Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Váradi Zoltán

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reckl Amál blogja Az én #metoo-m 2018.10.08 01:53:42
Azt írta az újság, hogy a #metoo mozgalom egy éve kezdődött. Ekkor mert Harvey Weinstein azóta bukott filmproducer egyik áldozata először a nyilvánosság előtt, névvel, arccal beszélni az őt ért szexuális támadásról. Számos áldozat jelentkezett még, erre korábban nem volt példa. Ahogy arra sem,…..
Ez a nép felejtős. Ez a nép kuka. Ez a nép arra érdemes, hogy saját hülyeségébe fulladjon bele. És bele is fog. De addig még... De addig még bármi megtörténhet Magyarországon. Addig még átnyomják a Stop Soros törvénycsomagot. A civil szervezeteket végleg ellehetetlenítik. Az ellenzéki érzelmű,…..
Váradi Zoltán 2018.04.09 22:13:16
Hős címet adományozott négy macskának a Finn Macskaszövetség. A szervezet minden évben nyilvánosságra hozza azoknak a macskáknak a tetteit, akik a megelőző évben jelentős mértékben hozzájárultak emberi életek megmentéséhez, vagy sérüléseket, súlyos betegségek kialakulását előzték meg.   Sofi,…..
Szabad az út az ittas kerékpárosok előtt. A rendőr nem büntethet, de döntöd el, alkalmas vagy-e. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Váradi Zoltán 2014.07.23 14:52:47
@Kifordított kacagány: Ugyanarról beszélünk, de ellentétes oldalról megközelítve.
Az emberek nem akarnak felnőni, ezt érzékeli az állam, ezért viselkedik paternalista módon.
Az atyáskodó állam viszont generációról generációra kineveli a felnőtté válni nem akaró állampolgárokat. Így megy ez már sok generáció óta. 22-es csapdája ez a körforgás.
      Természetesen Schmidt Mária coming out-járól van szó. Róla eddig is sejtettük, hogy gonosz és buta, de valamiért most tartotta szükségesnek a dolgot az egész világ elé tárni.      Én igazán nem vagyok prűd, de azt gondolom, hogy jobb lenne, ha az ilyenek a négy fal…..
Váradi Zoltán 2014.06.26 14:15:11
@jotunder:
Itt olvasható teljes terjedelemben:

amultfogsagaban.blogspot.hu/