Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hermesz Konrad

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok süket, de egy gyerekkori műtét óta közepesen erős hallássérültnek diagnosztizáltak. Mivel nem egyértelmű a helyzet, gyakran hülyeséget válaszolok a félrehallott kérdésre, vagy nem reagálok, mert meg se hallom, és ez rengeteg félreértést szül...
Hermesz Konrad 2017.05.28 20:55:56
Én 38 évesen vesztettem el a hallásom teljesen mindkét fülemre egy gyógyszer mellékhatásaként. Fél évig teljesen süket voltam. Szerencsére az orvosaim hamar eljuttattak egy szakemberhez és cochlearis implantátumot kaptam az egyik fülemre., amit már 2 éve használok. Kezdetben nem volt túl jó, lassan tért vissza a hallásom, folyamatosan volt szükség a finomhangolásra. Szerencsére már tv-zni telefonálni tudok, olyan 80-90%-ban. Sajnos a zenét máig nem hallom jól, max a mélyebb hangokat, a ritmusos dolgokat. A magas hangok nekem is nehezebben hallhatók, illetve rossz hallgatni. Élőbeszédben is egész jól hallok, de messze nem tökéletes. Új hangok, helyek esetén idő kell amíg hozzászokom és akkor kevesebbet kell visszakérdeznem. Sajnos velem is előfordultak kellemetlen helyzetek, ahol éreztem, hogy hülyének néznek, de megszoktam. Én nem szégyenkezek már, hanem megmondom az első visszakérdezésnél, hogy rossz a hallásom, akkor hamarabb veszik az emberek a lapot, és kevésbé kínos a szituáció. :) Viszont kifejlesztettem egy új képességet. Mivel alváshoz leveszem a készüléket ébresztőre nem tudok kelni, De a belső órám már jól működik és ha előző este többször elmondom magamnak, hogy mondjuk 6-kor kell kelni, akkor fel szoktam ébredni szinte mindig pl. hat előtt. Ha nem kell reggel kelni, akkor simán alszok ameddig magamtól fel nem ébredek. Érdekes, de hasznos. :)
A következő események vélhetően teljesen egyedülállóak a világ valaha elkövetett sorozatgyilkosságainak dokumentált történetében. Csak néhány morzsa az elképesztő adatsorból: 18 év alatt legalább 162 halott, az eljárás végéig 3 öngyilkosság, 28 elítélt elkövető és 3 kivégzés. Az 1920-as évek…..
Hermesz Konrad 2016.02.29 06:22:43
@Androsz: Ha majd esetleg téged is megmérgeznek, mert valakinek a terhére leszel vagy szimplán nem tetszik neki az arcod. remélem akkor is ilyen megértő leszel.
Mindig könnyű más más egészségi állapotáról ítéletet mondani, ill. más ember élete és halála fölött pálcát törni. Szánalmas, korlátolt, okoskodó marha vagy. Majd ha a te neved is kőbe vésik, akkor bölcselkedjél.
Több felmérés szerint igazi népbetegség a depresszió, amely a teljes népesség 2-5%-át érinti. Ez a szám csak azokat tartalmazza, akik valamilyen módon bekerülnek az egészségügyi ellátásba. Ha ehhez hozzávesszük azokat az embereket, akiknek csak rövid ideig volt depresszív epizódja, minden bizonnyal…..
A napokban került a kezembe a tekintélyes és népszerű amerikai hadtörténeti magazin, a nem túl meglepő című Military History 2016 januári száma, melynek címlapjáról Erwin Rommel tábornagy néz farkasszemet az olvasóval, s ezek a provokatív szavak láthatók: Csalás (csaló) volt-e Rommel? A Sivatag…..
Hermesz Konrad 2016.01.03 11:52:58
Rommel arra volt jó, hogy menjen előre, mint a golyó, és ezt jól is csinálta. Észak-Afrikában szövetséges erőket kötött le, ami jó volt a németeknek. Ha passzívan ücsörgött volna, akkor simán bekerítik, és szétbombázzák.
Inkább támogatni kellett volna, több értelme lett volna, mint nekiesni az oroszoknak. Az angolokkal könnyebb lett volna szárazföldön hadakozni, mint egy újabb ellenséget beléptetni a háborúba, ami aztán a döntő vereséget okozta a németeknek. Kétségtelen, hogy az oroszok így is úgy is beléptek volna a háborúba, de lehet, hogy évekkel később, ami nagyon nem mindegy.
A németeknek így Rommelnek is már az angliai csata után a legnagyobb megoldhatatlan problémája volt az enyre nyomasztóbb ellenséges légi fölény. Anélkül nem lehetett nyerni semmilyen fronton. Számtalanszor lepusztították az egységeit, úgy hogy csak este tudtak mozogni. A sivatagban ugye nehéz elbújni repülőgépek elől. No meg természetesen a tengeren történő utánpótlás flotta nélkül.
Szóval Rommel tette, amit tudott.
Normandiában is neki volt igaza azzal, hogy ha a szövetségesek partra tudnak szállni, és megvetik a lábukat, akkor többet nem állítja meg őket senki. Természetesen ha a német vezérkar arra játszott, hogy Németország vereséget kitolva, lassú agóniával kényszerítsék Hitlert arra, hogy megadja magát, akkor nekik nem kedvezett Rommel elgondolása, módszerei. De az a történet meg már nem Rommel-ről szól. Ja, és nagyot tévedtek Hitlerrel kapcsolatban.
Igen, rengeteg tehetséges(ebb) német parancsnok volt a 2. vh-ban. Ez nem titok, mert a szakkönyvek megírják. Rommel csak egy ideális figura, akit felkaptak.
Tegnap este rendezték Las Vegasban a Miss Universe szépségversenyt, azt, amihez hosszú éveken át Donald Trumpnak is köze volt, és amit az NBC közvetített már évek óta, de Trump egyik vállalhatatlan nyilatkozata miatt (a mexikóiak azért mennek az USA-ba, hogy csaljanak, lopjanak,…..
Mission Impossible. De tényleg. A Walt Disney nevével fémjelzett rajzfilmeken nőttem fel, ájultam imádom őket, és most ki kellene választani belőlük a 10 legjobbat. Képtelenség. Kockás papír, toll, egy órás töprengés (és ebben a nosztalgiázás és zenehallgatás még benne…..
Pár hete írtunk arról, hogy lelkes olasz fejlesztőket Bud Spencer és Terence Hill filmjei ihlettek arra, hogy verekedős játékot készítsenek. Úgy tűnik, a derék taljánok nem lazsálnak, máris kiadtak egy játszható demót, innen letölthető. A játék végleges címe úgy tűnik,…..
Évtizedek óta zajlik a vita, hogy létezhet-e valamiféle mesterterv a világ gazdasági, politikai, kulturális egységesítésére és a társadalmak radikális átalakítására. A mainstream média következetesen az összeesküvés-elméletek körébe sorolja az ilyen feltételezéseket,…..
Nem tudom, mi az ügymenet ilyen helyzetben, mit és hogyan kell csinálni, de nem hinném, hogy ez, ahogy mi ezt végignéztük, ez emberséges lenne. A betegekkel, a hozzátartozókkal szemben sem, de az elhunyt felé is borzasztóan tiszteletlen volt ez az egész. Még szerencse, hogy a néhai…..
Hermesz Konrad 2015.10.08 18:37:37
Betegségemből kifolyóan eddigi életem során (majdnem 40 év) gyakran feküdtem kórházban, és sok mindent tapasztaltam. Nagyon rossz és szomorú dolog a betegség, főleg a halál. De sajnos egy kórházban ez a mindennapok része. Amelyik kórházban több kisebb szoba van ott jobban megoldható, hogy haldokló embert elkülönítsenek, és így ne sokkolja az a betegtársakat ill. a látogatókat. Ahol csak nagy többágyas kórtermek vannak, ott ez nem megoldható. Természetesen nevetgélni halott mellet nem illendő, de a nővérek orvosok szinte napi szinten találkoznak halálesetekkel, és hosszú munkaéveik során akár száz, vagy még több beteget is láthatnak meghalni. Biztos nem könnyű nekik feldolgozni, de muszáj magukat távol tartani lelkileg ezektől az esetektől, különben beleőrülnének vagy kiégnének. Nem lehet mindenkinél gyászolni. Természetesen nevetgélni nem kellene, de ott gyorsan "továbblépnek" hiszen van sok kezelendő más beteg, akiknek szükségük van a lelkiekben erős és támogató ápolókra és orvosokra. Feküdtem intenzív osztályon, ahol mellettem levő üvegfallal elválasztott teremben halt meg beteg, és félszemmel végignéztem utána a procedúrát. Láttam már többször, hogy az adott osztályra, ahol feküdtem hozzák a fém koporsót, és viszik. Szörnyű volt elsőre látni, aztán én is megszoktam. Addig jó, amíg nem én vagyok benne. Valóban szörnyű végignézni egy agonizáló haldokló utolsó óráit, de ezzel nem lehet mit tenni, ez ilyen. Sajnos az emberek nagy része, aki betegségben hal meg kórházban, így fogja befejezni az életét, ezen nincs mit szépíteni. Még ha mellette is vannak adott esetben a szerettei, sokszor valószínű már nem sokat fog érzékelni belőle. Ezért ebbe jobb nem is belegondolni, és élvezni kell az életet, szeretni a családtagjainkat, barátainkat amíg lehet.
Bezzeg a németek, a franciák, a nyugatiak, a felvilágosultak. Bezzegék bezzegországból bezzegik, hogy nekünk, magyaroknak mi lenne helyes. Aztán ott vannak ezek az atomliberális, alibi vallásos, migráns buci simogató, közben önsanyargató életet élő emberek, akik minden…..
Hermesz Konrad 2015.09.08 07:43:12
@Anti Liberal: Tudod, kedves barátom azok miatt a nagypofájú, nagy faszú emberek miatt, mint amilyen Te vagy van ez az ország gazdaságilag, politikailag a béka segge alatt, 27% az ÁFA, 320 Ft az EUR, 290 Ft az USD és Mo. a világ szemében egy idegengyűlölő, fasiszta, idegesítő mitugrász kis ország, ahonnan nem csak a magyarok menekülnek már, de még a szír és egyéb menekülteknek sem szeretnének itt élni. Örülhettek a teljesítményeteknek.
Hermesz Konrad 2015.09.08 16:12:56
@Proud Mary: a "nácik"-ra milyen gondolatmenet során jutottál el?
Hermesz Konrad 2015.09.08 16:18:40
@Anti Liberal: hahó ember, a gyenge gazdaság, a magas ÁFA és a gyenge forintnak nem sok köze van az extraprofithoz. Az ország állampolgárait sújtja, mint amilyen Te is vagy gondolom. De ha te szeretsz emiatt szívni, akkor te vagy a köcsög.
Cecil az oroszlán lelövése óta tudjuk, hogy a világ ismét süllyedt. Nem fejlődött, nem evolvált, nem - horribile dictu - "felvilágosodott", hanem süllyedt. Az embertelen ál-természetbarát ál-zöld ál-latvédők hamarabb és hangosabban sírnak pusztán egy állatért, csak nehogy a…..
Hermesz Konrad 2015.09.06 10:41:07
@midnight coder: Az alapján, amit írtál, te vagy buta. A természetbe nem kell beavatkozni. Majd eldönti, hogy mikor hal meg Cecil. Nem kell az embernek Istent játszania, főleg nem azért, hogy utána a kitegye a falra a kitömött oroszlánfejet. A 2. pontban te magad is leírtad, amit én. Az ember kiirtotta Európában az állatokat. Erről beszélek "nyuszó-muszó"!. Már továbbléptünk Európán, már az egész Földet írtjuk. Ahogy meg a civilizált, a te értelmezésedben fehér emberektől eltérő más emberekről beszélsz: "nyam-nyamok, akik szaporodnak mint a nyuszika", az korlátolt, bunkó, rasszista, és fajgyűlölő szöveg. Sajnálom ezt nem lehet másként minősíteni. Egyébként meg a természetpusztítás és kizsákmányolás valóban nagy Afrikában, Dél-Amerikában, Ázsiában, de a fogyasztás nem az általad lenézett országokban a legnagyobb, hanem az USA-ban és Európában, és most már egyre inkább Ázsiában is. Szóval a magát civilizáltnak nevező világ tehet évezredek óta leginkább a természet és a Föld pusztításáért.
Sokan abban a téveszmében élnek, hogy „a sorkatonaság embert/férfit farag a fiatalokból”, és hogy „a mai fiatalemberek” – felteszem itt a 18-20 évesekre gondolnak – „azért olyan puhányok, mert nincs sorkatonaság”, stb. Már tucatszor leírtam különböző fórumokon és…..
Hermesz Konrad 2015.09.01 17:56:42
@fidesz a mutyipárt: A tahóságot is ott tanultad, hogy ismeretlenül minősítesz? Nem túl meggyőző az érvelésed amúgy. Csak azért, hogy másokon kiéld a frusztrációdat vagy szerezz egy jó fizikumot, vagy 40 méteres tiszta folyosókat nézegess felesleges a katonai szolgálat. Ezt máshol is meg lehet tenni gond nélkül.
Hermesz Konrad 2015.09.01 18:31:16
@fidesz a mutyipárt: Csakis abból indultam ki, amit, és ahogy leírtál. Nem kívánok észt osztani senkinek. Megbántani sem akarok senkit. Egyszerűen értelmes észérveket szeretnék hallani másoktól. A sorkatonaságot támogatóktól. Mert érdekel a véleményük a tapasztalatuk és az észérvek. Nem a tahóság, és a hőbörgés. Ennyi.
Egy kép, nem több, egy jól elkapott pillanat, amely önmagában tömöríti az elmúlt 25 esztendőt, de talán még sokkal többet is. Fotó: Béli Balázs Ha jól megnézzük ezt a fotót, rajta van ezen az elmúlt évtizedek összes értelmetlen beruházása a stadionoktól a völgyhídig…..
Barna hajú lányok Kelly Hall 2015.08.24 04:30:00
..
Hermesz Konrad 2015.08.25 18:33:28
@nemszólokmégegyszer: "Akkor még nem sejtettem... Nem jut eszembe, hogy mit nem sejtettem."
A charlestoni templomban elkövetett mészárlás után mozgalom indult az Egyesült Államokban a polgárháborúban a déliek által használt konföderációs zászló eltüntetésére. A kampányról - amelyben politikusok, médiaszereplők mellett a legnagyobb áruházláncok is részt vesznek…..
Hermesz Konrad 2015.06.27 11:25:28
@Spiritmonger: a "déli néger ezredek" a polgár háború legvégén a déliek utolsó kétségbe esett agyament kísérlete volt a seregüket növelni. Jelentéktelen momentum. Kár volt idehozni...

Szerintem jogos, hogy a déli zászló nem a született jót testesíti meg, de ostobaság 150 éves történelmi dolgokat, és azzal kapcsolatos könyveket, filmeket, tárgyakat, stb. a mai szemmel és erkölcsi megítéléssel kidobni és eltörölni. Ez már megint egy felesleges hisztéria. Például emiatt mostantól nem gyártanak több Hazárd megye lordjai "General Lee" ikonikus játékautót. Agyrém! Simán nem kellene állami szinten preferálni, és az oktatásban meg a médiában a megfelelő módon kéne kezelni. Az, hogy valaki otthon kiteszi a falára, az az ő dolga. Ennyi erővel semmi történelmi dolgot nem lehetne tartani, amihez egy csepp vér is tapad? Eléggé gyorsan minden mehetne a múzeumba.
Soha nem érdekeltek az autók. Nem tudom, pontosan miért, de teljesen hidegen hagyott minden Ferrari vagy Lamborghini, amit látva a haverjaim konkrétan orgazmusközeli állapotba kerültek, és bár láttam, hogy ezek az autók szépek, sőt, tulajdonképpen egy Trabantban is megláttam a…..
Hermesz Konrad 2015.06.14 16:43:33
@Boka1: Hány részt láttál már? A műsorban ez abszolút nem így látszik. A rendszámot is átíratják szerinted? Van esetleg egy link, ahol ez le van írva, amit állítasz, vagy csak xy ismerőse mondta? Tényleg érdekelne, hogy mi az igazság. A házfelújításoknál egyértelmű a reklám jelleg, de egy használt autónál max. a felhasznált segédagyagoknak, alkatrész forgalmazóknak lehet reklám. Semmi értelme "márka klubot" reklámozni olyan autóknál, amiket már nem is gyártanak, nem gondolod? Az meg külön hülyeség lenne, hogy a végén eljátsszák, hogy xy megveszi az autót. Az már nagyon komolytalanná tenné az egészet.
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Hermesz Konrad 2015.04.29 08:47:58
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
Hermesz Konrad 2015.04.25 11:52:46
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem tudom, hol hazudott Patrik olyan nagyot vagy egyáltalán. Mindenesetre Peti magát is hazugnak tartja a játékban, hiszen ez az egyetlen eszköze, hogy mindenkinek hazudik. Patrik végre ezt kimondta mindenki előtt. Eddig mindenki csak magában vagy kettesben morgott. Szerintem ez előrelépés. Peti jó úton van ahhoz, hogy megnyerje a játékot. De az, hogy a riportban mindenkit lehülyéz, primitívnek, ösztönlénynek, egysejtűnek, naivnak, őrültnek stb. nevez az gusztustalan. Peti mottója az lehetne, hogy "Bízz bennem, higgy nekem, én biztosan hátba szúrlak!"
Hermesz Konrad 2015.04.25 12:29:28
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem akarok belemenni ebbe a vitába, de Patriknak néhány hét után már voltak fenntartásai Adrival kapcsolatban, és valahányszor szóba hozta neki, vagy utalt rá, hogy kellene Adrinak B-terv, meg jó lenne, ha egy időre cserélnének párt (Manduláék) akkor Adri kiverte a hisztit, hogy hogy lehet ilyen vele Patrik, mert akkor ő meggyengül, stb, és Adri a végén mindig azt vonta tanulságul, hogy Patrik túl engedékeny mindenkivel, csak ővele nem...
Szóval Patrik nem volt hazug, csak nem volt túl erélyes, de ezt ő az érzelmi szálnak tudta be, de szerintem igazából ő jóindulatú és jóhiszemű ember, és senkinek nem akart rosszat. Adri jól látta tegnap, hogy valóban őmiatta cseszte el Patrik a játékát. Peti meg egyből kihasználta Patrik őszinteségét (és nem hazugságát) és ezt adagolta Adrinak, hogy Patrikra haragudjon a kiesése miatt és ne Petire, pedig Peti ejtette ki Patrikot, nem más, és Peti talán nem is magának köszönheti az ötletet, hanem Lokinak, aki asszem levezette neki a pataknál, hogy Patrik kirakásával egyszerre 3 legyet üt egy csapásra: Patrik megy, Adri, Bence meggyengül.
Hermesz Konrad 2015.04.25 12:58:00
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az, hogy Patrik a fiúk előtt kigúnyolta Adrit, az valóban nem volt szép húzás, de annak voltak előzményei.
- Adri elkezdett hízni, ami tény
- Elkezdték a többiek is támadni a súlya miatt
- Patrik mondta Adrinak, hogy ne egyen mindig annyit és menjen Bencével edzeni
- Adri elismerte, hogy olyan kövér, hogy nem fér a ruháiba
- Adri ennek ellenére valószínű nem evett kevesebbet és nem járt Bencével edzeni.
- Patriknak agyára ment ez az egész, amit megértek.
Patrik beszélt róla többször Adrival, hogy jó lenne, ha cserélnének párt, vagy egy kicsit szüneteltetnék a kapcsolatuk.
Patrik csak annyira használta ki Adrit, amennyire Adri őt.
Pont. Ezzel részemről lezártam a témát.
Ha hihetünk a matrózos szettben hogyvoltozó Berkinek, akkor a mai részben több ármány, intrika, szerelem, sírás és szárazbaszás lesz, mint a Homok titkaiban és a Szomszédokban összesen, úgyhogy csapjunk is bele. Már tuti senkinek sincs tiszta vérképe, de még mindig nem…..
Hermesz Konrad 2015.04.22 12:59:51
Nekem technikai jellegű észrevételem, illetve kérdésem is lenne:
Vajon ezeket a személyes interjúkat, amiket bevágnak, hogyan készítik a játékosokkal? Van egy kemény szitu, és akkor egyből behívják őket egy külön szobába, hogy mondja el, ez mi volt?
Vagy a nap végén mindenkit meginterjúztatnak? Olyan fura, mert a sírások, meg vidámkodások pont olyanok, mintha rögtön az esemény után történtek volna, ugyanakkor a játékosoknak ez igen zavaró vagy könnyítő lehet (?). Ilyenkor nagyon valószínűnek tartom, hogy kérdeznek is tőlük, és ezzel is tuti befolyásolják az egészt. De erről folyó játékosbeszélgetéseket soha nem látunk persze. Ha valaki tud erről valami infót, megírhatná.
Adri igen jópofa volt, amikor kifejtette, hogy a játékosok, illetve ő is nagyban segítik, hogy Peti megnyerje a játékot, mert azt csinálják, amit Peti mond. De hát ez érthető, mondja, hiszen Peti milyen jó játékos, és milyen okosan játszik. Hát basszus hülye ez a nő. Nem veszi észre, hogy Peti igazából mindegy milyen játékos, ha nem azt csinálhatnák, amit ő mond, és akar, akkor baszhatná.
Én már korábban megírtam itt, hogy Lokiról nincs jó véleményem. Nos, szerintem ha valaki részegen seggfej, az sem menti fel. Mandula Ádám többször kifejtette, hogy tudja magáról, hogy részegen kijön belőle az állat. Ez sem mentette fel őt az alól, hogy seggfej. Aki józanul seggfej, az részegen is seggfej, meg fordítva. Ez nem úgy működik, hogy részegen "nem ér a nevem".
Hermesz Konrad 2015.04.22 13:43:43
@melaena: Bocsánat, ha esetleg a véleményem belegázolt volna az önérzetedbe. Fiatal már annyira nem vagyok, bár minden relatív. Éjszakázni valóban nem szoktam.
Ugyanakkor engedd meg nekem, hogy a lerészegedést úgy ahogy van ne tartsam sem erénynek, sem felmentésnek semmi alól. Nekem az a meggyőződésem, hogy egy intelligens ember ismeri a határait és nem lépi át azokat.
Hermesz Konrad 2015.04.22 14:24:02
@melaena: Az a megérzésem, hogy te sem vagy egy intelligens ember.
A Kavarás Másnapjnak Reggelén vagyunk, Gólem szerint Loki nagyon belezúgott Botoxba, és emiatt megint sakkozni kell a bulák között. És ez nagyon nem jó, legalábbis Pjotr szerint, aki már tuti ki van bukva attól, hogy állandóan tíz-tizenegy ember helyett kell gondolkodnia, majd…..
Hermesz Konrad 2015.04.18 12:04:34
Természetesen az ilyen műsorokkal kapcsolatban mindig bennem van az, hogy mennyi benne a játékosok önállósága, és mennyi a szerkesztők akarata. De egyre inkább érik bennem, hogy ez egy taktikai reality-nek álcázott szappanopera. Szóval túl sok pénz van benne ahhoz, hogy a játékosokra bízzák, és jobban bíznak az előre megírt forgatókönyvben, amihez a szereplőket jól megválogatták. A tegnapi részben nagyon fura volt, hogy amikor Peti és Loki kettesben a szobában beszélgettek, és Peti elmagyarázta Lokinak, hogy láthatóan belezúgott Mariannába és ez mennyire nem jó akkor mind a ketten röhögtek, szinte elröhögték a jelenetet. Akkor az, amikor már hármasban Mariannával kiültek full a teraszra, és jól láthatóan, és hallhatóan Loki bevallotta, hogy beleszeretett a lányba, aki meghatódott, és elkezdtek újratervezni. Közben persze senki nem járt arra. Majd a nagy "meglepi" simaBarbi keiésésével, és Loki a riportban beájul PornósBarbitól amikor mögé áll (korábban kígyónak nevezte, stb), és aztán este mosolyogva összepacsiznak. Meg ezek a kiülős magyarázkodások, anélkül, hogy valaki pofán vágná őket, de még csak be sem szól igazán. Szóval szerintem ilyen véletlenül nincs. Sorolhatnám még Marianna kiesése, és vissza hozatala, mindkettő bagatell dolgok miatt. Manduláék rövid, de velős szereplése, Beus pofozkodása, Berki műsorvezetése, 70 rész, stb. Visszaidézve Snezi kiesését, amikor mosolyogva mondta, hogy biztos benne, hogy az igaz mindig győz, és kéri, hogy Bence válassza Tinát, majd Bence nem teljesítette a trió parancsát és tényleg összeáll Tinával, már feldereng bennem, hogy talán a "jó" Bencét fogják kihozni győztesnek, miközben a "gonosz" trió elbukik. Talán a következő sármőr a jövő héten, akinek úgy tűnt az előzetesben, hogy védettséget adott Berki kibaszarintja Petit (pl. hogy rászáll Mariannra, mivel jó nő), vagy Lokit. Ez persze csak feltételezés részemről. A lényeg, hogy ez a műsor szerintem túlságosan szerkesztett. Ha tényleg szerkesztett, akkor gratulálok a triónak a jó színészi játékért, ha meg nem szerkesztett, akkor asszem mindhárman Degecről származnak. :)