Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MiZY

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár nagyon megszerettem az Arch Linuxot pár dolog miatt, amikor a héten olvastam, hogy átállnak az init scriptekről systemd-re, kissé felment a pumpa. Nem emiatt az egy hír miatt, hanem mert ez már a harmadik vagy negyedik olyan változtatás, ami alapjaiban rengeti meg a rendszert, mióta…..
Mint tudjuk, a LibreOffice jó barátunk, ámde a dokumentumok pontos megjelenítésével akadhatnak gondjai, hiszen az alapértelmezett Linux rendszeren nincsenek fent a jól megszokott (Arial, Times New Roman stb.) betűkészletek. A Microsoft egy időben - "az interoperabilitást elősegítendő"…..
Kettőnégy A nap képe! 2010.09.01 22:57:00
Boros Sanyi az Azfeszten! Nem véletlenül kapott tavaly "Legkedveltebb Kettőnégy sztár" Gumizsiráf díjat...
Caracalla blogja Szar érzés 2008.12.14 18:02:00
ha megy ki az ember alól a platform.Eddig a blog.hu nagyjából olyasmiról szólt, hogy az egyik legkevésbé kötött szolgáltató, a legjobb kezelőfelülettel, amely viszonylag ritkán hal le, stb.Ehhez képes a következőt látom.A varázsindák annál jobban befognak, minél jobban…..
Ezért érdemes még a Homárnak is Homárt néha olvasnia, hiszen mindig tanul valamit. Adott technikai problémára a Microsoft ügyfélszolgálata nem volt hajlandó válaszolni, mert naiv felhasználó a szoftvert a géppel együtt fizette ki: Tisztelt Windows felhasznok! Javaslom mindekinek, a…..
Egyik olvasónk jelezte, hogy épp képeket töltött fel az iWiW-re, mikor a megszokott képmegjelenítő helyett egy lighboxos clearboxos megoldással találkozott össze. Az overlayben megjelenő képek lapozhatóak, sőt, a bal felső sarokban a play gombra kattintva egy komótos diavetítő is…..