Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wynil

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ha egy üzlet beindul... Edit néni, a Benkő feleséget keres című reality kétség kívül legkarizmatikusabb szereplője hoppon maradt az oltár előtt, de mint az lenni szokott az ilyen műsorok hoppon maradt szereplőivel, az RTL készségesen felajánlotta neki, hogy majd ők segítenek és…..
Vitray Tamás úgy döntött, abbahagyja a tanítást. A 77 éves tévés a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanít, a tavaszi lesz az utolsó féléve.Megalakult a Duna Tv választási kabinetje – a parlamenti képviselőválasztási kampány időszakában a kabinet felügyeli a…..
Nyafi, a képen látható macska albérlőtársat keres, ezért megkérte gazdáját adjon fel egy kedves hirdetést, valamint töltse fel oda mellé mindkettejük képét. A hirdetés ugyan elég mellbevágó az albérlet.hu-n, na de félreértés ne essék, nem fikázok. A stílus valóban inkább…..
wynil 2010.01.11 18:23:34
f1 Szakított az álompár 2010.01.11 09:52:00
Közel két év után véget vetett kapcsolatának Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton.A pár szóvivője jelentette be, ”szétválnak, mert a karrierjükre akarnak koncentrálni”. Barátok maradnak, de szorosabb dolog nem fér bele, mert az énekesnő – újra –…..
December elején röppent föl a hír, hogy folytatódik Papp Gergő vándorútja, visszatér a Tv2-höz. Persze ekkoriban még senki nem erősített meg semmit, Papp Gergő konkrétan annyit mondot, hogy "majd ha történik valami, akkor fog beszélni róla". No, úgy tűnik, történt. A…..
A ma délutáni Mónika Showban gigászok összecsapása várható, egymásnak feszül a szakállas faszkirály és kihajított nőfalkájának elemei közül néhány, no meg ott lesz a párás szemű menyasszony és maga Mauni is, a tévés konfliktuskezelés nagyasszonya, isten irgalmazzon…..
Mindig ideges leszek, ha a "Kiefer" és az "ital" szavakat egy mondatban látom, mert ilyenkor óhatatlanul jön utána a "botrány" és/vagy az "ittas vezetés" is, aminek meg nem örülünk, mert Kiefer Sutherland egy fasza csávó, akinek nem a sitten,…..
Már most forronganak az indulatok azért, mert a TV2 a hétfőn újrainduló főzőcskézős műsorát meglehetősen aggályos társulattal kezdi. A műsor első hetében ugyanis öt börtönviselt „sztár” fog versengeni a konyhában, köztük Zalatnay Sarolta, Tasnádi Péter, Stadler…..
Úgy látszik, végül is nem a királyi tévé, hanem az igaz vízfej, az ORTT ludas abban, hogy húsz év alatti labdarúgóink futballmeccseit az istennek nem sikerül úgy közvetíteni nálunk, mint a Eurosporton. Schulek Csaba, a Magyar televízió sportműsorainak főszerkesztője ugyanis azt…..
A ma este is bizonyítja, hogy bár a királyi tévé és a Beugró (m1, 20:10, Comedy Central, 23:00) gyümölcsöző együttműködésének vége, a rögtönzős műsort az ismétlések miatt, akkor sem kell még jó sokáig nélkülöznünk, ha nem igazak a Coolra kerülésről szóló pletykák.…..
A promó jobb volt, mint maga az epizód. Mondjuk úgy, hogy ez a rész is kicsit átvezető jellegű volt, viszont legalább feldobták egy kis akcióval, lövöldözéssel, ami jó pont. Rossz pont, hogy tele volt nagyon gyermeteg megoldásokkal. Megint azt éreztük, amit már többször…..
wynil 2009.04.27 19:52:26
Pénteki hír, hogy Győzike az MTV-n is fölüti karikatúraszerű fejét. A trójai falovat Kepes András tolja be a Különös történetek segítségével a közszolgálati csatornára. De rögtön az elején érdemes félrerugdosni a bulvárral, meg az idióta celebekkel szembeni sima…..
Már a MaxFactor Masterpiece Max sem bírja, ázott csomókban csüng a szempillán, miközben széles sávot mar magának a könny a finoman felvitt Loreal Accord Parfait alapozóban. De kit érdekel, amikor már zokogva szorítod magadhoz a vadonatúj Louis Vuitton-táskát. Szabó Patrícia…..
Jól gondoltuk, hogy Dénest csak nem írják ki a sorozatból ilyen egyszerűen, egy szimpla nyugdíjazással, és tényleg nem. Bordás és Kolonics továbbra is konzultálnak, most például egy padon találkoznak, Dénes jégkrémet eszik. Nem túl meglepő módon arról cserélnek eszmét, hogy…..
wynil 2009.04.20 18:50:17
A hasnyálmirigyrákkal küzdő Swayze fájdalomcsillapítók és mindennemű gyógyszeres kezelés nélkül forgatta le a The Beast című sorozata első évadát, úgy, hogy közben hétvégenként folyamatos kemoterápiás kezelésekre járt. A színész döbbenetesen le van fogyva, egyesek…..
Félórás késéssel közvetíti a Viasat3 az MKB Veszprém sorsdöntő Bajnokok Ligája-mérkőzését vasárnap. Pimasz urat nem lehetett elmozdítani a hat órai sávból, a címvédő Ciudad elleni meccs nem annyira fontos a csatornának, amely rekordokat döntött a Veszprémnek…..
Ahogy a Vértes András Amway-es kötődését taglaló bejegyzés kommentelői kifejtették, nem olyan biztos, hogy olyan nagy baj lenne egy ilyen szektás miniszterelnök az országnak. Akárki kapja a jeles állást, elsősorban az lesz a dolga, hogy szart tuszkoljon le tízmillió magyar…..
A TV2 napi sorozata a múlt héten a teljes lakosságban a 2. lett közvetlenül a Barátok közt első helyezése után, a 18-49 korosztályban pedig a 3., a BK és Az első bevetés című amerikai akciófilm után, amit vasárnap este adott az RTL Klub. A Top 2-3. helyezést mindkét…..
comment:com Pimasz úr alámerül 2009.03.23 14:32:00
Nagy hiány van a magyar médiában rejtett kamerás, oknyomozó riportokból, a táska mélyén pislogó objektív országos csatornán legfeljebb a Naplóban tűnik fel néha, ott sem lepleznek le ugye semmit, a cél ahogy mondani szokás a társadalmi jelenségek feltárása, vagyis hogy senkinek…..
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
Az alábbi képeket a Tékozló Homár kapta, ám a blogok közötti példás kooperáció iskolapéldájaként mi tesszük közzé. A beküldő, Gábor a XXII. keruleteben, az Angeli utcai 33-as busz megállóban vadászta az alábbi plakátokat, amelyek ugye az SZDSZ EP-kampányát hackelik…..
Nagyon csalódottak lehetnek azok, akik bevették a TV2 hetek óta promózott szlogenjét, hogy péntek 13-án minden megváltozik a Csillagvirág Klinikán. A lassan csordogáló szappanoperából nem lett sem Vészhelyzet, sem 24, de még a Tűzvonalban forgatókönyvírói is csak röhögnek…..
Hát ezt is megértük! Március 30-án jön a Tűzvonalban 1. évada a Moképtől.A díszdoboz borítója ugyan kicsit olyan, mintha a tervezés a kreatív fázis egészen korai, "olyasmire gondoltunk, hogy a színeiben meg tipográfiájában idomuljon a főcímhez meg legyen rajta pár…..
Liptai Claudia és Gesztesi Károly szakításuk ellenére is egymás karjában keresik a boldogságot, a szenvedély még nem halt el, szex terén pedig egy hullámhosszon vannak, írja a Blikk a Jóban-rosszban TV2-s kórházsorozat forgatására hivatkozva. A színészpár épp válni készül,…..