Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vendéglős

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő módon a ciklus utolsó, rendkívüli ülésén minden tisztségétől megfosztják az V. kerület egyik alpolgármesterét – ez a belvárosi önkormányzat csütörtöki testületi ülésére tervezett napirendekből derül ki. A jegyző és a kerületi rendőrkapitány után Puskás…..
Vendéglős 2014.06.25 13:02:23
@czjanos: Mit lehet várni egy olyan kerületben ahol maffiózó csoportok uralják a "vendéglátást"??
Szervezett bűnözőké a kerület éjszakai arca. Prostitúció, night klubbok, konzum éttermek mind olyanok kezében akik ezer szállal kötődnek a szervezett bűnözéshez vagy maguk azok. Van ott olyan embernek sexklubbja ( hivatalosan engedélyezett!!) aki felrobbantott egy utcát a 90-s években, de van ott a Vyzónak működő night klubbja ( igen a hajógyáris aki most is bent van). Tud valaki elfogadható magyarázatot adni arra hogy működhetnek olyan éjszakai turista rabló bárok , éttermek, sexklubbok budapest közepén amelyek tulajdonosi köre bizonyíthatóan bűnözőkből , vagy sokszorosan büntetett előéletű emberekből áll??? Kik és hogy adhatnak ki engedélyeket ilyen helyekre, és ilyen embereknek és miért? A magyar de külföldi tv-k, újságcikkek,több száz rendőrségi ügy ellenére, sőt nagykövetségi tiltakozások ellenére NYITVA VANNAK 20 éve!!!! A Váci utcában kamerák alatt kisérgetik a konzumnőket meg a prostikat a saját védőszemélyzetük mindenféle rendőrségi kontroll vagy vegzálás nélkül. Tönkreteszik a vendéglátást, elűzik a vendégeinket,budapestet lejáratják, lopnak rabolnak adót nem fizetnek. Erre semmilyen észérv nincs, csak az hogy fizetnek valahova...
Nem kell azon csodálkozni hogy a kerületi hatóságokból már a felettes szerveknek is elegük van. Ebből mindenkinek elege van, az a kerület egy fertő.
Vendéglős 2014.06.25 13:46:22
@csak egy néző: Nem tudom, őszintén mondom. A szóbeszédekre nem adok, amihez nem értek arról nem mondok véleményt. Persze én is hallok ezt-azt és furcsállok is dolgokat.Én csak egy kis éttermet vezetek küszködve, és már nagyon de nagyon elegem van hogy kurvák, stricik, sexklubbos bűnözők között kell talpon maradnom, egy olyan kerületben ahol a törvény este 6 körül megszűnik és nem tudom hogy a rendőr a barátom vagy a maffia tagja.