Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daniel Chripko

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
Piacra bocsátani az otthonunkat meglehetősen stresszes és kényelmetlen lehet egy olyan ember számára, akinek nincs gyakorlatra ingatlaneladásban: az otthonunkba heteken keresztül idegen embereket kell beengednünk, aminek mindenkor szalon- és bemutatóképesnek kell lennie, nem is beszélve az…..
Daniel Chripko 2016.02.26 09:34:32
@FikkFakk: abszolút egyetértek, nagy részüknek annyi köze van az értékesítéshez, mint nekem a kosárfonáshoz, ráadásúl a tulajdonos hitelesebb is, mint egy "idegen" ajánlása.
Úgy tűnik mégis előnyösebb bekapcsolt kipörgésgátlóval gyorsulgatni, ha egy Ford Mustang Shelby Cobra GT500-as izomautóról van szó, különben könnyedén a bokrok mögött találja magát a sofőr autóstól. A brutális ütközés másodpercek alatt lezajlik a megcsúszást követően, és elég csúnyán meghúzza a…..
Miért akar mindenki Amerikában élni? Ez a kérdés mindenkiben felmerült már, hiszen ha egy fiatalt megkérdezünk, hol szeretne élni 90%, hogy azt mondja Amerikában. De legyünk őszinték mi magunk is szívesen élnénk a nyughatatlan és örökké pörgős USÁ-ban. Erre a kérdésre én…..