Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szép Élet

11 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet szép Nem tűntem el, 2014.07.14 08:03:35
csak nem megy a teljes őszinteség. Nem vagyok még felkészülve rá, hogy nyilvános legyen, ki vagyok. Most azt érzem, akkor nem tudnék teljesen őszinte lenni sok kérdésben. Épp ezért eltűntem egy kicsit, ugyanis most volt a 40. születésnapom. Ha a napján írok róla, az…..
Megtalálni rosszban a jót? Ehhez hatalmas optimizmus és derűlátás kell. Vagy ha nem ez, akkor nem tudom, mi szükséges! Sok minden kétségbeejtő körülöttem mostanában, erről még nem írtam, mert nem megy. Zakatol az agyam szinte megállás nélkül. Óriási mélypontokkal, és…..
Gyerekkoromban a nyári szünidő jelentős része azzal telt el, hogy a nap egyik felében édesapámmal begyűjtöttük a termést zöldborsótól a meggyig, egrestől a kelkáposztáig, a nap másik felében pedig édesanyámmal feldolgoztuk, elraktuk. Házasságom évei alatt pár évig…..
Kis magyar retro zenére (ráadásul olyan stílus, amit kamaszként sem szerettem), együtt nevetni, bulizni, táncolni a kamasz lányommal és a barátnőmmel... Ez fantasztikus!  Az elmúlt pár évben sok olyasmire rávettek a gyerekeim és a barátaim, ami régebben elképzelhetetlen volt.…..
Évek óta nem nézek híradókat. Van az életemben éppen elég rossz, amit nem zárhatok ki, amivel muszáj foglalkoznom. Gondoltam, amit befolyásolni tudok, azt kordában is tartom. Nem kell felesleges rossz hír, nem kell katasztrófa, nem kell erőszak. Persze így sok mindenről lemaradok,…..
Az esős napok után őszintén jól esett napsütéses reggelre ébredni! Mosolyogtam reggel... A nap végén kamaszokkal végignézni a Remény rabjait. Lélekemelő. Mosolyogtam este... Jó volt a kezdete, jó volt a vége. Hálás vagyok a tegnapomért...
Az élet szép Itt tartok (A Nő) 2014.06.26 10:02:40
A Nő. Igen, így nagybetűvel. Szeretnék az lenni. Legbelül. Érzésben. Már három gyermekes anya voltam, majdnem harminc éves, amikor egy Úr (tényleg!), akit nagyra becsülök, tisztelek, azt mondta nekem, én vagyok a legnőiesebb nő az egész irodaházban. Mit mondjak, nem hittem el…..
A mai csodámtól akkor is mosolygok, ha nem koncentrálok rá! Innen (is) tudom, hogy igazi! A párom. Aki nem is a párom. Mert nem lehet az. Mégis azt érzem, ő az az ember, aki mellett a helyemen vagyok. Erről majd írok még, szerintem sokszor is, mert van mit mondani róla. De a lényeg:…..
Anya vagyok. Talán nem nagybetűs, biztosan nem tökéletes, valószínűleg nem is a legjobb. De anya vagyok. Három gyerekkel. Három kamasszal. Három majdnem felnőttel. Nem könnyű! Nem vagyok egy mai csirke már, a negyvenes korosztályhoz tartozok. (Jut eszembe: Negyven vagyok, velem…..
Ha klasszikus posztot szeretnétek készíteni, akkor első lépésben az új bejegyzésnél kattintsatok a klasszikus gombra: Ezt követően pedig a lépések a következők: Ezeken túlmenően az "Egyéb beállítások"-nál tudjátok megadni a szerző címét, ha többen szerkesztitek a blogot,…..
Szép Élet 2014.06.25 21:01:45
@apogany: Köszönöm! Nekifogok ;)
Szép Élet 2014.06.25 21:11:28
@apogany: jaj! Valamit nem jól csinálok... Ha így adom meg a cimkét, ahogy írtad, akkor a mentéskor eltűnik a címke, és a posztom sem a rovatok között jelenik meg.
Mire nem figyelek?
Szép Élet 2014.06.25 21:27:34
@apogany: Visszavonom! Valami már sikerül. Csak én mást vártam :) Azt reméltem, hogy az oldaldobozban a poszt címe fog megjelenni, nem a címkék.
Ezt nem lehet megoldani?
Kamaszként olvastam. Akkor sem volt épp túl vidám az életem. Kaptam, hogy tanuljak. Eleanor H. Porter: Az élet játéka Könyv. Mese. Vagy mégsem? Ajánlom minden korosztálynak! Mostanában divat a pozitív gondolkodás, a gondolatok ereje, A Titok... Szerintem ez a könyv mindezek…..
Be kell látnom, halogatós típus vagyok. Nem könnyű ezzel együtt élni, főleg, ha már biztosan tudom magamról! Egyszer már elkezdtem (magamhoz képest nagyon lelkesen) blogot írni, de bevallom, nem sok sikerrel. Nem sikerült elérnem, amit akartam. Sem rendszeresség nem volt benne, sem…..