Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zonnee

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több olvasónk is jelezte, hogy elképesztő hosszú sorok alakulnak ki a budapesti reptéren hajnali 5 óra körül, fél órát alaphangon gyakran kell várni, de esetenként ennél jóval többet. Múlt héten egyik olvasónk simán lekéste a gépét, pedig több mint egy órával indulás…..
zonnee 2014.10.20 18:18:26
@AirFrance KLM: Ugye nem haragszol, hogy a TÖBB EZER repülés picit hihetetlennek tűnik. Ne haragudj ezért, de elég nehéz elhinni (nem akarok úgy fogalmazni, hogy hiteltelen ez már), hogy mezei utasként valaki ennyi alkalommal repült. Ha több százat írtál volna ,hihetőbb a dolog. Persze előfordulhatnak kivételek (pl ha pályád végén lévő pilóta vagy), de majd úgyis felfeded magad, ha akarod.
Nyárra repülőjegy jócskán 10 ezer forint alatt? Nem csalás, nem ámítás, épp mostanság érdemes rájuk vadászni. Az ultra fapadosok egy-két hónappal előre, amikor már látják, melyik járatokat nem tudják drágán tölteni, általában leviszik az árat, most sincs ez másképp.…..
zonnee 2014.07.01 22:11:04
@char_le_roi: "Akkor balfaszul nézed a repjegyeket,KLM-nél láttam 28.000 Ft-ért"

Otthon ilyen piszkos szájjal tanítottak téged beszélni? Ez nem kúl áám, hanem siralmas...
Persze a tartalmi rész a lényeg: elég érdekes, a KLM-nél 31,400 HUF a legjobb elérhető jegy, 28k-ért az egész évet végigpörgetve sem lehet látni. Csak 3,400 HUF-ról van szó, az igaz, de ne állíts valótlanságot! A 31,400 is főleg a téli menetrend egyes napjain, ultragáz menetrendnél jön ki. Persze ettől még a KLM nyilván opció, aki AMS-ba akar menni, úgy is okésabb, hogy EIN + vasút általában jelentősen olcsóbb.