Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prien

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntek délelőtt már nagyon izgatott voltam a közelgő gyakorlati szakszó vizsgám miatt. Sejtettem, hogy az időjárás nem lesz túl kedvező, de bizakodó maradtam, így kicsit hideg zuhanyként ért a hír, hogy halasztanunk kell a vizsgát keddig. Még egy teljes hétvégényi izgalom! Csiga lassúsággal…..
Prien 2016.06.15 08:49:57
Még élénken élt bennem (és több LHMC-táborlakóban is) a tavaly júliusban megrendezett vitorlázórepülős tábor emléke: reggelente szürke felhők, szakadó eső, olyan nyirkosság, hogy a törölköző sem száradt meg a faházban... kétségtelen, nagyon rossz volt az időpont…..
A júniusi időjárás sok lehetőséget tartogatott magában, főleg az esős május után: már ki voltunk éhezve a repülésre. Addigra túlestem egy komolyabb, hosszan tartó betegségen, de kezdtem felépülni, habár sokat gyengélkedtem. Június 10 és 20 között kétszer is repültem…..
Prien 2014.09.07 15:19:08
@Glidingirl:

Szerencsém volt, elsőre sikerült az 5 óra.
Nem biztos, hogy a miskolci gép volt, de tudom, hogy nálatok repül egy a típusból.
A lajstromra nem emlékszem.
Prien 2014.09.07 15:39:21
@Glidingirl: Góbéval repültem, a végén már igazán sokat fészkelődtem benne :)
Pirat lesz a következő, de az csak tavasszal lesz repképes.
Ma megvolt az első 3 vontatós startom.
Glidingirl Utasok a reptéren 2014.07.22 07:54:36
A vitorlázórepülést még mindig valami mítosz övezi – sokan nem tudják például, hogy hogy működik a csörlő, hogyan zajlik a vontatás, vagy egyáltalán nem fér a fejükbe, hogy lehet az, hogy a vitorlázórepülő motor nélkül is képes fenn maradni a levegőben több órán…..
A frissen bemutatott Piaggio MP3 Hybrid megosztotta a robogósokat. Sokan ragaszkodnak a robbanékony benzinesekhez, igaz, egyre szélesebb az elektromos hajtású gépek felhasználói köre. Az olaszok régóta várt robogója a két tábor közé verne hidat a hibrid hajtás előnyeivel, és…..
Prien 2009.07.15 14:56:28
Pedig tényleg egy remek kis poszttal szerettük volna indítani ezt a hetet, de sajnos máshogy alakultak az események... Az utolsó 3 nap krónikája röviden, és nem teljes körűen: Péntek: 30-35 fős "csoport" akart meglincselni egy 70 éves bácsit péntek délben…..
Ez az ügyes kis szoftver automatizálja a folyamatosan ismétlődő, unalmas feladatok elvégzését. Rögzíti az egérmozgásokat és billentyűleütéseket, makróként elmenti őket és bármikor, bármennyiszer képes megismételni azokat. Használata rendkívül egyszerű, mindössze két…..
Azt hiszem a levélíró az Élet és irodalomnak akarta küldeni a levelet, mert megszaladt a szépirodalom. De jó kedvem van, olvassátok, és mielőtt rákezdene a duzzogó kórus, van egy csomó nem szépirodalmi alkotás a postánkban, de ezt dobta a Nagy Kockás ma nektek.Egy éve mégMég…..
Péntek (rendben) lezajlott Kiskunlacházán a megerőszakolt és meggyilkolt és 14 éves Nóri emlékére rendezett fáklyás felvonulás. Az MTI szerint 3000-en, más helyszíni beszámolók szerint 8-10 ezren vették ezen részt. Felesleges a számháborúba belemenni, ha a…..
Még mindig nincs is kitűzve a válaszás időpontja (előrehozott, vagy a "rendes") de már teljes erővel nyomják a gázpedált a demagógia-kamionban. 150-nel a szakadékba. Hétfőn nyitott Gyurcsány Ferenc egy laza, minden gyereknek ingyen laptop és "védjük meg a…..
Azt hiszem, a szakítósblog egyéves történetének leghosszabb, legmegrázóbb, legfájdalmasabb levele következik. Vigaszt mi sem tudunk adni, de hebron azt mondta bele a szakítósbulin a Kossuth Rádió mikronjába, hogy ilyenkor jó tudni, hogy "Nem vagy egyedül". Nem…..
Kölcsön kocsinál én is majdnem elkövettem azt, hogy a saját kocsim rendszámát írtam rá a matricás papírra, de még időben kapcsoltam. Vé viszont nem volt ennyire szerencsés. Kálváriája alant olvasható. Velem nemrég ez esett meg: balatoni leruccanás előtt autóm megadta magát,…..
- Asszonyom, tudna adni egy kis pénzt?- Ilyen erős, egészséges ember? Menjen el inkább dolgozni.- Asszonyom... Alamizsnát kértem, nem tanácsot.*Gondolom, akárcsak a heteroszexista SzIN-plakát, a tegnapi Napló is csak keveseknél verte le a lécet. Igaz is, a nincsteleneken, nyomorékokon,…..
Prien 2008.08.18 18:54:47
ben2:
"A tel logikád szerint a drogosok szokjanak le a drogról és kész.
Ne költsünk sokmillió adóforintot a drogbetegek kezelésére és rehabilitációjára! Hagyjuk őket belefulladni a saját fekáliájukba és rögtön egy gonddal kevesebb nem?
Ne kapjanak orvosi ellátást a dohányosok és az alkoholfogyasztók, mert önhibájuk révén nagyobb az esélyük a megbetegedésre, amit aztán a rendes, önmegtartóztató emberek pénzéből gyógyíttatnak.
Az örökletes betegséget hordozókat meg sterilizáljuk, ezzel hosszabb távon milliárdokat spórolunk a TB kasszának
...
és máris Hitlernél tartunk bravó!"

Te nem érted miről beszélek. KÖZTEHERVISELÉS!
Ez azt jelenti, hogy én nem tartok el szó nélkül (pedig igen, de nem akarok) több százezer olyan embert, aki a saját hibájából kerül a lecsúszott helyzetébe.
Ha valaki alkoholosta, drogos, vagy bármi más baja van, fizesse ki a rá eső részt, jelen esetben 5k HUF-ot és kapja meg a szükséges eü ellátást.

Mikor fogok arról olvasni, hogy valakik védeni szeretnék azt a 1.8 - 2M aktív keresőt akik kifizetik ezt a nyomorult országot, meg a többi 8M társát?
Amiben benne van a nyugdíjas, benne van a tanuló, benne van a jogosan leszázalákolt tömeg. No de benne van az összes segélyen élő, dolgozni nem akaró inaktív tehetetlen tömeg és persze a minimál bér után adózó vállalkozó, ügyvéd fogorvos és sokan mások.

Nekem azzal van bajom, hogy a legtöbb emberben fel sem merül a közteherviselés gondolata. Vagy ha valaki felhozza, akkor az már rögtön fasiszta!!!
Ezt a Bravóból átmentett érzelmes love storyt javasoljuk mindenkinek elolvasásra, akinek nulla önbizalma van, és nem meri, amit merni kell. Pedig olyan jól indult a srác, aki most tanácsokat vár. Segítsetek neki. Innen loptuk a képet Bocsi, hogy így erőlködöm már a tárgyban is,…..
Reckl Amál blogja Ágensek 2008.07.22 09:20:26
A hétvégét barátaim vidéki házában töltöttem nagyon kellemesen. Ez az oka az elmúlt napok viszonylagos csöndjének is.A privát eseményekről is beszámolhatnék, ha ez kizárólagosan egy én-blog volna, de ahhoz szemérmes vagyok, továbbá nem kaptam rá felhatalmazást a többi…..
Halottnak a csókNem akármilyen halottnak, és nem is akárkitől: Heath Ledgernek az Amerikai Mozgókép Akadémiától.Azt rebesgetik ugyanis, hogy a fiatalon elhunyt színészt posztumusz jelölik az Batman and the Dark Knight című filmben nyújtott alakításáért, melyet már nem tudott…..
Anita meglepő történettel szolgált nekünk, melyben az őrangyalok kinyújtott karja két izmos, szlovák, audis legényben manifesztálódott. Sziasztok, a következő történet talán 2 perc alatt játszódott le, nekem mégis örökkévalóságnak tűnt és talán még soha sem rettegtem…..
Nem szoktunk napi aktualitásokkal olvasóink idegeire menni, de az alábbi történet (melynek főszereplője a haderőreformmal érintett francia hadsereg egyik különleges alakulata) talán nem tanulság nélküli. Igyekszünk nagyon röviden összefoglalni a történteket, már csak azért is,…..