Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robin_Good

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AMC ma esti premierje nem egy könnyű darab, ha jól emlékszem, már a hatodik percben egy családirtással sokkolják az embert, pedig a 1,5 órás pilot java része ekkor még az ember előtt van. Tony Goldwyn, a Botrány című sorozat egyik főszereplője készítette a sorozatot az…..
A Walking Dead ötödik évadában aztán kap zombit rendesen, aki szereti őket. Kritikánkban kifejtettük, hogy örülhet minden zombi rajongó, hiszen az új évadban igazán övék lesz a főszerep. Örülhetnek a rajongók azért is, mert a sorozat annyira sikeres, hogy már a hatodik évad…..
Robin_Good 2014.10.17 12:20:08
@Altaïr: +1
Sajnos az író nyilván nem is érti mi a baj, hiszen ő "megreklámoz".
Végre visszatért Jani, megint volt ökörködés, jókedv, móka és kacagás. Szerintem ettől olyan igazán fasza a műsor, de korábbi kommentekből kiderült, hogy ezzel nagyjából egyedül vagyok. De a lényeg, hogy mi volt tegnap. Be lett szólva Balázsnak, hogy miért öltözött…..
Robin_Good 2014.10.17 11:30:33
 Eljutottunk oda, hogy esténként megpróbálnak megetetni minket egy gasztroblogger vezetésével. Az RTL Klub készített egy ilyen mindenből egy picit vetélkedőt amiben konyhafőnököt keresnek, mert az csak így megy. Mintha mindenki akkora mesterszakács lenne, hogy másnap a Gundelbe…..
Tegnap este elhunyt Bajor Imre színművész, akinek a halála minden számottevő sajtófelületen kiemelten szerepelt, legyen szó a Tényekről, az Echo TV híradójáról vagy akár az MTI-ről. Egyedül a Hír TV és az M1 érezte úgy, hogy a színész halálhíre nem fér el a kormány…..
Egyre jobban úgy tűnik, hogy Ördög Nóra lett a magyar kereskedelmi televíziózás Gavrilo Principe, akinek egyetlen mozdulata elindított egy förgeteget a TV2-n és az éppen a kormány baszogatásával elfoglalt RTL Klubon. A Bors megtudta, hogy a viccesen haldokló Tényeket adó csatorna…..