Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fourre

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melyik útvonal a legforgalmasabb, melyik légitársaság a legpontosabb, hol törölnek a legkevesebb járatot? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz az összefoglalómból. Melyik útvonal a legforgalmasabb? Azt gondolnánk, hogy talán a New York-Washington vagy a London-Párizs útvonal a világ…..
Fourre 2017.10.11 14:43:38
Ahogy ígértük, utána kérdeztünk a nagy Ryanair járattörlést illetően a szabályoknak és a Flight Refundtól kapott információk alapján is egyértelmű a helyzet: aki október elejéig utazott volna, de ezt bukta a ritkítás miatt, az biztosan jogosult kártérítésre. Függetlenül attól, hogy egy másik járatra…..
Döbbenetes, hogy a Ryainairnél minden trutymóságot megpróbálnak sikerként tálalni, legyen szó burkolt áremelésről, csomagszigorról vagy tömeges járattörlésről. Most ez utóbbinak lehetünk tanúi, az ír légitársaság ugyanis úgy próbálja eladni, hogy több tucatnyi járatát törli naponta hat héten át,…..
Óriási botrány lett Amerikában abból, hogy a biztonságiak elég agresszív módon távolítottak el egy United-gép fedélzetéről egy utast. Megnéztük, beleszaladhatnak-e ilyenbe európai fapados utasok is. Elméletileg igen, túlfoglalás kisebb mértékben, de itt is előfordul. Hasonló balhé viszont még nem…..
Fourre 2017.04.18 13:17:24
Sajnos sokan nem tudják milyen jogaik vannak. Nekem volt túlfoglalásos esetem 2016. 03.21.-én. Engem és páromat leszállítottak pedig nem is kérdezték meg akarunk-e. Akkor persze nem csináltam belőle botrányt mert azt hittem "ez szokásos eljárás". Persze új jegyet kaptam meg pár eurós vouchert de azért elég gáz volt.
Hazajöttem és próbálkoztam utána járni mit kaphatok kápótlásul, nem volt semmi eredmény. A légitársaság simán elhajtott. Egyik barátom akinek járatkésés miatt volt ügye a
flight-refund.hu -nál ajánlotta a céget. Persze nem bíztam bennük, mert úgy éreztem mindent megpróbáltam már önerőből.
Szépen csordogált az ügyem, néha kaptam emailt, hogy minden halad... tudtam, hogy kamu lesz az egész. Aztán 4 hónap múlva kaptam egy mailt: utalják a kártérítési összeget -30% (sikerdíjuk). Néztem is nagyot, hogy mi vaaan? És lám, csodálatos meglepetés. Kaptunk a párommal 560€-t. Csak úgy. Amikor már mindenről lemondtam. Talált pénz volt.
Szóval, minden kétes ügyben ajánlom én is céget, próbát megér, szinte semmit nem vesztetek egy regisztrációval mert ingyen van.