Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dtvezer

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mai történet. De elmesélem, mert míg a sírba nem tesznek, kísérteni fog. Kísértsen mindenkit tehát. Egy nap felhívott a legnagyobb lányom énektanárja, hogy feltétlenül beszélnünk kell, találkozzuk valahol Találkoztunk. Lányom énektanárja Magyarország harmadik legjobb…..
Szeretném elmondani ebben a bankározó országban, hogy egy önkormányzat (város, kerület) éves költségvetése több milliárd forint is lehet. Erre a kedves állampolgárok hol vámügyintézőket, hol halbiológusokat, hol politológiás hallgatókat, ne adj isten sportvezetőket…..
dtvezer 2014.09.25 20:03:10
A Falus-ügy csak a jéghegy csúcsa, a jéghegy a politikai amatörizmus. Emberek százai, akik politikából élnek, pont olyan szinten politizálnak (csak jóval drágábban és nagyobb károkat okozva), mint a villanyórás, aki tegnap nálunk járt, a postásunk, vagy akárki. A…..
A facebook-oldalamra a napokban egy rövid üzenet, ha úgy tetszik, egy levél érkezett az alábbi szöveggel: "T. Hunvald úr! A 2014.04.10-i Erzsébetváros számában 8.oldalon megjelent Aktuális, de aláírás nélküli írását felháborodottan olvastam. Hunvaldék fizesség meg…..
Jóreggelt. Ahogy ígértük, jöttünk. Ámde most még csak röviden, szikáran a tegnapi választásról. Kezdjük azzal, hogy - tetszik, nem tetszik - narancssárga az ország, csak Budapesten vannak vörös foltok. A fővároson kívül mindenütt meggyőző a Fidesz fölénye. A Jobbik keleten…..
Sorsfordító lehet 2011 ősze. Orbán Viktor elérte - az eddigi - mélypontot, de még nem koppant. Ő legalább is nem érzi úgy, vagy ha igen, akkor nem vallja be. Ehelyett beszól kormánya új szóvivőjének. El tudom képzelni, miféle ordibálás zajlik a Nándorfehérvári terem…..
Június 17-én délelőtt rendőrök jelentek meg Hunvald György otthonában, és közölték, hogy még a mai napon vissza kell vonulnia a börtönbe. Hunvaldot, aki eddig 823 napot töltött előzetes letartóztatásban, épp ma öt hete engedték haza a családjához lakhelyelhagyási…..
Tisztelt Olvasók! Kedves Barátaim! Eltelt 11 nap a szabadulásom óta és most jutottam el oda, hogy ezen az oldalon keresztül köszönetemet fejezem ki azoknak, akik jó szívvel és érzéssel gondoltak rám. Az elmúlt 11 nap olyan volt, mint egy újjászületés. Nem lehet megtervezni az első szabad napokat,…..
Kezdjük az illemmel, mégis csak úgy illik, különben is – mit szól a szomszéd, - meg ilyenek. Tehát köszönöm mindenkinek a hozzánk eljuttatott írásokat, dokumentumokat. Igencsak érdekes olvasmányok voltak, így aztán időm nagyobbik részét olvasással töltöttem (remélem mások is)… Az egész különben…..
dtvezer 2011.05.04 19:42:13
dtvezer 2011.05.05 18:30:08
@Habitus: :(
Elérkezett a második tárgyalási nap. Ez tulajdonképpen az első olyan, amely érdemi információkkal és eseményekkel is szolgál. A sajtó érdeklődése mégis jelentős mértékben csökkent múlt csütörtök óta, pedig ma hallgatja meg a bíróság Gál Györgyöt, az elsőrendű…..
Nos, elkezdődött. A Fővárosi Bíróság Markó utcai épülete előtt gyülekezünk. A tárgyalás reggel fél kilenckor kezdődik, belépés nyolc órától. A várakozók többségét a médiamunkások teszik ki, a „civil” érdeklődők száma viszonylag csekély.Ugyan a…..
A Szilánkokban olyan témákról lehet olvasni, amelyeket a leginkább felkapott a sajtó, illetve olyan érdekességekről, amelyek elgondolkodtatják az embert. Következzék a harmadik szilánkdarab... Az ingatlanok értékesítésével kapcsolatban a vád alap állítása az, hogy az érintett ingatlanokat a valós…..
dtvezer 2011.04.07 12:54:12
@vizipipa: Ha Vizipipát megvádolom, hogy ő tkp. Nagyreform, akkor az még ne bizonyított tény, ugye?
Az ügyről rendelkezésre álló információk alapján az értékek kérdésköre vélhetően nagy szerepet játszik majd a kezdődő tárgyalási szakaszban. Mi ennek az oka? A híradásokból azt szűrhettük le, hogy a VII. kerületben hamis értékbecslések alapján, áron alul értékesítettek lakóépületeket. A hírekből…..
A Szilánkokban olyan témákról lehet olvasni, amelyeket a leginkább felkapott a sajtó, illetve olyan érdekességekről, amelyek elgondolkodtatják az embert. Az első után következzék a második... A 200 milliós nyaraló: Ugyancsak a sajtóból értesülhettünk arról, hogy Hunvald 200 millió forintért…..
2008. november 25-én bemondta a rádió, hogy bekopogott az ügyészség Gál Györgyhöz, Erzsébetváros önkormányzati képviselőjéhez, és magukkal is vitték, mert szerintük valami nagyon csúnya dolgot csinált. Meglepett, mert utána egész nap ezt hallgattam. Azon csodálkoztam, ez vajon miért ekkora hír,…..
Nagypapi Első blog 2008.01.11 17:44:00
Ma kezdtem el blogot írni. 60 évesen, de hát jobb későn, mint soha. A dolog értelmét nem iden látom ugyan, de arra gondolok, hogy talán evés közben megjön, mint az étvágy.Néhány személyes, bemutatkozás gyanánt. 3 fiam és 1 lányom van, akik már 3 unokával is megajándékoztak.…..