Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meistrovich

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apáti Bence hétfői Magyar Nemzetes publicisztikájában a Szájer-ügy tálalása miatt hazaárulással vádolja az ellenzéket. Szerinte Szájer egy titkosszolgálati akció áldozata lett, és ezen kárörvendeni, a kormányt emiatt támadni hazaárulás. Amit eddig tudunk Szájer brüsszeli kalandjáról: a koronavírus…..
Meistrovich 2020.12.07 16:09:05
Pedig igaza van Apátinak, ez az ember 30 évet küzdött mint malac a jégen, hogy neked kedvező üzletet hozzon létre ott az euban(nem úgy mint donát annácska) ..az euban ahol nekünk mindig szél ellen kell hugyozni. A magyar sajtónak meg ezt fontosabb volt megírni mint az ukrajnai helyzetet, vagy a franciaországi tüntetést- merthát ugye csak velünk van baj. Von der leyenék meg szarnak ránk. Nem tudom ki fizet ezért a magyar újságíróknak.. de a helyzet az, hogy semmilyen jogod nincs egy le nem zárult ügyröl fröcsögni a sajtóban- úgy hogy nemis tudsz biztosra mindent. Szóval így háláltátok meg ennek az embernek 30 évnyi munkáját- eladtátok a hazát.

Nem értem miért nem lehet egy meleg ember hazaszerető és konzervatív... legalábbis szerintetek nem lehet...Ja hogy ez most bizonyosságot nyert..értem.

Ezek a törvények nem melegellenesek, mindenki azt csinál amit akar. Csak gyereket ne fogadjon örökbe, s házassági szerződés ne köttessék.. egyszerűen azért mert nem tudják helyesen továbbadni a férfi- női szerepeket. Erre ott van a bejegyzett élettársi kapcsolat... Talán majd akkor beszélhetünk örökbefogadásról, ha a prájd olyan lesz mint egy holokauszt megemlékezés, vagy mint a csíksolyói búcsú.
Az elenbétékúikszipszilonzé vel meg az a baj kérlekszépen, hogy nincs arra orvosi kapacitás, hogy punciból kukit hajtogassunk, életveszélyes műtétekkel. Az arra van hogyha Pistikének a cukorkával együtt áthúzza a fejét a mackó a rácson de Pistike túléli, akkor összetudják legózni a fejét.

Szóval a melegek közt is van aki normálisabb és nem tolja az arcunkbaa, mindemellett egy tehetséges jogász- közgazdász, és ezzel nekünk konzervatívoknak nincs semmi bajunk.
Most bebizonyosodott hogy az index csak osztódott mint egy amőba..csak falhoz vertétek a seggetek, mindenkinek jó bolt volt ezt csak a fidesznek nem, hoppá.
Eladtátok a hazát!!..

Hülye anarhisták akik a netflixen kultúrálódtok.
Meistrovich 2020.12.08 22:01:11
@Politológus Mihály: Nem fér bele pont ezért mondott le, kérte hogy tettét 30 évnyi munkájája mellett értékeljék. Ez utóbbit sok más mellett neked sem sikerült értelmezni, meg azt sem, amit írtam- illetve nem sikerült rá válaszolni. Én azt is megértem, hogy előzőleg nem ezt mondta indítéknak.. hiszen nem szerette volna szarral bekenni saját párttársai munkáját is.

Attól mert buzi, drogos még lehet valaki jó a szakmájában.
A drogozásért, persze ha nem legális.. erősen válalni kell a felelősséget. Szerintem amúgy simán belerakták a táskájába, ennyire nem lehetett hülye- bár ennél nagyobb baromságot elkövetni nehéz- mindenkivel megesik.

Mindenki fogadhat örök hűséget.. csakhát ugye ez a fránya házasság ez lényegében egy szerződés, és a társadalmi érdekeket is szolgálja. Sajnos az AIDS története, a prájd, meg akár József kalandja nem azt bizonyítja hogyhát itt a melegek stabil kapcsolatokat építenek. Ez márpedig az örökbefogadással nem jön össze.
Először ezt bizonyítani kellene.

Ezek a dolgok amúgy a te oldaladon minden szempontból elférnek, nálatok nincs mérce..
A II. világháborús vereség a tánc, a film és a fényképészet világában alkotó japán művészek számára kérdéseket vetett fel a háború utáni nemzeti identitással kapcsolatban. Mark Holborn megállapítása szerint „a háború után készült japán fényképek között egyet sem…..
Meistrovich 2017.08.07 11:45:52
@Ad Dio:

Viszonylag célzott bombázás volt, és sikeres. Azért kellett kettő, mert azt mondták az első után..hogy ilyen úgy sincs még egy. Már marhára nem volt kedve senkinek a háborúzáshoz, sokkal több ember veszett volna oda ha hagyományos módon folytatták volna. A meghalt emberek nagy része, akik jó közel voltak, fájdalmat sem érzetek szerencsére..
Nem is említve azt a lelki rokkantságot amit a szárazföldi harcok vonnak maguk után..ami egy megromlott társadalomhoz vezet.., nem csak japánban, hanem amerikában, a hazatérő katonákkal.. és ez a romlás generációkon keresztül fennmarad.. szóval ez sokkal nagyobb mértékű mint amilyet egy ilyen atompukkanás hagy maga után..
A képek ennek ellenére nagyon szomorúak, sokaknak, köztük oppenheimernek is nehéz volt feldolgozni, életük végéig bűntudatuk volt. A nagyobb probléma, az utána következő kiélesedett atomhelyzet volt.. egy esetleges atombombával való dobálózás könnyen elcseszheti ezt a kis vékony légkört ami a kis földücskénket körebeveszi.
Egy szónak is száz a vége, ebben az esetben racionális döntés volt.. de az emberek érzelmi alapokon döntenek ítélkeznek nagyon sok esetben.. illetve azok akik racionálisan döntenek, azoknak se könnyű ezt feldolgozni.
  Az abortusz és a gyermekvállalás kérdése, a halálbüntetés mellett az a téma, amely állandóan napirenden van és folyamatosan hatalmas indulatokat tud gerjeszteni. Most azonban szeretném az előző kérdést szélesebb kontextusba helyezni és férfi szemmel  körbejárni. A férfi reprodukciós jogainak van…..
Meistrovich 2017.06.24 00:21:32
@Diorella Queen: Te aztán érdekesen látod a világot..

Személy szerint sehogy sem találom etikusnak a jelenlegi törvénykezést Pl.:
Nem szeretném ha a feleségem, elmenne abortuszra mondjuk az elso gyereknél és nekem ebbe SEMMI beleszólásom sincs.
-Egyrészt nem tetszik, mert azért veszek valakit feleségemül hogy családot alapítsak vele, máskülönben semmi értelme nincs.
-Másrészt sérülhet vagy meddővé válhat az a nő akit én éppen és egészségesen feleségemnek fogadtam. Ezután válás.. azt még ő jár jól, vagy legalábbis ha a férj gazdagabb.

A fentiek tekintetében a házas nőkre tuti változtatnám a jogszabályt:

-A házas nő csak a férj beleegyezésével vetetheti el a magzatot a 3. gyermek előtt, vagy ha egészségügyi okok, magzattal baj van vagy a nőt veszélyezteti , vagy a házaspár anyagi helyzete az átlagosnál x% al rosszabb stb.
-A házas nő, 3. gyerek után elmehet abortuszra..DE
-A házas nő, nem mehet abortuszra a férj tudta nélkül.
- Házasságon kívül az anyáé a jog és elvetetheti, akár a férfi tudta nélkül is, de az abortuszok száma házasság előtt nem maradhat fedetlen a férfi számára
-Házasságon kívüli gyermekért xy férfi fizessen gyerektartást, apasági teszt minden szülés után.

Az a baj, hogy a mai emberek túl elkényelmesedtek.. nincs rá pénz .. nem engedhetjük meg.. persze de kell az új ájfón meg arra van. Ha egyetem alatt jön egy gyermek akkor is ott vannak a szülők nagyszülők akik segítenek, meg persze a férfi.
A társkeresésben kevés olyan pont van, ami meghatározóbb tud lenni, mint a magasság! Ez ráadásul a társadalmi elvárásoknak köszönhető. Hiszen a már a mesékben azt kapják a lányok, hogy a jött a magas herceg a fehér lovon, majd ahogy telnek-múlnak az évek ezt a marhaságot támasztják alá. Pedig jó…..
Előre figyelmeztetlek, hogy most elgurult nálam a gyógyszer és a szövegben súlyos megállapításokat fogok tenni nem egyszer nyomdafestéket nem tűrő alpári stílusban. Számomra itt ért véget az akadémista díszmaszlag és a mindenhez ultraliberális megmagyarázósdi-belemagyarázósdi. Ha nem tetszik, akkor…..
Meistrovich 2016.06.19 23:17:34
@fizetekmegegysort: Én ezt az áldozathibáztatást jogosnak tartom valamilyen szinten, hisz gondolj bele hogyan bizonyítasz egy nemi erőszakot, ha csak lefogja és megdugja annak nincs semmi nyoma? De ha nagyon ki akarnak baszni veled akkor még a csaj megkér hogy paskolj kicsit a seggére. .. a férfi hogy bizonyítja be hogy csak szadomazo volt?:D .. szóval ezt is ki lehet találni...és hidd el ilyen is van. Ha a nőnek levernek egy állast meg a körme alatt az erőszakoló bőre van na az már valami, onnan ki lehet indulni. De az ilyen hogy bevoltam baszcsizva, meg nem akartam meg öntudatlan voltam.. hát érted, ő is az volt. Meg hányszor van olyan hogy "jó bulinak" gondolja a csaj, aztán meg meggondolja magát, mikor már fent van a szobában..vagy utána. Nem kell egyedül járkálni haza hajnal 4 kor, miután 10 ted bundyt elküldtél a picsába... ismeretlenekkel találkozni a tinderről nem nyilvános helyen. Megelőzni könnyebb mint bizonyítani, sokkal könnyebb. Ilyen van, és sajnos lesz is..mégiscsak állat az ember. S általában 3. fél aki tartja a gyertyát..
Ami a fenti esetet illeti...és mielőtt bárki megkövezne, ha a húgommal történt volna..egyenként megkeresném ezt a sok kis szarházit, és megverném, megaláznám...de nagyon, és közben marhára nem érdekelne hogy sittre kerülök miatta.
Egyre több zenekar jelenik meg saját sörrel, alkoholos itallal a piacon, amikből szerencsére már nálunk is lehet találni többet is. Sőt, mikor a Tankcsapda is kijött saját sörrel, akkor úgy döntöttünk, itt az ideje, hogy nekiüljünk, és leteszteltük az összeset, és megmondjuk…..
Meistrovich 2014.06.23 18:20:57