Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alexa.b

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chippenham Trip Gecijó vagyok 2009.04.10 21:47:48
Na szerdán megvolt a nyitás, ott voltak mindenféle öltönyös meg kosztümös boss-ok, teljes staff az első napra, és nyomtuk ezerrel. Én asztaltakarításra meg mosogatógép ki-bepakolásra voltam beosztva egész napra, pontosabban 10-től. Ebben csak két gáz van, az egyik, hogy a bolt 3…..
Chippenham Trip Hosszú hétvége 2009.03.29 21:19:00
Na srácok, végre elment ez a két semmirekellő, szutyok kelet-európai, vissza a szánalmas kis országukba, szóval most van időm összefoglalni, hogy mi is történt itt a remek, fejlett Egyesült Királyságban a hétvégén.Péntek éjjel 1:20-ra ideértek persze már nem szomjasan, úgyhogy…..
Chippenham Trip Van munkam! 2009.03.24 19:27:00
Vegre kaptam melot. Hihetetlen. Mondom hogy volt.Hetfon elmentem Sales Assistant allasinterjura a JobCenterbe. West Cornwall Pasty Company a ceg, ami ilyen kajakbrit piteket arul mindenfele cuccal toltve. Szoval elmentem, beszeltem a csajjal, aki jugoszlav szarmazasu, es annyit tud magyarul, hogy…..
alexa.b 2009.03.28 23:59:24
Hat gyerekek tegnap olyan kulturalis szeletet kaptam az Anglia tortabol, hogy majdnem megfekudte a gyomromat. Az ugy volt, hogy delutan neteztem csendesen, Deni meg hivott, hogy itt van a kozelben egy ismerosenel, boroznak es nincs-e kedvem atmenni. Ha mondom perszehogy, megiscsak…..
Chippenham Trip Beköltöztem 2009.03.21 18:25:33
Na csutortok este attelepultem az idos nohoz. Kb. ejfelig beszelgettunk a britekrol, bevandorlokrol, pubokrol, fuvezesrol a fiairol meg Magyarorszagrol is. Sokat pofazik es erdeklodo, szoval lehet vele beszelgetni sokat, ami jo. Mellette meg segitokesz, ad tanacsot, hogy hova lehet menni pubpa, meg…..
Na, gyerekek, csak pár szóban. Ma kb. annyi volt, hogy felhívtak egy másik cégtől (Krishna Worldwide), hogy menjek már be állásinterjúra. Most utána gugliztam, hát ez is a Cobra Group tagja, úgyhog ide se fogok elmenni. Viszont holnap reggel bezúzok Bristolba, Niki tök rendes, mert…..
Na, gyerekek az van, hogy ma délelőtt elküldtem a CV-met valami sales-es, marketinges melóra (is), aztán kb. egy órára rá hívtak, hogy hétfőn állásinterjú, és ha sikeres lesz, akkor délután még bent kell maradnom, hogy megismerkedjek a staffal. Há mondom jó, legyen. Gyanítom,…..
Chippenham Trip Bath 2009.03.01 20:29:00
Ma megvolt a túra Bath-ba. Hoztam finom képeket meg van egy videó is. Szóval a 10:55-ös vonattal gurultam volna át, de úgy fest, hogy itt sem 100%-os a vonat mint szolgáltatás, mert nem járt ma 14-ig, viszont volt helyette busz. A buszút zsír volt, végigment a countryside-on, szóval…..
Chippenham Trip Ma meg ez volt 2009.02.25 21:58:04
Reggel gyerek szállítás, aztán mentem a Wiltshire College-be, hogy leteszteljék a nyelvtudásomat, és megmondják, milyen szintű kurzuson tudnék részt venni. Megmérték, Level2 vagyok, ami a legmagasabb szint, szóval ma annyira nagyra nőtt az arcom úgy hirtelen, hogy el mertem küldeni…..
Chippenham Trip Ez volt ma 2009.02.24 20:50:00
Ma a gyerekezésen kívül annyi történt, hogy elmentem Martin burger barjába, odaadtam neki a kitöltött jelentkezési lapot, a CV-met meg két motivációs levelet, átolvasta, mondta, hogy nagyon jó, csak a másik jelentkező egy 16 éves csaj, akinek ugye alacsonyabb minimálbért kell…..
alexa.b 2009.02.24 23:01:53
Van itt ez a CBeebies nevű gyerekcsatorna a BBC-től, egész nap saját gyártású gyerekműsorok, meg mesék mennek rajta. Rengeteg sorozat, karakter, érdekes dolgok, volt alkalmam nézegetni már egy keveset. Szerintem eléggé rendben van. De ami a leginkább jó benne, hogy a négy…..
Chippenham Trip Hajnali katonásdi 2009.02.17 01:24:01
Ma úgy keltem 8 előtt kb 2 perccel, hogy anyuka kopog az ajtómon (nem azért srácok, nem...), hogy elmegy, a srác meg ugye itthon van, mert egész héten szünete van. Namost akkor ott egyből félálomban, hogy azt se tudtam mi van, jöttem ki, oszt pechemre a gyerek pont berántott egy…..
Na, hát ugye ez egy single parent family (bocs Viktor :) ), azaz van egy anyuka, meg van neki egy sráca egy amerikai fickótól.Az anyuka (Geraldine) az nem MILF a várakozásaitokkal ellentétben, viszont teljesen jó fej. Halál rendes, nem tekint szolgának. Még welcome-csomagot is készített…..
Chippenham Trip A rezidenciám 2009.02.13 14:45:00
Na szóval, az úgy volt, hogy fölültem a repülőre, aztán jól elrepültem Bristolba. Helyi idő szerint 23:55-kor szállt le a gép, és az anyuka volt férje várt rám, aki elvitt kocsival Bath-on keresztül Chippenhambe. Az mondjuk fasza volt, sok szűk, kanyargós út, meg mindenhol ez a…..
Chippenham Trip Beköszönő 2009.02.13 13:18:26
Szasztok Pajtások!Az úgy volt, hogy PGY mondta, Alexa meg hevesen bólogatott, hogy legyen már egy ilyen blog, mert az jó. És különben is Ildikéék-Orsikáék is írnak blogot, csak ők mondjuk arról, hogy mennyire izgalmas az élet Londonban, és nem arról, hogyan hurcibálják a gyereket…..