Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nijenna

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár röpke videóval szeretnénk tisztelegni az ember legjobb barátja előtt. Mondhatnánk persze azt is, hogy az erősebb kutya baszik, de nem mondjuk mert mindjárt itt az anyák napja, na meg a munka ünnepe és négy napig amúgy sem mondunk most valami sokat, szóval a lényeg, hogy jövő…..
Borzasztó kellemetlenül érezzük magunkat az alábbi videó láttán, pedig minden megvan ami egy szuperprodukcióhoz kell. A kellemesen csilingelő zene, kedves kisfiú, és egy aranyos krumpliforma bácsi. Csak ez a bácsika valahogyan hibádzik, valaki összekeverte a szereplőket!…..
nijenna 2008.04.29 21:11:46
Megfordult a fejünkben, hogy a héten se legyen válogatás, de aztán elvetettük. Aztán megint úgy gondoltuk, hogy jobb ha nem, de végül mégis. Ne rinyáljatok, hogy nincs elég szemét, nézzetek magatokba!!!- Subba kabalánk: Subi, új képekkel- Valami tartalmat azért szeretnék egy…..
Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..