Regisztráció Blogot indítok
Adatok
st89

1 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik olvasónk ajánlotta figyelmünkbe azt a videót, amelyben 2 kék pirulás mangina, a minimális tudásával próbálja eloszlatni a nőkkel kapcsolatos tévhiteket. Az elemzés elolvasásához jó szórakozást kívánok, a felvétel megtekintéséhez pedig egy nagy méretű hányós vödröt ajánlok!..
Figyelem! A kattintás után olyan dolgok jönnek szembe, amiket ha nem ért az olvasó, akkor a hiba nem az ő készülékében van! A többieknek jó szórakozást kívánok. Ja igen, és változott a blokk címe. Az otaku fogalom legismertebb jelentése erősen sértő és visszataszító.…..
Sorozatunk legszebb magyar lánykáját mutatom most be nektek. Kiara Lord egyszerűen gyönyörű. Tökéletes a teste, csodálatosan szép az arca, és minden megvan benne, ami egy sztár alkathoz kell. Tavaly októberben kezdte a szakmát, volt már Rocconál  is kétszer, de persze végigjárt…..
Red Style School Pornófüggőség 2018.09.08 19:48:05
Sokan nem hisznek benne, vannak akik csak poénnak tartják és jót röhögnek rajta, miközben egy valóban létező, szinte már szürreális hatásokkal rendelkező szenvedélybetegségről van szó, ami az internet fejlődésével terjedt el...
st89 2018.11.07 22:18:03
@The Cortez:
Ja lehet h az volt. Csupán csak annyit akartam vele h a pornó fogyasztás nem feltétlen rossz. Már ha nem napi 10 órát vered a faszodat. Hanem csak heti 1X 2X alkalomadtán.

Abban viszont tökéletesen igazuk van h a barátnőzéssel geci kurva sok gond van.
Én pl nem szeretném ha az én személyes könyváramba belemászna. Meg egyéb hátrányok is vannak.
Szal ne azér szokjál már le a pornóról h aztán egy csaj játszadozzon már veled.

Ez olyan mint leszokni az alkoholról hogy rászokjál a fűre. Az egyik a májadat bassza szét a másik a memóriádat.
Leszokni a pornóról h egy csaj csináljon beöleld lelki nyomorékot semmi értelme.

Akkor már inkább menj el biciklizni, v feküdj ki az ágyra zenét hallgatni.
De a nőket hagyd a picsába, csak tönkretesznek.
A férfiak átlagban hamarabb halnak meg, mint a nők. Ezt mindenki tudja, és meglepő módon még a feminácik se nagyon tagadják le. A szakértők kiváltó okként legtöbbször a stresszt szokták megnevezni.....
Napjaink egyik legcoolabb életstílusa szerencsére egyre népszerűbb, egyre több férfit vonz. De miért kezdi el annyi pali párkapcsolat/házasság helyett, inkább a saját maga útját járni?    ..
st89 2018.03.17 01:11:49
Mondjuk mert azt tehetsz amit csak akarsz, arra költheted a pénzed amire csak akarod.
És ha az ember van h 12 órás műszakokat csinál akkor nem hiányzik h a pihenőnapján v nő ugasson h ide menjünk meg oda menjünk, meg fizesd TE !

Hát anyádat azt. Húzz el dolgozni azt költsd a saját pénzed. Ismerek olyan csajt aki lazán hozzám jönne am persze csak azért mert seghülye van 8 osztálya és a kutyának nem kell.
Ja és én 3X annyit keresek mint ő. Nem nem egy számító pénzéhes kurva áááá dehogy.
Szerencsére a diplomás létnek megvan az az előnye h átlátok ezeken a ribancokon.

És még v kinek van pofája azt állítani h a videojáték hülyít. Hát ezerszer inkább megérte játékra költeni sem mint egy idióta picsára. Az Uncharted 2-t , Forza Horizon 2.-t, Wolfenstein: The New Order-t... bármikor elővehetem nem fog rinyálni h jaj ne fáj a fejem hagyjál.... Nincs hiszti szabad vagyok a melón kívül semmilyen helyen nem kell helytállnom. Tudok délután 2-ig aludni.

Egy 3 gyerekes ismerősömnek még egy kurva telefonra sem futja. És a felesége úgy rángatja mint valami bábot. Szerencsétlen hülye. Egy másiknak meg jól leordította a fejét a nője ezzel h "Azért vettünk új tv-t h te Yutobozhass. " ! Fuuuu de jó. Annyira imádnám én is v ki beleugatna h mér veszek új GPU-t. Közös bankszámla és társai. Kösz de nem.

Teslanak volt esze és inkább hagyta ezt a franca és milyen jól járt. Csak a világ egyik legnagyobb féltalálójának tartják.

Szal legyen eszetek hagyjátok a kapcsolatosdit a faszba. Ha baszni kell meg ott vannak a kurvák 1 telefon az egész. Na hosszú hasznos életet.
Egy felmérés szerint a megkérdezett férfiak közel fele inkább a biztos munkahelyet választaná a rendszeres szexuális élet helyett. Nesze neked gazdasági válság! Nézőpont kérdése persze, de mi hajlunk arra, hogy a finoman szólva sem egyszerű gazdasági helyzet okolható…..
Komoly válság alakult ki Japánban, azon egyszerű oknál fogva, hogy a jelek szerint az embereket egész egyszerűen nem érdekli a szex. A jelenségnek már neve is van: sekkusu shinai shokogun, azaz cölibátus szindróma. A probléma súlyosabb, mint elsőre hangzik. (fotó: pixabay.com /…..
Az elmúlt napokban több optimista cikket olvastam, és kiábrándultam a tüntetésekkel kapcsolatban. Vannak, akik a rendszer végét sejtik a megmozdulások mögött, míg mások csak legyintenek az egészre, mondván, ez volt 2012-ben is. Szerintem a helyzet ennél bonyolultabb, és még nem…..
Ügyintézési menet a törvénytelen kikapcsolás észlelésekor Kulcsfogalmak Az érintett intézmények teljes, pontos címe, elérhetoosége és ügyfélfogadási rendje A vonatkozó jogszabályok Az ügy anyagi rendezése – jogosulatlanul szerzett haszon visszafizetése, kártérítés,…..
Természetesen ez is két részben, mert minden eset más. Elsőként megpróbáltam jelenlegi tudásom és az általam ismert irodalom alapján összefoglalni, mik a függő tipikus tünetei: napi egyszeri vagy többszöri pornónézés, esetleg pornómaratonok (több órás) - kulcs a…..