Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antibols

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háborúzni, konfliktust vállalni egyetlen fronton sem egyszerű, ám több ellenség ellen hadakozni egyszerre, kifejezetten kemény kihívás. Orbán Viktor és csapata nem ijed meg a saját árnyékától, azonban egyre több fronton keveredik kilátástalannak tűnő csatározásokba, ami már a kormány működését is…..
Úgy látom, Magyarország újabb válaszúthoz érkezett, ami a gazdaságot és az emberek pénzügyeit érinti. Megkezdjük a legújabb pénzügyi ciklusunkat (már megint?) a hitellázzal, vagy megtartjuk a válság alatt kialakulni látszódó megtakarítási ciklust? Nagyon komoly döntés ez,…..
Amikor azt gondolhatnánk, már nincsen lejjebb, akkor kiderül: de bizony van! Amikor úgy hihetnénk, hogy minden szart láttunk már, akkor új versenyző bukkan elő a fekáliából és büszkén megrázza magát.  Történt pedig, hogy Győrben jótékonysági sütivásárt hirdettek a…..
Van még harmincsornyi mondandóm Orbán Viktor minap sugárzott tévéinterjújáról. Immár közismert, hogy miniszterelnökünk száját szokatlanul panaszos mondat hagyta el: „Elvesztettük a médiánkat.” Az viszont nem derült ki az értelmezésekből, hogy a ’média’ kifejezést más…..
Adománygyűjtő felhívás a Kettős Mérce oldalán (X) Mindenki unalomig ismeri a sztorit: norvégok elzárják a pénzcsapot, Lázárék bedühödnek, és nekimennek a közvetlen kifizetéseknek, kijön a lista a problémás szervezetekről és személyekről, majd kiderül, hogy igazából a…..
Jobbegyenes Mérlegelni való 2014.06.20 17:51:36
Ma, 2014-ben az emberek többsége nem igényli az elszámoltatást, és őszintén szólva ezen nem is lehet csodálkozni, amikor Tasnádi Lászlónál sokkal nagyobb halak úszkálnak vígan az elhazudott rendszerváltás korrupciótól és nepotizmustól bűzlő csatornájában. Tegnap óta…..