Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sls

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veronika 3  egész óráig azt hihette, hogy hamarosan nyaralni indul. Gondolta ezt joggal, azután hogy mindent megbeszélt az utazási irodával, sőt, ki is fizette az utat. De végül persze pofáraesett, mert valaki nagyon elszúrt valamit. Szeretnék megosztani veletek egy egészen…..
Oké, tudtuk, hogy a bankok csak a pénzünkre utaznak, de hogy ennyire hülyék legyenek, az mindig meglepetést tud okozni. Viszi is a levélírónk a zsetont azonnal egy versenytárshoz, aztán még egyhez, aztán még egyhez... Lássuk a mai történetet! (Továbbra is várjuk a…..
sls 2009.03.25 13:45:59
@KomplexSokaság: nem azt mondtam, hogy a blognak nincs értelme, csak ebben a bejegyzésben teljesen egyértelmű dolgok vannak leírva.
Az akciós kamat csak az első periódusra szól .
Ha nem kötöd le újra szar kamatot kapsz.
Szombat után vasárnap jön

Ráadásul kicsit csúsztat is, hisz az Erste "sima" kamatát hasonlítja össze a többiek (rafi, kh) mostani akciósaival.
A képen szereplő nagy zöld izétől mi kislányként inkább megijedtünk volna, de Marslakócska csak a munkáját végezte: diákmunkásként ebben a jelmezben járta a patikákat és terméket ajánlott. Levele szerint munkaadójával az elszámolásnál összetűzésbe került, amit talán…..
A Homár is kipróbálná a szép zöld kártyáját, ha lenne miért, így viszont az olvasókra bízzuk a tesztelést: valóban 406-os hibakódot jeleznek vissza vásárlásnál a terminálok? Levélírónk szerint a vele történt eset ugyanis nem egyedi. Előljáróban leszögezném, hogy 11…..
Mindenképpen szakítsatok egy kis időt ma Anett és Feri weboldalára. Ha minden igaz ők már két hete férj és feleség, ám weboldaluknak köszönhetően az esküvőre való készülődés minden apró részletet újra átélhetünk velük. Ezekbe az időkbe visz vissza bennünket a…..
sls 2008.06.03 14:22:51
A gésa 2008.05.29. 20:55:26
csak szólok:

www.kata-gabor.hu/

:)

Azt én sem tudom, hogy egy esküvőnek miért kell honlap (biztos ez moat a trendi), de azért a kettő nem említhető egy lapon. (sajnos:))
A Homár nem érti, miért akar valaki egyáltalán lemenni a Jam Pubba, de a jelenséggel már találkozott, amikor egy ismerőst kellett volna kimenteni onnan, és a manőver csak pólóra vetkőzve jöhetett volna létre a melegítőfelső miatt. Gergő ismerősét egy sportcipő miatt nem…..