Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VrapThor

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egyre kevésbé megbízhatók a japán autók, a németeknél viszont erős a kettősség. A kategória legjobbjai többnyire germánok prémium márkái, viszont népautóikkal a sor végén kullognak. A franciákkal még mindig sok a baj, de kellemes meglepetés, hogy milyen ritkán…..
VrapThor 2009.04.24 05:59:40
@bigpond:

semmiképp sem szeretnék veled, kötekedni, de ha

"eleg ha uzembiztos es nem kerul sokba fenntartani."

akkor neked egy trabant is tökéletesen megfelelne!

tényleg nem kötekedésből, de azért ettől szerintem az embernek lehetne sokkal több elvárása egy autótól.
Belsőség Az Opel is ember 2009.03.26 09:45:00
Hitelért kuncsorog? Fizetésképtelen? Lemondja a takarítónőt, a bébiszittert, maga szögeli vissza a leszakadt ereszcsatornát, otthon cseréli autójában az olajat? Sokan csináljuk ezt mostanában, és mivel már érezzük a válságot, bocsánatos bűnnek számítanak a fenti dolgok.De mi…..
VrapThor 2009.03.27 10:31:26
@kocapecas:

"nekem meg volt már audim,mercedesem is több is most meg bmw tulajdonlok jelenleg és igen új nem 20 éves. az audi a 3. a 3 közül"

tehát akkor ha az audi a 3. a 3 közül, azt azt jelenti, hogy fos!?

tegyük fel, hogy az audi a 3. a 3 közül. ez azt jelenti, hogy a másik kettő jobb. de mivel az audi is ott van a két jobb között, abban a kategóriában, ezért az is JÓ.

tehát akkor a véleményem továbbra is:

olyanokat meg végképp nem kellene erőltetni, hogy az audi is fos a kategóriájában, mert minden, az autókhoz kicsit is konyító ember tudja, hogy ez egy bődületes nagy ökörség.
VrapThor 2009.03.27 11:21:27
@kocapecas:

bocs, de ezt most nem vágom. hogyhogy nem a kategóriában? az audi egy kategória a bmw-vel, mergával.
  A kínai autógyárak eddig képtelenek voltak megvetni a lábukat Európában, ami nem is csoda: gyenge másolatokkal, vagy unalmas külsejű, a törésteszteken tragikusan teljesítő autókkal próbálkoztak. Most viszont úgy tűnik, tanultak a hibákból: a Chery új A6-os sorozata…..
Chrysler 200C ConceptAhogy az az utóbbi években megszokott, az autógyártók jóval az autószalonok, hivatalos bemutatók előtt kiszivárogtatják, vagy hivatalosan beharangozzák új típusaikat, koncepcióautóikat. Így volt ez Detroit előtt is; a Volvo S60 Concept, az új Mercedes…..
A megfejtés pedig ..... Miss Hungary sajtótájékoztató, ahol a zsűri (délceg 50-es pasik, egy-két matuzsálemmel) és az "ártatlan" kislányok bemutatkoztak egymásnak és a sajtónak. Szervező: Szilvásy Péter, a kormányzati jósda ötletgazdája. A Dr. House imitátor…..
Kissé csodálkoztam is, hogy miért kell várni ilyen sokat az első Kocsis-botrányig ... A BKV szolgálati járműparkja Renault Lagunákból áll, ezt használta Aba Botond is, Antal Attila pedig saját autóját használta. Nos, Kocsis István, az új BKV elnök egy harmadik utat választott.…..
Szóval az Insignia az. De most miért? Tényleg? Akkor már miért nem a Skoda Superb? Abban legalább van egy jópofa ötlet, az a külön is - egyben is nyíló ötödik ajtó. Ha én lennék a világ autós újságírói, a második generációs Prius óta nem osztottam volna díjat. Az az autó…..
A varázspöcök egy szelep, ami a tágulási tartályból engedi ki a levegőt. Ha nem állunk meg 45 liternél, simán több üzemanyag is belemegy az autóba, mert a tágulási tartályt is feltöltjük. Így ha valakinek 50 litert tankolnak valamilyen VW konszern autóba, ami nem teljesen üres,…..
Vastagbőr A legnagyobb kocka 2008.10.12 17:13:00
Íme Bradster kis játékkuckója, ahol minden nap játszik egy kicsit a World of Warcraft online szerepjátékkal. A srácnak 36 darab előfizetése van és 11 gépen tolja egyszerre a 42 karakterével. Saját klánja van, a "We Are Prepared" melyben a 33 sámán karaktere ott figyel.…..
VrapThor 2008.10.12 17:35:22
Hát ennyi volt. Kifizette. Elvitte.   Szóval eladtam a Golt III 1.4 CL-t. Két és fél évig szolgált becsülettel, kb. 18 ezer kilométert mentünk együtt, nagyon jó volt de a vér nem nyugszik. Soha semmi baj nem volt vele de most választhattam, vagy ráköltök most kb. 60-80 ezret…..
  Ilyen komfortban még sose ringatta utasai fenekét a Golf. És ennyire még sose aludt el Golf-sofőr a volán mögött. Frankó autó, eszeveszett extrák, dögunalom. Vélemények az azonos című cikkünkről...
VrapThor 2008.10.03 20:56:00
VrapThor 2008.10.03 21:02:27
VrapThor 2008.10.03 21:06:19
Mikor már azt hittük éhen halunk végre történt valami: igaz kurvára nem örültünk mikor olvastuk a Népszabadságban, hogy a BKV ellenőrei egy karok nélkül született embertől kértek rokkantsági igazolványt. Mondjuk mi lennénk a naivak ha egy ilyen tetten meglepődnénk azoktól a…..