Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sapher

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél meglepődött, hogy többet nem mehet nyelvtanárjával délelőtt a Mandragórába, pedig a hely kihasználtságán drasztikusan ront majd a hiányuk:Délelőtt 11órakor érkezem meg a II. kerületeben lévő, Kacsa utcai Mandragóra kávézó és étterembe - ahogyan ez lassan már…..
Budapest-Bamako Csak a néma csend 2008.01.12 22:08:00
A Kabakoma az előző posztban ugyan bejelentkezett, de sajnos sem a buszról, sem a stopposainkról, sem Flying Giziékről nem tudok semmit. Csak találgatni tudok, remélem a megérkeztek Velencébe és nem érnek rá életjelet adni teóriám a helytálló. Azért ha valaki tud valamit,…..
Bizonyos körökben egyre kínosabb dakarosnak lenni, már az is elég ciki, ha egyáltalán nézed, és érdekel, hogy mi történt a futamokon. (Ha megtartják, ugye.) A nyolcvanas években még magából csinált volna hülyét, aki a Párizs központjában ünneplő tömeg közt induló…..
Vége, mostanra nem maradt versenyző a Kossuth téren. Mi is elpakolunk és inkább egy fűtött helyen várjuk Kirk kapitány és a busz bejelentkezését Székesfehérvárról, a busz szülővárosából, ahol egy ünnepélyes búcsúztató után valóban elindulhatnak Afrika felé.Aki pedig…..
Budapest-Bamako Bámészkodók 2008.01.12 10:05:00
Megkérdeztem egy töpörödött, nagybajuszú, vidéki kisnyugdíjas-külsejű bámészkodó bácsit, hogy mi a véleménye a versenyről. Elmondta, hogy ő a velorexet akarta látni, de akkora volt a tömeg, hogy nem fért oda. Kérdeztem, nem indulna-e a versenyen, mire kiderült, hogy…..
Az asztalunkhoz az imént telepedett le egy bundás hölgy, aki egy szatyorból elővett piros műanyag termoszból forró teát iszogat. Biztos az egyik induló anyukája...
Holnap reggel 7:30-kor indul a Budapest-Bamako! Már csak egyet kell aludni és a Kossuth térről elrajtol a 400 fős mezőny.A magyar szakaszon a következő útvonal mellett érdemes az úttesthez minél közelebb ácsorogva kereplőzni, trombitát fújni és rózsát, valamint csókokat dobálni…..