fejedelmre, szerintem egy tíz perc múlva ott vagyok - ott hol tudok balra kanyarodni? És megállni? Nem tudsz te semmit, bazmeg. Látszik, hogy nem közlekedtél soha normálisan ebben a városban, pedig itt élsz már huszoniksz éve. Na jól van,…..
09szepi06 2011.02.17 16:40:38
@bajor gizella: Ezt tuti az egyik barátnőmről mintáztad:"imádok ezen az utcán nézelődni amúgy, mindig olyan érdekes ruhák vannak abban a kiarakatban látod?" Meg ideadnád a kesztyűtartóból a szájfényt:)
Nagyon büntet:)
 A jó szülőnek nincs kedvenc gyereke: "ha itt harapom, ott fáj, ha ott harapom, amott fáj". Ám Éterfy Robi egy félisten A Belvárosi fiatal és az Underground zenekar után. Tőle jön a legújabb - Facebook-témában.   50 mondat, amit a barátaid írnak a…..
Sziasztok!   2009. október óta keresek munkát. Folyamatos kereséssel. 2010. januárjáig 223 db elküldött pályázat!!!…nem sarkítom ki a számot…minden jelentkezést dokumentálok. Rengeteg helyre hívnak, csak a kedves bájos csevegés, beszélgetés, tesztírások után…..
09szepi06 2010.06.03 11:04:53
Egy példa, konkrétan a sajátom:
Igen szégyelnem kell, de az egyik csizmáskandúr főiskola büfészakán diplomáztam, éppen a válság "kitörésekor". Természetesen nem találtam vele munkát, annyi volt a szerencsém, hogy a régi gyakorlati helyemre visszahívtak mivel megvoltak elégedve az ott nyújtott teljesítménnyel, ám ez a munka csak fixen 3 hónapra szólt.

A 3 hónap elteltével elkezdtem küldözgetni az önéletrajzomat, releváns helyekre ami megfelelt a tapasztalataimnak és a diplomámnak... először.
Mivel ezekről a helyekről nem igazán érkezett visszajelzés, 2 hét után, mivel szorult a hurok a nyakam körül, jelentkeztem eladó munkakörre.Egyből felvettek, az interjú után 2 nappal már munkába is álltam. Az első 2 hónap borzasztó nehéz volt(sosem dolgoztam a kereskedelemben előtte)aztán belejöttem és most 8 hónappal később havi 130-140 e Ft-ért eladok:)(nem Ze..er lámpákat:))
Jah, hogy sok diplomásnak ciki azt mondani hogy: eladó vagyok? Meghát ott tényleg dolgozni kell fizikailag nem ücsörögni egy monitor előtt? (igen, néha vasárnap is, napi 12 órát, állva!)
Meg sem próbálnak jelentkezni az általuk lenézett munkakörre inkább nyafognak.
Természetesen én is keresgélek közben, de pillanatnyilag jól elvagyok így, olykor másfélszer annyi fizetésért mint amit sok excelltáblázat-gyárban kínálnak a kezdőknek.

A hozzászólásommal nem akartam kioktatónak tűnni és nagyképűnek sem, csak egy létező példán keresztül bemutatni, hogy azért tűrhető fizetésért is lehet munkát találni válságban is, csak egy picit félre kell tenni a büszkeséget és kitartónak, szorgalmasnak kell lenni!
Modorosblog AKÁCIÓ! 2010.05.11 10:17:00
A társas kapcsolatok, a szép idő, a felsőoktatás és a munka mind-mind kihatnak a blogger aktivitására - aggódni azonban semmi ok, mert a Modoros nem pihen, legfeljebb lassul egy kicsit a nyáron. Hadd ragadjam hát meg az alkalmat, hogy blogportfóliótok szélesítésére biztassak…..
09szepi06 2010.05.11 10:26:10
1:)
A Kövér Ellenőr nevű beküldőnk munkáját tárjuk ma nyilvánosság elé. Bár a Modorosblog igyekszik alapból mindenféle hírességet, sztárpletykát és személyeskedést kerülni, a nyelvi megoldások miatt bizony az összeállítás mégis érdekelheti a tisztelt Nagyérdeműt.…..
Sziasztok!  A Control Freak (Irányításmániás) után feleségem megesküdött, hogy bosszút áll. Nem ijedtem meg, jogász, képes olyasmiket is leírni, hogy olvasásra alkalmas fényű olvasólámpa. Ha elkezdene valamit megfogalmazni, valószínűleg soha nem érne a végére,…..
Modorosblog A politikai elemző 2010.02.15 07:00:00
-Kedves nézőink, szeretettel köszöntjük Önöket a TV Replika Választ-út című műsorában, hasonlóképpen melegen üdvözlöm a stúdió vendégeit: dr. Cservenyi László politológust, a Budapesti Műszaki Egyetem politológia tanszékének vezetőjét - valamint dr. Loisztl Ottót,…..
  -Na lányok-fiúk, a múltkor már Nyeső tanár uratok bátorkodott szólni - lesz szombaton egy egésznapos, suskás meló, érdekelne valakit? Fejenként két Bartók. Helyes, rád nagy szükségem lesz, Szemüveg. A kishölgyek ne tolongjanak ennyire! Jobb osztályzatról is…..
Ellenőrző Tanári túlkapások 2010.02.13 09:49:27
Egy rövid kommentet szeretnénk kiemelni a tegnapi posztunkra érkezett reakciók közül, nagyon sokat elárul a magyar oktatásban uralkodó állapotokról. Szilágyi Erzsébet Gimnázium, Budapest: Egy tanárnő fegyelmezési módszere ollóval belevágni a diák hajába. Év: 2009-2010…..
09szepi06 2010.02.13 20:15:49
@Krumpli Bogart: Az jó dolog ha tanul, dícséretes. Csakhát tudod a kedves Öcsi is köteles 18 éves koráig suliba járni. Tehát ez nem szeretem vagy nem szeretem kérdése. Ugyanúgy mint pl. Neked a munkába járás, hacsak nem Te is magánvállalkozó vagy, mint mélyen tisztelt Prolee nevű kommentező is.
Amúgy, ha jól tanul kár lenne a tehetségét elvesztegetni arra, hogy kimarad a suliból én pl. a szerelmi ügyeket mindig iskola után tárgyaltam meg:)
Üdv mindenkinek,   A történetem másfél hétre rúg vissza. Interjúra indultam a M. O. I. budai irodájába a Mechwart ligethez. Gyanús volt már az első perctől kezdve hogy az "irodában" folyamatosan döng a zene és az emberek kettesével mennek be a "manager"-hez…..
09szepi06 2010.01.27 14:03:20
@zéka: egy bolti eladó nem lehet megbecsült?
Nem ez az első fotósorozat itt a blogon a Mango és Penelope Cruz közös kollekciójából az őszi-téli hónapokra, sőt talán ezek a képek szerepelnek a Mango katalógusban is, de mivel nekem nincsen katalógusom, Penelope pedig gyönyörű ezeken a fotókon, ezért megosztom veletek is…..
Lehet, hogy nem mindenki fog velem egyetérteni, de Beyonce itt tényleg elképesztően jól néz ki.Úgyhogy, nem is kötök bele semmibe. És nem is taglalom, hogy mennyire álomszép a ruha, és milyen jól áll neki a konty és bla, bla, bla...  ..
09szepi06 2008.12.08 20:11:07
Azon már meg sem lepődünk, ahogyan Paris Hilton pózol a fényképező gépek előtt: valami furcsa pózban, csámpásan, hogy optikailag kisebbnek tűnjenek a lábai.A következő képen azonban minden eddiginél túltesz (a csámpás lábakon kívül most úgy néz ki, mintha még…..
09szepi06 2008.12.08 20:06:29
Tudatosan nem írtam mostanában Amy Winehousról. Mert borzasztóan sajnálom, ami vele történt. Roppant tehetségesnek tartom, szeretem a zenéjét, a hangját...de azt gondolom, hogy egyre kisebb esélye van már, hogy valaha is lábra álljon. Az okokat nem keresem, hogy miért csapta ennyire…..
Én katolikus középiskolába jártam, így már azt is eredménynek könyvelem el, ha egy katolikus intézményben nem kötelező Cliff Richardot hallgatni, akire ismeretlen okból végtelenül gerjednek a katkók. A Névtelen Felháborodott Szülő nem ennyire megengedő, ő kiborult a Pázmány…..
Vajon melyik modellnek áll jobban Roland Mouret fekete ruhája. Nekem nem kellett sokat gondolkodnom rajta...De nem árulom el, nehogy befolyásoljak valakit a döntésében :)..
Ahogy közeledik a karácsony, egyre több funkciótlan, értelmetlen termékkel árasztják el a piacot. A Samsonite sem maradt ki a sorból. Így elkészülhetett el ez a bőrönd, melynek a teljes felületét Swarovski-kristályok borítják. Igaz, hogy nagyon szép, de inkább…..
A Zara női őszi-téli kollekciójából már mutattam ízelítőt, de hogy a fiúk se maradjanak ki a jóból, nézzük, ők miből válogathatnak, mire számíthatnak, ha ellátogatnak a Zara valamelyik boltjába:..
09szepi06 2008.12.01 20:37:25
Jessica Alba szülés után pár hónappal is csúcsformában van! Azt kell mondjam, nagyon szerencsés alkat.Az összeállítás nekem személy szerint nagyon tetszik. Teljesen hétköznapi: farmer, egy pamutpóló, és tornacipő. A lila táska és a sálak, na meg persze a napszemüveg viszont…..
Suri Cruise. Szerintem legalábbis.Korábban Katie Holmes is kiérdemelte a legjobban öltözött celeb-címet, de azóta - valljuk be - elég sokszor jelent meg a nyilvánosság előtt megdöbbentően furcsa, slampos ruhákban. Arra azonban úgy tűnik kínosan ügyelnek a szülők, hogy Suri…..
Strange's fashion & gossip H&M Home 2008.11.30 11:52:00
2009 februárjától a H&M újdonsággal jelentkezik: a ruhák és kiegészítők után elkezd lakberendezéssel kapcsolatos holmikat - elsősorban textíliákat (ágyneműk, törölközők, terítők, stb.) - is árusítani. Hasonlóan azonban a Zara home-hoz, a H&M…..
09szepi06 2008.11.30 15:51:11
Subba Transz Tomi 2008.04.03 15:48:00
Az eredeti videó már körbejárta a netet, de ez a zseniális remix csak most jutott el hozzánk. A téma kifogyhatatlan, óriási lehetőségeket rejt magában. Grátiszként a Mester egy jó hangulatú kisvideója, amiben humorérzékét villantja meg egy remélhetőleg saját…..
09szepi06 2008.04.09 22:24:21
Remek felsőoktatásbeli videóklippel örvendeztetett meg minket egyik olvasónk. Bár a kép és a szöveg összhangja nem teljes - hiányoljuk példának okáért a kopuláló dékánt - de a raggamuffinos előadásmód és a remek verses fordulatok így is elszórakoztattak. Vegyétek,…..