Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minimo Boldogbaba

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
…muskotályzsályás borogatás, ülőgumók öklözése, nyolcasok, mélyguggolás, AÉÍ, paciprüszkölés, aranyfonál légzés, és még sorolhatnám. Sokaknak biztosan ismerősek ezek a kifejezések, akinek viszont nem, most valószínűleg tágra nyílt szemekkel pislog, hogy miről…..
Mivel mi nem eszünk felvágottakat, szalámit csak nagyon ritkán, ha ilyesmire vágyunk a házi füstölt sonkát vagy a kolbászt preferáljuk. Néha megkívánjuk a halakat. Igaz, mióta tudom milyen friss halat enni egyenesen a halpiacról/ halászhálóból, azóta itthon nem eszem ezeket sem…..
Múlt héten elmentünk a Balatonra nyaralni: 4 naposra terveztük, 3 nap lett belőle, mert minden és mindenki összeesküdött ellenünk. Elutazás előtt 3 nappal Örsnél tüszős mandulagyulladást diagnosztizáltak. Két napig 39 fok feletti láza volt. Alig evett valamit, mert a torka…..
Amikor kiderült a terhességi diabéteszem és szénhidrát diétát írtak elő, sok időt töltöttem azzal, hogy megnézzem a boltban, hogy a termékekben mennyi szénhidrát van. Itt szembesültem azzal, hogy a bolti ketchup lényegében tiltólistás a cukorbetegeknek. A recept további részét IDE KATTINTVA…..
A terhességi cukorbetegség vagy gesztációs diabétesz egyre több kismamát érint. Az első trimeszterben némileg csökken a vércukorszint, de a másodikban már növekszik.  A cikk további részét IDE KATTINTVA találod...