Regisztráció Blogot indítok
Adatok
la_harper

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sírunk a krómozott lökhárító és a kézifékkar után, majd beülünk a klímába és bekapcsoljuk a navit. Ki van nyalva a fenekünk, csak nem ismerjük be. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
la_harper 2014.09.10 10:03:35
egy újabb arrogáns cikk a Vályitól, tele lózungokkal. Egyben igaza van: valamit valamiért. Life is a tradeoff. Nem lehet egyszerű és tartós autót kapni ma már, ha lenne, akkor tömegmodell lenne igen hamar. Miért?

Pl. VW Gold II 1,6 szívóD, vagy VW 1,9 Polo SDI
- a világból kimegy, semmi elektronika, semmi buktató, csak mechanikus alkatrészek
- könnyen javítható, olcsón fenntartható
- alig fogyaszt,
- megveszed, egy életre szól
Cserébe kevésbé biztonságos, hangos, zajos, kényelmetlen(ebb)
Új autó:
- biztonságos, kényelmes, de eldobható, és a gyár ezt be is kalulálta, igaz, ugyanannyit fogyaszt.

A mai autók tele vannak hülyeséggel. A családba lévő új kocsiban nyomkodtam az indítógombot, nem indult be. Azt mondja a tulaj, hogy a kulcs nélküli indításhoz nem elég 1x benyomni, a kulcshos módszerhez hasonlóan indítózni kell.
Kérdőn néztem rá: akkor meg mi ez az egész hülyeség? Mire jó? Ja, semmire.

Elektronikus kézifék: ekkora baromságot! A kocsit addig arréb sem tudod tolni, amíg be nem indítod. Nekem van olyan h. a suzukit 1 m hely miatt nem indítom be, simán csak arrébbtolom...

Navigáció: Bp-en volt dolgom, bekapcsoltam. Már 30 perce vitt, és a végén visszavitt ugyanoda ahonnan indultam, csak 1 utcával arrébb. Itt dobtam ki az ablakon és a térképet vettem elő.

Klíma: fölösleges, az évnek van 20 olyan napja, amikor tényleg jól jönne, de amúgy nincs értelme, mert csak megfázok tőle, betegséget terjeszt...

Ájfón meg USB meg mindenféle wifi hülyeség a kocsiba: ki a fenét érdekel? Ha zenét akarok hallgatni, azt otthon teszem!

Összefoglalva: ma minden specifikáltabb. Igaz, többet kapunk, de többet is fizetünk, utána meg csak lehet eldobni. Köszönjük a TC-től az újabb bulváros cikket!
Lapaj szerint Lederhose és vidéke 2014.07.02 14:08:00
Bizony, réges-régen minden másképpen volt. Így kezdi felülmúlhatatlan "bibliáját" Roark Bradford amerikai humorista (Devecseri Gábor és Majoros István pompás fordításában), amelyben azt mondja el, hogyan tanítják a Szentírást a fekete prédikátorok a néger gyerekeknek.…..