Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KruGer

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fox News olyan az amerikai médiában, mint nálunk az Echo tévé. Pont úgy néz ki, mint egy rendes hírtévé, csak éppen sokkal ostobább. Ezzel nem azt mondjuk, hogy a CNN vagy az MSNBC nem az, sőt. de mintha a Fox szándékosan menne házhoz a lófaszért, ráadásul meglehetősen…..
Mozgalmas és eredményes áprilist tudhat magáénak az LMBTQ mozgalom: három állam is legalizálta az azonos nemű párok házasságát, ezzel tizennégyre bővítve világszerte azoknak az országoknak a számát, ahol az azonos nemű párok egyenlő jogokat élveznek a különnemű párokkal.…..
KruGer 2013.05.02 19:16:20
@sárkányfő: "Ezek simán belépnek az elhullott heteró párok helyébe, és felnevelik a fiókákat."
az ehhez hasonló halvány elméletekkel akkor sem kampányolnék. nézd, szerintem nagyszerű felfedezés lenne, ha ilyenfokú szociális érzékenységet megfigyelnének az állatvilágban, mert szerintem ez a fajta intelligencia csak az emberekre vall. mindig nyitott vagyok új bizonyítékokra, amint felmerülnek.
KruGer 2013.05.06 04:57:37
@pocaklakó minimanó: az a probléma, h alapvető dolgokban nincs igazad, és erre vezethető vissza az összes zöldség, amit összehordasz. rossz az alaptételed: szerinted a homoszexualitás nem természetes, a melegek élhetnének hetero kapcsolatban, ha önző módon nem a "saját szexualitásukat preferálnák" (te nem ezt teszed?)olyan elemi tévedésben élsz, ami alapjában egy az egyben egyezik a kreacionisták elmebajával: tudományos tényeket tagadsz (a homoszexualitás tény, csak a pontos oka nem ismert még.) abban bízhatunk, h egyszer közelebbről is megismersz egy homoszexuális embert, és alkalmad nyílik az ő helyükbe képzelned magad. akkor majd másként látod a helyzetüket, de van-e benned elég nyitottság ehhez?
KruGer 2013.05.06 15:24:21
@pocaklakó minimanó: zavarosan fogalmazol, folyamatosan kisiklik a logikád. követhetetlen vagy és morbid (polygámia? komolyan?). számodra ebben az életben már minden eldöntetett, az intellektusod bezárta kapuit és megrekedt egy kreacionista szintjén. olyan mértékben különböző szellemi és érzelmi univerzumban élünk, amiből semmiféle célravezető vagy őszinte párbeszéd nem születhet.
Újabb himnusza született a harciasan környezettudatos kerékpáros szubkultúrának. „Kis ökológiai lábnyom a seggedbe” – üzenik a kocsitetőket bengelő túrdöfákkos amerikai tudósok. A Sons of Sience San Franciscóban öntötte rapbe társadalomtudományos nézeteit.…..
Nem tudjuk, ez kinek a műve. Nem is számít, majd kiderítjük, ha abbahagytuk a röhögést. Addig is köszönjuk babarumnak és az ő tumblr-jének. ..
Subba Szupercukiság: Cukorkák 2010.01.28 11:23:00
A feladat: Ha vársz egy picit, és nem eszed meg a pillecukrot, akkor kapsz egy másikat is amikor visszajövök.    ..
Kotasz Doktor alábbi levelében arra hívja fel a T. Ház figyelmét, hogy teljesen felesleges egy fillért is a Malév visszaállamosítására fordítani, hiszen ők szarják le a legmagasabbról, mi történik törzsutasaikkal. Naiv ügyfelet azért nem engedték fel egy Budapest-Brüsszel…..
Most bizony olyan darabra akadtam, ami a legpraktikusabb dolog lehetne az öltözködni szerető lányoknak, ha a design nem sikerült volna olyanra, amilyen. Sok ember kűzd súlyingadozással, ez a ruhadarab pedig megoldaná ezt a problémát, hiszen zippzárja segítségével állítható…..
A Homár ugyan távol marad az államilag elrendelt szervezett tömeges zabáltatástól, de szerencsétlen ismerőseit eltaxizta az Aréna Plázába, akik a Szfinx nevű gyorsétteremláncot próbálták volna be, ha nem kellett volna az asztalfoglalás ellenére 1,5 órát várniuk a konyhára.…..