Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KovacsKriszti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lezárult a képvadászat, nagyon sok szép fotót küldtetek. Ez úton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a pályázaton. Nehéz dolgunk volt az elbírálásnál, de végül sikerült 3 képet kiválasztanunk. A 3 nyertes: bodorpeter maniko Kovács Krisztina   A…..
A Művészetek Völgye Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiválja - kimeríthetetlen fotótéma. Kis szerencsével te is ott lehetsz és végigfotózhatod, ha pályázol és nyersz. A jegyek egyike amit megnyerhettek - lenI képe az indafotón   1. Töltsd fel a legjobb…..
Indafotóblog Címlapfotók 2010.06.02 15:09:00
Az Indafotó címlapjaira kézzel válogatjuk össze a legszebb feltöltött fotókat. Eddig mindenkinek meglepetés volt, ha egy fotóját viszontlátta a címlapon, ezen változtattunk egy kicsit.Ezentúl az összes címlapra került fotó képoldalán egy kis kitüntetéssel jelezzük, hogy…..
Kedves fotósok! Megjelentek a júliusi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illeszkedő asztali vagy mobil háttérképeket. Az ide be nem válogatott képeket a gyűjtemény oldalán tudjátok megnézni. Küldjetek be ti is…..