Regisztráció Blogot indítok
Adatok
utazo113

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komoly változás idén: újra érdemes még egy főváros környéki magyar utasnak is Bécsből indulni nyaralni. A budapesti nyaralójáratokat szokás szerint aranyárban méri a Wizz, a Laudamotion-Ryanair páros viszont még a főidényre is rengeteg jegyet ad 10 ezer forint környékén Ferihegy 3-ról. És kiváló…..
Rég írtunk már ármustrás posztot és őszintén kénytelenek vagyunk bevallani, ez is nehéz szülés volt. Jó hír a légitársaságoknak, rossz az olcsó jegyre vadászó utasoknak: nagyon nehéz volt összevakarni jóárasított jegyeket nyár végére, illetve ősz elejére. Nagyon úgy fest, hogy a szolgáltatók dögre…..
A rengeteg wizzes és ryanes ultrafapados út után érdekes élmény egy olyan céggel repülni, amelynél fedélzeti szórakoztatás van és működik a levegőben a wifi, ennek a posztnak a nagy része is tízezer méteren született. Mivel kevesen tudják, hogy a Norwegian Budapest és London…..
utazo113 2015.01.17 14:38:06
@Szaktanár: Ez mondjuk konzervatív átváltással legyen 180K HUF. 180-200 között 2-3 hónappal előre foglalva simán találsz BUD-ról hagyományos jegyet, csomaggal, kajával, mindennel együtt. Ehhez még ki kell menned (?) CPH-ba is, feltehetően lesz feladott csomagod, kell a gépen venni takarót, kaját stb. Ha mindent összeadsz low-costnak semmiképp nem mondható. Nem azt mondom hogy rossz csak ennyiért kényelmesebb és jobb ajánlat van ár-érték arányban.
utazo113 2015.01.17 21:39:19
@Szaktanár: Persze. Pl a Turkish mostani akciójában 150K.

www.turkishairlines.com/en-hu/flights-tickets/los-angeles/flights-to-los-angeles/BUD8E1D65LAX

A 180K az a normál ár körüli. (igaz most pont elszálltak kicsit 190-re) De szokott lenni BA, Lufthansa, KLM, Alitalia, Aeroflot, akció is. Ez a mostani 150 egyébként nagyon jó ár. Átalában 2-3 hónappal előtte aktuálisak ezek. CPH-ból egyébként nem rossz a Norwegian. Ha meg tudod úgy szervezni hogy csak a repjegyet veszed meg és SEMMI más szolgáltatást akkor akár 100 körül is kihozható.
Kicsit utánanéztünk annak a cégnek, melynek jórészt abból származik a bevétele, hogy a Wizz Air utasait büntesse meg a milliméterekkel túllógó poggyászok miatt. A Budport még csak két éve alakult, árbevételét szépen hizlalják az utasoktól beszedett pénzek, de már indult…..
utazo113 2014.11.29 18:31:44
@balage28:

BUD-on mér azért elég konzekvensen a BA illetve az azt kiszolgáló cég is. (plusz ahogy írod AF/KLM is szokott). Viszont feddhetetlen stílusban maximális udvariassággal. (meg ott azért a ketrecméret is más kicsit :) ) Sőt egyébként LHR-en is mért a BA de csak a gyanús utasokkal. Értsd ahol a gurulós kézi = 2 hétre teletömött bőrönddel. Viszont tényleg össze sem lehet a kettőt hasonlítani, teljesen normálisan csinálják és senkinek nem is volt egyébként egy szava sem.
Két okból is végignyálaztuk, hogy hova tud most ősszel elrepülni fillérekből a kispénzű turista. Egyrészt a Wizz járattörési hulláma több útvonalnál felnyomta az árakat, másrészt az elmúlt évek tapasztalatai alapján ilyentájt lehet a legolcsóbban foglalni. Valóban vannak…..
Nyárra repülőjegy jócskán 10 ezer forint alatt? Nem csalás, nem ámítás, épp mostanság érdemes rájuk vadászni. Az ultra fapadosok egy-két hónappal előre, amikor már látják, melyik járatokat nem tudják drágán tölteni, általában leviszik az árat, most sincs ez másképp.…..
utazo113 2014.06.29 19:09:49
@Fillér B. Gusztáv: Ámen, felőlem azt írtok amit akartok, ha szerinted az fikázás, hogy pontosabban kéne megírni egy ilyen cikket (ha már megírod) akkor igen fikázok. (és a stílusról nem is beszéltem - a baltásozás meg annyira primitív hogy fáj) Ez így csak félretájékoztatás, nem figyelemfelhívás. Egyébként bemásolhatod hol lehet és mikorra jegyet találni Nápolyba 10K-ért vagy 25K-ért oda-vissza. Nyilván mindenki más hülye és fotelben ül csak Te utazgatsz. :)