Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tankcsapas

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időnként be-betérek Tupacko oldalára a WebPillangóra. Talán nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, amikor Photoshop tanulására adtam a fejem, ő is az egyik – mondhatjuk – virtuális mentorom volt. A tutorial.hu fórumán avatarról jól ismerjük egymást; (többek között)…..
Tankcsapas 2010.03.06 18:28:58
Nem tudom, mennyire új ez, de én most olvastam, és olyan jót vihogtam rajta, hogy majd leestem a székről. Az első probléma: van egy olyan célközönség vagy csoport, réteg, akik kifejezetten sok időt töltenek a számítógép előtt, és így elhanyagolják a testmozgást. Ezen a…..
Na hát "mit ad ISTEN", hogy M.Cs. barátunk szavaival éljek ezt is megértük... Egy csodálatos Pokolgép dalt dolgoztak fel Majka és haverjai. Először az eredeti a Pokolgép előadásában: Ez pedig már a Majkáék féle verzsön: Várom a reakciókat és természetesen…..
Egy tuti kis video, ami a Nyíregyházi Főiskolát mutatja be Neked "nagy vonalakban"! Hallgasd, nézd, élvezd, és közben LAZULJ! Ha megtetszett töltsd le! :D:D http://data.hu/get/26458/AmAnjA_fLiskola_he_.avi.html..
Kezdjük a legelején...2008 van ugyebár. (asszem) Manapság az Internet teret hódít (de még mekkorát) és hát gondoltam milyen szép is lenne, ha a Lazulj!-on lazulhatna az ember egy kicsit! Akkor hát gyerünk! Lazuljunk!Várom a lelkes blogolók minél érdekesebb és frappánsabb…..