Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Terézia Sáfár

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
Terézia Sáfár 2018.05.15 18:44:29
@levente11: Minden, amit a hozzászólásomra való válaszában felsorolt, azt igazolja, hogy a liberalizmus nem bukott meg, viszont alaposan félremagyarázzák, mint ön is... Nem értünk egyet semmiben. És nem, nem akarom a nézeteimet senkire, önre sem ráerőltetni, bármennyire is ezt látja bele a véleményembe.
Az, hogy a LPM egyik tagja szamárságokat beszél, még nem jelenti azt, hogy el kell utasítani a liberális felfogást. Nem is fogom, mert nem azonosulok semmilyen szélsőséges véleménnyel. Az önével meg pláne nem, ahogy semmilyen tekintélyelvűvel sem.
A liberalizmus és a kommunizmus (bármit is jelentsen ez a fogalom) összemosása meg egyszerűen badarság, semmi közük egymáshoz, sőt! Sajnos, némely jobbosok, és főleg szélsőjobbosok fejében teljesen összemosódott. :D Pontosan ezek azok, aki egyáltalán nem toleránsak másokkal szemben. Egy példát legalább azért felhozhatott volna, mikor és hol nem riadtak vissza liberálisok a törvénytelen eszközöktől sem. Mindegy is, mert ez is, ahogy a többi állítása is badarság. :D
Life Advice Házi kifli 2015.11.09 06:30:00
Amikor nincs időm kenyér sütéshez (kelesztés meg hasonló időhúzó tevékenységek) akkor jön ez a recept. Amellett hogy baromi finom, nagyon gyorsan meg is van. Legalább is a kenyér elkészítési idejének a fele :)  Vasárnap reggel gyakran szoktam készíteni. Forró teával és…..
Élőben adta az M1 az osztrák rendőrség kismartoni sajtótájékoztatóját - PIP-en, hang nélkül!Ilyen még nem volt, és ha nem itt élnék, azt mondanám, nem is lesz! A KÖZSZOLGÁLATI magyar televízió (kis betűvel írom a nevet, mert az éppen aktuális elnevezést nem érdemes…..
Boross Péter aggódik. Aggódik, mert "az európaiaktól eltérő bőrszínű emberek érkeznek milliószámra Európába", ráadásul ezeknek az embereknek másak "a biológiai, genetikai adottságaik is". Sok minden miatt lehet okkal aggasztónak találni a napi többezer menekült érkezését…..
Ennyivel tartozna a sukorói feljelentésért. De az LMP körül ezen kívül is sok a kérdés... Most, hogy végre kitavaszodott, a hétvégén a Velencei tó partján járva, csak hajtott a kíváncsiság, milyen lehet az az emblematikus hely, amely maga képes volt egy pártot berepíteni a…..
Terézia Sáfár 2015.04.28 10:43:12
@Dödölle: Szó szerint így van, sajnos.
Írta : Will Stroude Stephen Fry teljesen megdöbbentette Gay Byrne tapasztalt újságírót, miután zseniális választ adott egy Istennel kapcsolatos kérdésre egy január 28-án készült interjú során. Fry – aki nyíltan ateista – az RTE One “Az élet értelme” c. műsorában…..
Terézia Sáfár 2015.03.07 14:53:03
@Ádám Csillag: Stephen Fry-nak teljesen igaza van. :)

Az emberek (én is) egész jól elvagyok szenvedés nélkül, egy pillanatig sem unatkozom. Szenvedést legfeljebb az ilyen ostoba hozzászólások okoznak, de azok is csak percekig...
RomániaSzentágota (Szeben megye, Románia)Homoród (Brassó megye)Küküllőkőrös (Szeben megye)Szászvolkány (Brassó megye) MagyarországBonyhádHercegfalva és Előszállás   ..