Regisztráció Blogot indítok
Adatok
villgabor

183 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a héten San Franciscoba látogattunk el, melyről bátran állíthatom, hogy Amerika egyik „legeurópaibb” városa. Nehéz megmagyarázni mitől is fogalmazódott ez meg bennem, de valahogy itt éreztem egyedül az európai nagyvárosokra jellemző hangulatot, és ezt több kalandortól is hallottam már ezelőtt!..
Ezen a héten sok helyen tavaszi szünet van, és egyetemistaként (ha éppen nem a szakdoga leadás vagy a zh-kra való tanulás foglalkoztat bennünket), keresve sem találunk jobb „spring break” desztinációt, mint a napfényes Florida. Miami pont olyan mint a filmekben: mindenhol pálmafák, luxus és menő…..
villgabor 2017.04.25 14:13:38
@KUNTYI: hú key West és Everglades nem is Miami? Most lebuktattal minket, jár a süti! A többi kommentedre nem is válaszolnék mert nettó hülyeség. Ellenben írj már legyszi te is egy posztot, ha már "laktál arra felé", kíváncsi lennék a te kegyetlen jó írásodra ;)
Újra az Egyesült Államok felé vettük az irányt ezen a héten, és egészen az ország Észak-Keleti régiójának egyik legszebb városába látogattunk, Illinois államba, Chicago-ba! Ahogy az elmúlt 4 hétben, most is, hét közben már láthattátok a Facebook oldalunkon, hogy merre jártunk, de most lássuk…..
Izgatottak vagyunk, hiszen ahogy ígértük, ezen a héten Ázsia felé vettük az irányt! Követtétek a Facebook-on merre jártunk? Ha nem, az sem baj, most lássuk részletesen: Hogyan tölts el 5 napot Bangkokban!..
villgabor 2017.03.09 13:16:32
@Billy Pilgrim: Köszönjünk a (majdnem) építő jellegű kritikát. Sehol nem ígértük, hogy nem turista helyekről lesznek tippek. De kíváncsian várjuk a saját 5 vagy akár több-kevesebb napos utazási tippedet, akár ide kommentbe, akár indíthatsz hozzá egy saját blogot is :)
Ahogyan azt már a múlt héten is ígértük, utazásunk első állomása az Egyesült Államok nyugati partján fekvő Los Angeles városa volt. Hétközben a Facebook oldalon már láthattatok infó morzsákat arról, hogy az egyes napokon merre érdemes járni, de most lássuk részletesen: Hogyan tölts el 5 napot Los…..
villgabor 2017.02.20 21:59:44
@szaza: szia, személyes insta oldalad linkjét kirakhatod természetesen :)
El tudnál tölteni 5 napot egy idegen városban? Túl kevés, vagy túl sok ez az idő?..
Nem csak az Avengers: Infinity War forgatása kezdődött el a napokban. T'Challa története tovább folytatódik a Captain America: Civil War után, hiszen már forog is a Black Panther film! A stúdió ki is adta gyorsan az első szinopszist a filmhez...
Az előző cikkben sorra vettük, hogy az eddig előkerült 5 végtelen kő kiktől származnak, hol voltak, és jelenleg hol találhatók. Aki esetleg lemaradt volna róla most ide kattintva elolvashatja a szóban forgó első részt...
villgabor 2017.01.27 12:28:47
@tib..: Nem rossz gondolat menet, csupán egy dolog nem igaz. Az első Thor filmben valóban elpusztul a híd, sőt az első Avengers filmben Loki még meg is kérdezi Thor-t hogy "milyen sötét erőkkel kellett lepaktálnia, hogy ide jusson). DE a Thor: Dark World-ben már megjavították a hidat és az Age of Ultron-ban is azzal utazott haza Thor. Tehát a Tesseract szimplán pihen valahol Odin kamrájában.
A Marvel Stúdió egy új szinopszist adott ki az idei év talán egyik legjobban várt filmjéhez, a Thor: Ragnarok-hoz!..
A hatból már öt végtelen kővel megismerkedhettünk a Marvel Moziverzumban. Vajon hol, melyik filmben, és milyen formában fog felbukkanni az utolsó, azaz a Soul Stone? Még mielőtt sorra vennénk pár elméletet az utolsó kő honlétéről, idézzük fel, hol és mikor találkozhattunk a többivel...
villgabor 2016.12.22 12:47:03
@LuPuS: Nincs mit ;) Látogass el a facebook oldalunkra is, ott még több érdekességgel és hírrel találkozhatsz :) www.facebook.com/marvelcinematicnews/
  Már egy hete fut a magyar mozikban a Marvel legújabb filmje, a Doctor Strange. A film egyelőre felülmúlja a várakozásokat, a nézők oda vannak érte, a kritikusok szintúgy, és ebből kifolyólag a bevételek is magasan jobbak a vártnál. A film konkrétan 1 napja lépte túl a 350 millió dolláros bevételt…..
  Bár csütörtökön volt Doctor Strange premiere, a szerencsések már szerdán láthatták a Marvel stúdió soron következő, 14. alkotását. Jómagam is már szerdán beültem az IMAX terembe, és előszóban annyit elmondanék, ha van film amit érdemes ilyen körülmények között látni, akkor ez az! Most pedig…..
Hitetetlen de a Doctor Strange már a 14. összefüggő filmje lesz a Marvel Stúdiónak, ám sok tekintetben mégis egy új kezdet...
Az IGN riportere kérdezett rá Kevin Feige-nél az Infinity War-ra, és a benne szereplő állítólagos 67 karakterre...
villgabor 2016.10.30 22:21:11
@doggfather: És igen, elvileg 1 részes lesz. De ez még azért kérdéses. Mert attól, hogy nem Infinity War Part I és Part II lesz a címe, hanem két külön címet kapnak, valamilyen folytatólagos fő szál biztos lesz köztük.
Figyelem, utolsó figyelmeztetés, lehetséges spoiler a láthatáron, csak saját felelősségre olvass tovább!..
És ami még megdöbbentőbb a sztoriban, hogy úgy néz ki Robert Downey Jr. fogja a hangját adni Zuckerberg saját tervezésű mesterséges intelligenciájának...
Benedict Cumberbatch lehet elszólta magát egy interjú során...
Bár egyelőre nem a Black Panther film a prioritás a Marvelnél, azért a munkálatok már itt is folynak...
Már olvashattatok itt arról, hogy Doctor Strange valójában már feltűnt egy régebbi Marvel filmben, nevezetesen a Winter Soldier-ben. Ez azonban most úgy tűnik fejfájást okozhat a Marvel stúdiónak, vagy Kevin Feige-nek, a stúdió elnöknek sikerült mégis logikus magyarázatot adnia?..
A legendás Stan Lee másodmagával több tucat kedvenc Marvel karaktert és történetet alkotott meg az élete során. Manapság azonban leginkább a kamerák előtt ad hozzá még többet az örökségéhez...
Kevés olyan színész van (egy kezünkön meg tudnánk számolni), aki utálta a Marvel Stúdióval folytatott közös munkáját. Hugo Weaving, aki az első Amerika Kapitány filmben a Vörös Koponyát játszotta, azonban közéjük tartozik...
A mai napon, szeptember 20-án folytatódik a Marvel moziverzumhoz talán legszorosabban kapcsolódó sorozat, az Agents of SHIELD (4. évad). A legnagyobb meglepetés kétség kívül a Ghost Rider lesz az egész évad során. Egy nagyon érdekes ám legalább annyira alul értékelt karakterről beszélhetünk. Most…..
Most, hogy alig két hónap van hátra a Doctor Strange bemutatójáig, érdemes lenne foglalkozni a film "titkos" fő gonoszával. ..
villgabor 2016.09.18 17:50:54
@doggfather: igen ;)
Pár órával ezelőtt a Marvel stúdió kiadta a Guardians of the Galaxy második részének hivatalos szinopszisát.*..
A Marvel Moziverzumban már eddig is rengeteg hőst láthattunk bemutatkozni. Azonban az elkövetkezendő években, ez a szám akár többszörösére is nőhet. Most tekintsünk el, az olyan karakterektől, akiknek a jogait nem birtokolja a Marvel Stúdió (X-Men, Fantastic 4) és lássuk, milyen hősöket tartogathat…..
villgabor 2016.06.17 23:33:19
@blackflag: Igen, facebookon nemrég számoltunk be a Ghost Rider és Blade dologról is :) www.facebook.com/marvelcinematicnews/posts/808284745974275?notif_t=like&notif_id=1466184436524125