Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hypo100

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tény, hogy napjainkban már napi szinten kell töltenünk a telefonunkat. Nem is csoda, hiszen egy komplett számítógépet hordunk a zsebünkben. Nem meglepő, hogy korunk telefonjainak már komoly energiaforrás igénye van. Egyelőre sajnos nem tapasztaltunk komoly előrelépéseket az akkumulátor…..
Hypo100 2017.01.03 16:13:02
Öt évvel ezelőtt egyedül maradt a gyerekével, nem kapott munkát és egyre rosszabb anyagi helyzetbe került. Hónapokig  zsíros kenyeret ettek, a penészes lakásban  minden áthatolt a dohos szag. Mikor a gyereke ótvaros lett, érezte, hogy azonnal lépnie kell. Jelentkezett egy masszázshirdetésre,…..
Gondolta volna, hogy a visszeresség nem csak a lábainkon okozhat problémákat? A meglehetősen gyakori herevisszeresség, a varikokele a férfiak terméketlenségének egyik vezető oka. Összegyűjtöttünk néhány fontos tudnivalót erről az elváltozásról, amelyet egyetlen érintettnek sem szabad…..
Név nélkül kaptuk az alábbi történetet: Férjemmel a munkahelyünkön ismerkedtünk meg. Egy irodaházban, a budapesti agglomerációban. Majd jöttek a gyerekek, így én „néhány évre kimaradtam a dobásból”, mármint ami a munka világát illeti. Még aktív irodista koromban édesanyám megkért, hogy egy távoli…..
Kedves Őszinte Ingatlanos! Az lenne a kérdésem, hogy az ingatlanközvetítők miért ragaszkodnak foggal-körömmel az írásos vételi ajánlathoz, és miért, milyen jogcímen kérnek el egy vevőtől kisebb nagyobb összeget? Én felháborítónak tartom, akarnék venni, de nincsen bizalmam akár fix akár x %-ot oda…..
Tucatjával találhatunk a lakáspiacon luxusminőségűnek titulált eladó lakásokat Budapesten, legtöbbjüket a II., XII. és az V. kerületben. Kisebb az esélye azonban annak, hogy vidéken bukkanunk egy ilyen gyöngyszemre. A mai posztban egy ilyen ritkaságot mutatunk be...
Ugyan a csapból is az folyik, hogy az elmúlt évben egekbe szöktek a lakásárak, ennek ellenére rendszeresen találkozhatunk olyan lakásokkal, amiket gyanúsan alacsony áron kínálnak. A kínálati ár alatti árazás több okból is lehetséges. Összeszedtünk nektek néhányat!..
Oldalunkon már többször is írtunk LMBT gyilkosokról, illetve melegpárokról is, akik öltek. Ám most, hogy igazságot tegyünk, sorra vesszük néhány LMBT személy történetét, akiknek az irányultságuk okozta a halálukat. Harvey Milk A san franciscói Harvey Milk tanárnak tanult, de idővel részt vett a…..
Kedves Őszinte Ingatlanos! Értékesíteni szerettem volna a (sajnálatos módon), gyermekkoromban megörökölt lakásomat, és a vevő jelölt tulajdoni lapot szeretett volna tőlem kérni. Ezt hol tudom beszerezni és miért olyan fontos? Válaszát előre is köszönöm Elvira   Kedves Elvira! A tulajdoni lap…..
Egész nap hullottak a fejek a Tv2-nél, de azt nem gondoltuk volna, hogy emiatt híradóparódiába fog fordulni a 6 órás Tények - aminek ráadásul ma a szerkesztőjét is kirúgták. A mai nap egyik legfontosabb híre, Biszku Béla halála például csak a 38. percben hangzott el, addig Azurák Csabáék lényegében…..
Hypo100 2016.04.02 06:27:18
Engem is már baromira idegesített a sok negatív hír hogy össze is írtam két márciusi nap reggeli Tények témáit. Hát semmi fontos más dolog nem történt itthon vagy a nagyvilágban csak ez a sok szar? Gyalázatos:
2016 03 10
évekig tartotta fogva
megölte majd a kerti wc-be rejtette kisbabáját
vonat elé hajtott
autó ütött el egy nőt
bkv busz hirtelen fékezett egymásra zuhantak az utasok
megint tüntetnek a taxisok
vonatba rohant a teherautó
hipnotizőrt vádolnak csalással
időseket vernek át gyógytermékekkel
felvágták kamionok ponyváját
brutálisan megverték az idős férfit a rablók
nyakon szúrta barátját és hazudott
halálos baleset székesfehérvárnál
meghalt egy nó mert vonat elé hajtott
húsevő baktériumtól halt meg egy férfi
lezuhant a templom padlásáról
meghalt a műtőben egy pécsi fiú allergia miatt
buli után tűnt el egy lány
rálőtt anyjára 4 éves fia
fának csapódott és kigyulladt egy kamion a sofőr meghalt
8500 km-t utazik a pingvin

2016. 03. 11.

Megölték a diszkóból eltúnt lányt
Apának itélték a kisfiut
Rabként tartottak egy nőt
Tolták az autót beléjük rohantak
Iskolatársa ölte meg a fiatal lányt
Lörinci késelés
Megverte öket és elvette ruháikat
Öngyilkos akart lenni a késelő anya
Apának itélték a kisfiút
Kisfiával a hátán nem trolizhatott
Az áldozatot hibáztatják mert verte a férje
Még a hűtőben is csótány volt
Kikötötték, kínozták a nőket
Órákig hevert a holttest az utcán
8 évig rab volt a pesti pincében
napszemüveg Armani - 2015/2 2015.12.08 19:46:37
EA 4061 Ugye, milyen szépen jövöget visszafelé a Gatsby? Mennyivel lehet meggurítani egy londoni fogadóirodánál, hogy jövőre magát a nevet is visszahozza a Ray-Ban? Addig is tesztelgeti a fogadtatást, vagy megágyaz a trendnek, ami valószínűleg a Luxottica nélkül is dübörög,…..
Igencsak kifizetődő az MTVA-nak dolgozni, különösen akkor, ha az ember nemcsak műsorvezető, hanem saját cégével gyárthatja is a műsorokat. Borbás Marcsi gasztroangyallal például tavaly nettó 154,8 millió forintnyi szerződést kötött az MTVA, írja a Bors. A bemondónőként…..
Hypo100 2015.02.23 12:36:55
@Metamorfi: Kandász Andrea?? Azzal a buci kalácsképével? Borzalmas. Nem is lehet egy napon említeni se akét műsort meg se a két műsorvezetőt.
2014-ben mi fényképeztük le először és fotóink bizonyítják: nem olcsón lett felújítva a Semjén-család balatonfenyvesi nyaralója. De a tulajdonlási megoldás is figyelemre méltó: a politikus kiskorú gyermekei fizettek életjáradékot Semjén apjának. Semjén vagyonosodása azért is érdekes, hiszen 24 éve…..
Kedves Olvasó!   Nem bírom ki, hogy ne osszam meg tapasztalataimat a kedves olvasókkal. Az elmúlt 3 évben ez volt a 3-dik olyan munkahely, ahol a L. Ron Hubbard (a szcientológiai egyház alapítója) által cégvezetésről készített tanulmányokat magukévá tevő vállalkozással…..
Hypo100 2014.07.01 16:22:39
@DaCapo: A "Minőség szakértőktől" cégnél még próbavásárlókat is alkalmaznak akiknek rejtetten fel kell venniük az eladóval folytatott beszélgetést, és azt is értékelik és ez befolyásolja a fizetést is.