Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eddie Roberts

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hősünk besztercei születésű tanárember, utólag, nyugdíjas korában írt memoárja visszafogott, érzelmek helyett a Nagy háború irracionalitásának megértését célozza. Persze közben adomázik is néha, itt mi most egy elcsent söröshordó partiba vágását osztjuk meg. Bartók László szabálytalan eltávról…..
Hiába a modern komlóorgia a söröknél, a molekuláris gasztronómia határokat döntögető különlegességei az éttermekben, az ember néha túlcsordul a sok jótól. És mivel a sörivó is ember, a Double IPA-k és Russian Imperial Stoutok áradata elől rendszeres időközönként…..
Eddie Roberts 2015.07.01 13:22:34
@pif: Az Opatnak a mindenféle csokis-kannabiszos-gyógynövényes üveges sz.rjait meg 1500 Ft-ért adják. Megkérdeztem, hogy ugye ez nem komoly, de meggyőztek, hogy márpedig annyiba kerül...kissé túl van árazva egy-két sör ezen a feszten is.
Pif kolléga folyamatos és teljesen jogos - ám kulturált - basztatásának hatására erőt vettem magamon, s szilárd fogadalmat tettem, hogy rendszeresen publikálok a blogon végre,  elszakadva a facebook-os pár soros postoktól, melyek nagyobbrészt időhiány, de be kell…..
Idén május 15-17. között már hatodszorra kerül megrendezésre a Belga Sörfesztivál Budapesten. Már tavaly áttelepültek a Vajdahunyad Várból a sokkal kellemesebb Bálnába, ahol a belső tér is tágasabb, és amellett, hogy szabad téren is lehet sörözni, a sörök mellé gyárilag…..
Hát ezt is megérte a blog, szakértettünk a TV-ben. Innen megnézhető - kb. a 10. perctől. - - - > Azért néhány dolog a műsoridőbe nem fért bele.Általánosságban remélem, nem az jött le a műsorból, hogy a Heineken és a magyar Gösser jó sör, csak a vakok közt félszemű a király effekt működött. A…..
A Városligetben elvonult Oktoberfest nem hagyott nagy nyomot a hazai sörfesztiválok egyre bővülő színpadán. Azonban kaptam a Kentucky Ale frissen behozott tökös söréből a Pumpkin Barrel Ale-ből egy üveggel, amit alkalomhoz illően tegnap este meg is kóstoltam, hogy a mai nap a…..
A jövő héten nyit Budapesten a magyar Oktoberfest sörfesztivál 2.0, csütörtöktől négy napig sör fog folyni a csapból is egészen vasárnap éjfélig. A helyszín a Városligeti Műjégpálya. Elővételben már 10.000 jegy elkelt, a szervezők azonban naponta számítanak ennyi…..
Eddie Roberts 2014.10.02 14:25:19
@Serkoptató: Valószínűleg a sörökre gondolt és nem a sörfőzdékre, amikor bedobta a számot.
Míly' jó dolga van az olyan bloggernek, aki saját maga ura. Nincs cikkleadás, nincs határidő, nem kell kényszerből kinyomorítania magából egy kis színest, hogy megtöltse tartalommal az oldalt.  A cseh sörfeszt végnapjain újra megkóstoltam csapolva a Permon Summer Ale-jét, és…..
Eddie Roberts 2014.08.01 07:33:00
@rambo13: A legjobb német kisüzemi IPA, amit kóstoltam a BrauKunstKeller Mandarina IPA nevű söre. Ez megvolt?
Egyik kedvenc vándor sörműhelyünk végre padlót fogott: azaz saját sörözőt nyitott (immár Bpesten is) Kiss Tamás. A napokban nyílt meg a Terror Házától alig pár perc sétára (az Andrássy út túloldalán) a Hunyadi téren a Komlóterrorbolygónak is becézhető pincekocsma, a…..
A sör divat lett. Már a legutolsó vidéki búcsú is sörfesztiválként van címerezve. A Főzdefeszt és a Budavári Sörfesztivál után a héten is két újabb sörfesztivál nyitja meg jelképesen kapuit a városban, így ha már kicsit be is sokalltam, de illendő néhány szóban…..
Eddie Roberts 2014.06.30 13:48:35
@Ogreface: Két szakmai rendezvény között el tudok képzelni egy beerpong-partit a résztvevőkkel, nyereményként nívós, ER-PÉ-söröket szétosztva.
Ez elég szórakoztató lenne szerintem.
Eddie Roberts 2014.07.05 20:13:01
@pif: Érdemes vinni, de lehet kapni is. Tegnap Ogre is műanyagpohárból tolta. :)