Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gege0318

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két tucat új filmmel szolgál az év második hava, ezek között akad magyar, szöveg nélküli, feliratos és szinkronizált. Utóbbiak –rajzfilmekkel egyetemben– tízet tesznek ki, és egy helyütt való betűbe foglalásuk jó alkalmat szolgáltat arra, hogy fogjuk szépen a böngésző…..
Nem alakult minden a tervek szerint ezen a hétvégén a magyar mozikban: az októberi vénasszonyok nyarával nem tudta meggyőzően felvenni a versenyt a kedvezményes hétvége, így az összforgalom csak a lassú szezonban szokotthoz képest mutat izgalmas számokat, egyébiránt nem. A…..
Gege0318 2014.10.13 20:24:47
@freddyD: pedig a filmben elég szájbarágósan elmagyarázták...
aeon flux visszatér a twin peaks 2014.10.06 18:15:00
Igen, igen, igen. David Lynch sokat emlegette már, hogy mozifilmre aligha kap pénzt, így a tévé felé kacsintgat. Sőt, arról is pletykáltak már, hogy valamilyen úton-módon visszatérhet minden idők egyik legkultikusabb, mindössze két évadot megért sorozata. Nos, a jelek szerint…..
Erősítsétek meg a lelketeket, és feszítsétek be a farpofákat: ez a trailer már magyarul beszél...
Gege0318 2014.10.03 16:47:44
@theus: ilyen kurva jóban vagytok hogy csak így lejózsizod? azért nem jó, mert neked nem tetszik? nagyon jó lenne ez az oldal ha nem menne állandóan a fikázás. mást sem lehet olvasni csak hogy vki mindig sír, panaszkodik, útálkozik, és az adott illető meg van győződve róla, hogy neki van igaza (csak mert ő mondja)
biztos nehéz odatenni hogy szerintem...
"A legjobb reklám a botrány" – tartja a mondás, ami nyilván csak féligazság esetünkben, hiszen A majmok bolygója: Forradalom című filmnek már a hazai bemutatója előtt jó hírét hallottuk. Ezért volt aztán akkora a felzúdulás, amikor kiderült, hogy a Cinema City nem tűzi a…..
A nyolcadik utas: a Halált már akkor legendák övezték, amikor a hozzám hasonló hátulgombolósoknak nem jelentett többet egy elég sokatmondó címnél, illetve a nagy tesók és/vagy szülők falfehér arccal előadott beszámolóinál, melyek mind arról szóltak, hogy ennél félelmetesebb filmet még nem láttak…..
Gege0318 2014.07.02 17:03:05
@Adam Van Helsing:
ha figyelemmel követted volna a Corvin mozi programjait, nem írnál ilyeneket. a Vissza a jövőbe trilógia, az Indiana Jones sorozat, A keresztapa trilógia, és a Best of Corvin vetítések is a nagyteremben voltak, szal kizártnak tartom, hogy ez vmelyik kis teremben lenne.
egyébként sztem sokkal hangulatosabb mozi mint a CC mozik, és itt van Moziéjszaka is, ami egy filmrajongónak hatalmas élmény.
Feliratos Adam Sandler-film? Ez bizony egy létező fogalom, aminek nyomát utoljára kilenc évvel ezelőtt láttuk, a Csontdaráló premierjekor. Nem is ment túl jól az a film, bár ennek oka inkább sportközpontúságára vezethető vissza. Vagy ott volt a Ki nevel a végén?, ami manapság…..
Miközben Észak-Amerikában csak izzadsággal idézik fénykorukat a legnagyobb blockbuster-folytatások, addig nemzetközi vizeken látványos növekményeket könyvelnek el. Az X-Men: Az eljövendő múlt napjaira ez különösképpen érvényes, s ezen belül Magyarországon is 14 éves rekordot…..
Gege0318 2014.06.29 18:23:36
@Diktatúrázunk:
valamit félreértettél. pont arról szól a bejegyzés, hogy mekkorát nőtt a bevétel, és hogy mennyien nézik meg.
ha ennyire nem szeretd őket akkor miért nézed meg őket moziban? eléggé üti egyik szavad a másikat...

@négyöthat:
azért mert vki szereti az ilyen típusú filmeket akkor már kultúrproli? gratula ehhez a felfogáshoz!

teljesen egyetértek az előttem szólóval. a szórakozás a lényeg az ilyen típusú filmeknél. ha vki mélyebb tartalmakat, drámázást, érzelmeket szeretne látni annak nem ezeket a filmeket kellene megnéznie.