Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuncs131

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Tudni kell abbahagyni, illetve változtatni az alap elképzeléseken, különben az utolsó forint is odavész." (Special One)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "A sportfogadás arról szól, hogy valaki nyer, valaki pedig veszít. A történelem azt igazolja, hogy a vesztesek vannak többségben. Ezért is működik még a rendszer. Ha a fogadók nyernének, vajon ki működtetne…..
    Fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja a legkorábbi esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted: http://www.szerencsejatek.hu/tippmix-napi-bontas 3. Az első beírt tipp…..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Addig tart egy mérkőzés, ameddig le nem fújja a játékvezető, az alatt pedig bármi megtörténhet !" (Lars Brady)..
kuncs131 2014.09.18 22:45:08
@4int: Ne iljesztgess!!!! Irániaknál már rotyog az a kávé :D
kuncs131 2014.06.23 12:32:40
@wantsomemore: Bocsi! Nem értem hogy hogy raktad,eltudnád magyarázni? Csak mert tetszik a szelvény és nemértem hogy van... Köszönöm!