Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szutst

18 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mannaszappan nevét ismertem már egy ideje. Gondoltam, egy a jónéhány más, önállóan vagy a Meskán áruló kézműves készítő közül. Aztán egyszercsak látom, hogy a Facebookon már négyszázezer lájkolónál tart – mi van? A tízmilliós, és az internetfelhasználók aránya…..
Határátkelő Ti mit tennétek? 2012.11.25 06:49:00
Most ott tartok, hogy nem tudom, mit csináljak. Maradjunk itthon, és várjuk, hogy egyszer majd fellendül az ország, és éljek meg valahogy, vagy legyek újra alkalmazott valahol külföldön? „A keserű előzmények 18 éves koromban megismerkedtem ex-párommal, akinek szimplán egy…..
Ha már állami múzeumok is biciklitörténeti kiállítást rendeznek, az annak a jele, hogy a biciklizés Magyarországon is kilépett rétegkultúra státuszából, vontam le elhamarkodott következtetést a Kiscelli múzeum felé kaptatva. A sokkoló Freecikli címen rendezett kiállítás…..
 "Alegría entre tus piernas" - azaz a lábközi örömök. Ez volt a kedvenc szlogenem. Számos pólón láttam a La Critcona  nevű rendezvényen. Ez egy többnapos nemzetközi bicajfesztivál, aminek sajnos csak az egyik tekerésén tudtam részt venni.Ott kezdődött az…..
szutst 2010.09.16 13:54:19
 Critical Mass Szeged 2010.09.22. Dóm tér Délelőtt a Széchenyi téren vár mindenkit szeretettel Szüts Tamás, a BringaPiac.hu képviseletébenbeszélgetés, tanácsadás ..
 Lendület Kerékpár szaküzlet és szerviz6726 Szeged Derkovits fasor 94. +36 (62) 401424 lendulet@t-online.hu Nyitva tartás: H-P:9:00-18, Szo:9-13Jano Sprint Kerékpárbolt és Szervíz6725 Szeged, Borbás utca 10/1. +36 (62) 440860 Nyitva tartás: H-P:10-18, Szo:10-12Canga Kerékpárbolt…..
Tony Hawk gördeszkák a Goker boltjaiban ..
 Tony Hawk Huck Jam gördeszkák a Goker boltjaibanA jövő héten megérkezik mind a három széria, mind a 4 darabja, tehát 12-féle új gördeszkából választhettok.Kezdőtöl a profi szintig. Érdeklődj a Goker.hu oldalon ..
  Events:EUROPEAN TOUR: Tony Hawk and members of the Birdhouse team completed a two week tour of Europe from Berlin to Barcelona with skatepark demos in Berlin, Frankfurt, Zurich, Marseille, and Barcelona. On alternate days Tony and his crew of vert superstars perfromed huge vert…..
freestylesport 2010.04.21 17:01:00
                   Author kerékpárok bemutatója:Author tuning kerékpárok, grillwagen, próbáld ki - teszteld az Author kerékpárokat !Kérdezd Boriszt, keresd Rékát, és kérj Tomitól ingyen repi…..
Április 22-én, 19:00-kor páran elindulnak a Dóm térről, és bicikliznek egy nagyot a városban. Múltkor kb. 350-en mentek velük. Ezt hívják úgy, hogy kritikus tömeg! Idén megint kicsit módosul az útvonal, a felvonulás vége először nem a kiindulási helyen (azaz a Dóm téren),…..
Alice Csodaországban - filmkritika Vajon mi lesz a következő? Micimackóék gépágyúval, esetleg Alien vs. Pinokkió vagy végre elkészül a Jézus élete a Mátrixban? Ha a 3D mozi jelenlegi tendenciáit nézzük, bizony nem nagyon számíthatunk másra, mint a látvány érdekében…..
Egyre inkább úgy fest, hogy az amerikai kézműves-sör mozgalom nem csak a sörök világában okoz felfordulást, de a maga felszabadult posztmodern kreativitásával az egész amerikai gasztronómiát a feje tetejére állítja. Az „anything goes” az amerikaiak némileg…..
zamat Mi a szösz az a tapas? 2010.02.23 11:00:00
Ha csak két másodpercet szánt a post elolvasására, akkor elég annyi, hogy a tapas gyűjtőnév, változatos falatkák, előételek, snackek gyűjtőneve. További szép napot! Ha arra is kíváncsi, hogy mi a közös a sós mandulában és a narancsos szűzben, mire való egy macskatalpnyi…..
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..
2007 augusztusában a Los Angeles-i rendőrség megállított egy 14 éves biciklist, mert a fiún nem volt bukósisak. Az ellenőrzéskor találtak a zsebében egy biciklis lábtartót: egy majdnem 12 centi hosszú és 4 centi átmérőjű fémből készült hengert.Az intézkedő rendőr…..
szutst 2010.02.09 14:00:18
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
Olasz fórum Élmény a Déliben 2009.11.21 09:05:00
Én nagyon sajnálnám, ha egy sötét éjszaka a Déli pályaudvaron az ötös vágányon tovább menne a vonat tíz-tizenkét méterrel, mert akkor azon venném észre magam, hogy nem találom kedvenc uzsonnázó, reggeliző helyemet.Nem a külcsín miatt lehet szeretni az Adria Büfét, meg…..
    Figyelem! cégünk 200.000.- Ft értékben támogatja a rendezvényt.Mindenkit szeretettel várunk! A GoKer  megrendezi a MÁSODIK ORSZÁGOS FINGERBOARD BAJNOKSÁGOT.A rendezvény időpontja: 2009. december 5-én, 10  órától.Helyszín: A…..
Tobby mintás cipőfűzők a Szigetenkeresd a hátsó árussoron a Játszótér zsonglőrsátrát minden méret és szín 1 helyen, 120 és 140 cm-es változatban ..