Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kata_sama

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A viszály nem addig tart,amíg győzöl vagy vesztesz, hanem addig, míg ki nem lépsz belőle." /Müller Péter/ Igazából, én már régen túlléptem rajta, de azért gondoltam leírom, hátha érdekel valakit.Tavaly S. Alexandra lakótársnőm meglopott. Ám ő nem vette figyelembe, hogy nem…..
A felvételi alatt az élet meglehetősen unalmas volt. Itt már katonás rend uralkodott, reggel 6-kor volt az ébresztő, utána tisztálkodás és borotválkozás, majd reggeli, utána meg sorakozó. Itt választották ki a különböző munkákra az önkénteseket. Általában nyugdíj előtt álló caporal-chefek irányítása…..
Food Kagami Epres túrókrém 2014.12.19 13:03:26
Kevés kellemetlenebb dolog van, mint a váratlan látogatók. Természetesen ilyenkor üres az ember kamrája, hűtője, hisz általában hétvégére marad a nagy bevásárlás. Az alábbi recept néhány kedves barátomnak hála született meg, akiket akkor épp a pokolfenekére kívántam.…..
Food Kagami Mézbe áztatott citrom 2014.12.15 15:48:44
Hozzávalók:- 4 db (lehetőleg bio) citrom- kb. 1/2 l méz (én napraforgó mézet használtam, ami kevésbé édes) Elkészítés:A citromok héját alaposan megmossuk, majd vékonyan felkarikázzuk őket. Egy jól záró üvegbe, vagy dobozba rakjuk a citromkarikákat, majd annyi mézet…..
Food Kagami Előzizzenet 2014.11.20 17:08:23
A Food Kagami egy recept blog, amit azért hoztam létre, hogy mindenkivel megoszthassam az általam kipróbált, és finomnak vélt ételeket.Tanácsokat, és építőjellegű észrevételeket örömmel fogadok. Addig is elő a fakanállal!..
Mocskos kis titkaim 2013.06.26 16:25:05
"Olyan vagyok, mint egy távoli csillag: magányos, és lakatlan." /Galgóczi Erzsébet/Megint csend van. Túl nagy a csend. A gondolataim megőrjítenek. Nem akarok gondolkodni, már nem akarok mást csak aludni!  Egyedül vagyok, teljesen egyedül. Mintha minden, és mindenki…..
"Egy napon felébredtem, és észrevettem, hogy hiányzik.Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki." /Márai Sándor/Ő Mr.Sexy. Iszonyúan jól néz ki a vállig érő fekete hajával, melybe a belevegyülő ősz hajszálak külön izgatóak. Ahogy a tekintete az értelemtől…..
Mocskos kis titkaim Szívfájdalom 2012.11.22 19:35:34
Kicsit furcsa ennyi idő után újra írni ide, de muszáj felszabadítanom a lelkem egy újabb darabját.Nem régiben egy nálam két évvel fiatalabb srác kezdett udvarolni nekem. Ezzel még nem is lenne gond. Azzal sem, hogy nem igazán az esetem (mindig az idősebb, hosszú hajú pasik jöttek…..
Nos, úgy döntöttem felnézek ide. Nem igazán van mit leírnom. Semmi eget, s földet feldúló orkán nem volt az elmúlt hónapban. Sajnos ez úgyis csak vihar előtti csend.Na, de a lényeg. Nem tudom ki olvassa, ki nem, de ismeri valaki a slash szót? Vagy mondjam, hogy yaoi? BL? Mind ugyan…..
Mocskos kis titkaim 2012.05.27 19:23:57
Megnyitottam ezt a blogot, habár nem is értem, minek. Sohasem voltam oda a naplókért, nem hinném, hogy az elektronoika változtat ezen, de majd meglátjuk. A blogolást sem nagyon értettem meg. Majd írok ide, ha olyan kedvem lesz, mostanában úgy is csapongok. Nem fogom túlzásba vinni, és…..